Σελιδοδείκτες

Μάχη κορώνες

Εναλλακτικές ονομασίες: Μάχη κορώνες

Game Μάχη κορώνες - ένα παιχνίδι στον υπολογιστή, όπου οι σκληρές μάχες λαμβάνουν χώρα στην επαναστατική Καραϊβική.

Αν είστε ρεαλιστής, έμπορος ή απομακρυσμένες πειρατής, στη συνέχεια, να ενταχθούν σε μια νέα δωρεάν παιχνίδι.

Μάχη κορώνες online - αυτή η στρατηγική κτίριο που θα σας μαγέψουν με τις δυνατότητές του. Θα σας βυθίσει σε αμέτρητες μάχες για την κυριαρχία πάνω από την Καραϊβική Θάλασσα, και να εισαγάγει τις προσπάθειές της για φήμη και την τύχη.

Στη μάχη κορώνες εγγραφής παρουσιάζονται στη γερμανική γλώσσα. Ρωσικό περιβάλλον για αυτό το παιχνίδι δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

Για να εγγραφείτε σε απευθείας σύνδεση μάχη κορώνες που θα χρειαστείτε:

1. Αναζήτηση σε αυτό το δικτυακό τόπο.

2. Κάντε κλικ στην κεντρική σελίδα της τοποθεσίας στην επάνω δεξιά γωνία του κουμπιού « Registrieren » .

3. Εισάγετε μοναδικό όνομα χρήστη σας για αυτό το παιχνίδι.

4. Γράψτε τη διεύθυνση emeil σας.

5. Ελάτε επάνω με ένα συνδυασμό ενός κωδικού πρόσβασης. Ετσι είναι επιθυμητή η χρήση δύο αριθμούς και γράμματα.

6. Διαλέξτε τον κόσμο το παιχνίδι σας.

7. Διαβάστε τις πληροφορίες, που περιγράφεται παρακάτω. Εάν συμφωνείτε να βάλετε ένα σημάδι στα κατάλληλα πλαίσια.

8. Κάντε κλικ στο « Registrieren ».

Παίξτε Μάχη κορώνες μπορείτε χωρίς να σκεφτόμαστε τη δύναμη του προσωπικού υπολογιστή σας. Για αυτό το παιχνίδι το κύριο πράγμα - είναι μια σύνδεση στο Internet. Είναι επιθυμητό να υπάρχει μια σύνδεση υψηλής ταχύτητας.

Στη μάχη κορώνες για να παίξει, θα, για την ίδρυση πρώτες αποικίες της, η δική μου πόρους, το εμπόριο με άλλους παίκτες και να προχωρήσει σταδιακά από το αρχικό επίπεδο του πολιτισμού σε ένα άγονο πανίσχυρη αυτοκρατορία Ισλανδία.

Θα δείτε συμβαίνουν εξίσου θεαματική ναυμαχίες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα αρχαία εμπορικά πλοία για να νικήσουμε τους εχθρούς των άλλων στόλων στην μάχη τακτικής για το νερό.

Θα είστε σε θέση να πάρετε μια μεγάλη τιμή και δόξα, όταν συνεχίζετε να ενισχύσει τη δική της αποικία.

Κατά τη διάρκεια της μάχης περιπέτεια κορώνες σε απευθείας σύνδεση, θα έχετε πρόσβαση σε ένα σύνολο έξι playable φατρίες. Οι ενώσεις αυτές περιλαμβάνουν τα ιστορικά αποικιακών κρατών, των ανεξάρτητων εμπόρων και άνομη πειρατές. Κλάσματα διαφοροποίηση όσον αφορά το gameplay, επιλέξτε τις μονάδες, καθώς και το παιχνίδι στο σύνολό του.

Ενώ η αποικιακή κατάσταση στη μάχη του κορώνες, οι περισσότεροι ενδιαφέρονται για την ταχεία ανάπτυξη των αποικιών της, άπληστοι πειρατές για να κρατήσει το μάτι σας σχετικά με τους πόρους των άλλων μελών της οικογένειας.

Τελικά, το παιχνίδι θα λάβετε ειδικά βραβεία, τα οποία προορίζονται μετά την επιτυχή ολοκλήρωση. Παρέχουν το μέγιστο κίνητρο για να συνεχίσουν να παίζουν - για αρχάριους, καθώς και μια συναρπαστική στρατηγική.

Μάχη κορώνες είναι ένα δωρεάν παιχνίδι, και μπορεί να αναπαραχθεί μέσα σε ένα υλικό-βελτιωμένη έκδοση σε πολλαπλές πλατφόρμες: για παράδειγμα, το πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή, smartphones και tablets.

Μάχη κορώνες Online θα σας στείλει σε έναν κόσμο της περιπέτειας με καταπληκτική πλοία, θεαματικές εκδηλώσεις και κομψό σχεδιασμό.

Να μην είναι τεμπέλης, να εγγραφούν στο παιχνίδι και να έχουν μια φανταστική στιγμή!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more