Σελιδοδείκτες

BattleKnight

Εναλλακτικές ονομασίες: BattleKnight

BattleKnight online - είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης στο παιχνίδι ρόλων (MMORPG), με μια ιστορική ιστορία, που αφηγείται την ιστορία των ιπποτών, των κάστρων, ευγενής ιππότης και αδίστακτος ληστές ...

On-line παιχνίδι BattleKnight δεν απαιτεί καμία εγκατάσταση πελάτη και τα διαθέσιμα παιχνίδια σχεδόν σε κάθε browser. Το μόνο που χρειάζεται για να ξεκινήσει το παιχνίδι, αυτό BattleKnight Εγγραφή: στην κεντρική σελίδα, στη φόρμα εγγραφής, επιλέξτε (αν είστε αρχάριος) «Είμαι νέος εδώ" και πληκτρολογήστε ένα όνομα στο πεδίο, e-mail και το password. Στη συνέχεια, επιλέξτε ένα διακομιστή και να αποδέχονται τη συμμόρφωση με τους κανόνες του παιχνιδιού. Μετά από αυτό, κάντε κλικ στο "Play" και σε αυτό το παιχνίδι Εγγραφή BattleKnight τελείωσε.

Πηγαίνοντας στο παιχνίδι, Κουκουβάγια (NPC) προτείνουν να υποβληθούν σε μια σειρά μαθημάτων κατάρτισης σε λίγες αποστολές για την εφαρμογή των οποίων θα πρέπει να δοθεί κάποια οφέλη με τη μορφή του νομίσματος του παιχνιδιού και κάποια πράγματα. BattleKnight παιχνίδι online διαθέτει το νόμισμα του παιχνιδιού - ασημί και ρουμπίνια.

Στο πρώτο επίπεδο στο παιχνίδι, ο χαρακτήρας σας παίρνει τον τίτλο - Εκπαιδευόμενος.

Άνοιγμα του μενού καρτέλα "Χαρακτήρας", επιλέξτε ένα avatar του χαρακτήρα του. Εδώ μπορείτε να δείτε τα χαρακτηριστικά:

Ισχύς - ισχυρότερη από τον ήρωα, η μεγαλύτερη ζημιά που μπορούν να προκαλέσουν,

Εξυπνάδα / Build - το υψηλότερο ποσοστό του ήρωα, τα περισσότερα σημεία της ζωής του και ταχύτερα στην ανάκαμψη?

Luck - επίπεδο τύχη ήρωα, επηρεάζουν την ικανότητα να πάρετε μια κρίσιμη απεργία, καθώς και τον αριθμό των λεηλασία ασήμι

Art Attack - όσο υψηλότερη είναι η ικανότητα όπλο του ήρωα, τόσο περισσότερο θα έχουν την ευκαιρία να χτυπήσει τον εχθρό?

Τέχνη Άμυνας - το καλύτερο χαρακτήρα που θα διαχειρίζεται με την ασπίδα του, την λιγότερη ζημιά που θα λάβει.

Εκτός από αυτά τα χαρακτηριστικά, εξακολουθεί να υπάρχει

  • Σημεία ζωής
  • Karma
  • Βλάβη
  • Armour
  • Hit ευκαιρία και την προστασία

Παίξτε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση μπορεί να BattleKnight ανάληψη μιας θέσης εργασίας, όπως τα ρομπότ, όπως πύλες ασφαλείας, εργασίες πεδίου, την προδοσία. Εδώ μόνο προγραμματισμένη ήρωα δράσης, που εμπλέκονται άμεσα σε αυτές, δεν θα γίνονται δεκτές. Ο χρόνος εκτέλεσης 1 έως 8 ώρες. Πληρωμή - Ασήμι και την ευαισθητοποίηση του κάρμα.

Ανάλογα με το επίπεδο του ήρωα θα είναι σε θέση να επιλέξουν τα όπλα και πανοπλίες, φίλτρα και ρούνους που μπορούν να αγοραστούν με κερδίσει αργυρά νομίσματα από τους εμπόρους, σιδεράδες και Alchemist στην αγορά. Ένα επίπεδο dostignuv10, μπορείτε να αγοράσετε ένα άλογο.

Παίξτε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση BattleKnight μπορεί από την επίθεση ληστών, βοηθώντας τους καλούς ανθρώπους, ή το αντίστροφο, να συνταχθεί με τους ληστές. Ανάλογα με την επιλογή αυτή, το κάρμα ήρωας γίνεται θετική ή αρνητική

Force φως (θετικό) κάρμα : Οι πρόγονοί Προστασίας Light Ισχύς Αναγέννηση, φτερά αγγέλου, ασπίδα Mystic, Mystic ακρόπολη.

Σκοτεινές δυνάμεις (αρνητική) κάρμα : Σκούρο Force, κατάρα, Shadow of Darkness, kick οξύ Creek πανοπλία θανάτου με αιχμές.

Κάθε παίκτης σε αυτό το παιχνίδι που παίρνει την περιουσία σας, που μπορεί να βελτιωθεί ανάλογα με τις πραγματικές δυνατότητες. Για πραγματικά χρήματα, μπορείτε να αγοράσετε ένα premium λογαριασμό, η οποία δίνει πολλά πλεονεκτήματα και τις ευκαιρίες στο παιχνίδι.

Για να αποκτήσουν εμπειρία, νέες δεξιότητες και να παίξει τα χρήματα (ασήμι και ρουμπίνια), ο ήρωας θα πρέπει να εκτελούν διάφορες εργασίες, και να συμμετέχουν σε μάχες με άλλους παίκτες.

BattleKnight online παιχνίδι Το τουρνουά είναι μια αρένα όπου μπορείτε να επιλέξετε ένα αγαπημένο είδος του αγώνα:

  • Βασιλιά τουρνουά
  • Duel
  • Διακριτικό
  • Tournament
  • Κονταρομαχία

Αποστολές imeet12 παιχνίδι, και κάθε αποστολή έχει διάφορες τοποθεσίες. Υπάρχουν ομαδικές αποστολές που μπορείτε να πάρετε στην Ταβέρνα.

Παίξτε BattleKnight μπορούν να αγοραστούν στο ίδιο το κατάστημα ή δορυφορική Skakun

Δορυφόρος - Dog, Squire, Kitty?

Βάσεις - The Black Horse, White Unicorn, Μαύρο Unicorn, Black War Αρκούδα.

Σε BattleKnight μπορεί να παίξει ενωμένη στο διάταγμα, να παρέχει υποστήριξη για το παιχνίδι μεταξύ των παικτών. Η αλληλογραφία μεταξύ των παικτών, υπάρχει μια λειτουργία "Μηνύματα".

Αυτό το παιχνίδι θεωρείται ένα από τα καλύτερα στο είδος του, υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά και μπορεί ακόμα να είναι μια μεγάλη ιστορία, γι 'αυτό είναι καλύτερο να παίξει. BattleKnight εγγραφής θα ανοίξει την πόρτα για εσάς σε αυτό το ιστορικό κόσμο!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more