Σελιδοδείκτες

Μάχη για Graxia

Εναλλακτικές ονομασίες: Μάχη για Graxia

Μάχη για Graxia online - ελεύθερο παιχνίδι για πολλούς παίκτες στο στυλ της δράσης RTS με μια κοινωνική διάσταση. Gameplay θυμίζει όλα τα γνωστά έργου DotA. Προγραμματιστές έργο Petroglyph Games έχουν ληφθεί μέριμνα ότι ήταν καλά ανεπτυγμένο PvE και PvP σύστημα. Οι παίκτες περιμένουν συναρπαστικές μάχες μεταξύ τους και τα τυχερά παιχνίδια διαγωνισμό με τη νοημοσύνη του υπολογιστή. Επιλέγοντας έναν χαρακτήρα για τον εαυτό σας, θα πρέπει να συμμετέχουν στην ανάπτυξή του και θα έρθει η ώρα, όταν κανένας εχθρός δεν φοβάται από εσάς. Αύξηση της επίπεδο μετά το επίπεδο, θα γίνει ισχυρότερη και να ανοίξει σταδιακά τις προοπτικές του παιχνιδιού. Κερδίζουν χρήματα για να αγοράσει τον εξοπλισμό που πωλείται σε τοπικά καταστήματα, μπορείτε να αγοράσετε ακόμη και πράγματα που μπορεί να αλλάξει δραματικά την πορεία των γεγονότων σε ορισμένες κρίσιμες καταστάσεις. Για παράδειγμα, τα σύνολα των πύργων αποκατάστασης είναι ακριβά, αλλά τι αποτέλεσμα! Κερδισμένες μάχες σε σοβαρές στιγμές μπορούν να δαπανηθούν με διαφορετικό τρόπο - για να επενδύσουν στην αγορά ενός αθάνατου ήρωα. Καταστρέψουν περισσότερο από ό, τι τα τέρατα που ανέκυψαν σχετικά με τον τρόπο, και να ανακαλύψετε τις ευκαιρίες! Πιστέψτε στη δύναμη και την επιτυχία σας δεν είναι μακριά!

Αν αποφασίσετε να καταστεί συμβαλλόμενο μέρος της περιπετειώδεις δραστηριότητες, θα πρέπει μάχη για Graxia εγγραφής. Για το σκοπό αυτό, μια ειδική μορφή πληρωθεί. Επίσης, στην επίσημη ιστοσελίδα, μπορείτε να κάνετε μια συνδρομή στο ενημερωτικό δελτίο, παρακαλώ εισάγετε τη διεύθυνση email σας. Με τη δημιουργία λογαριασμού, πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για το γεγονός ότι οι κανόνες του σχεδίου θα πρέπει να συμφωνήσουν. Πριν ξεκινήσετε να παίζετε Μάχη για Graxia, θα ήταν σκόπιμο να ελέγξετε τη διαμόρφωση του υπολογιστή σας. Μετά από όλα gameplay απαιτούν ορισμένες απαιτήσεις συστήματος: Λειτουργικό σύστημα Windows XP / Windows Vista / Windows 7, Intel Pentium 4 (2 GHz), κάρτα γραφικών με 256 MB μνήμης βίντεο και υποστηρίζει shaders 2. 0, συμβατή με DirectX 9. Κάρτα ήχου 0c, 1.5 GB ελεύθερο χώρο στο σκληρό δίσκο και 1 GB μνήμης RAM. Η παρουσία αυτών των παραμέτρων παρέχουν gameplay χωρίς δυσλειτουργίες.

Έτσι, το παιχνίδι Μάχη για Graxia - σημαίνει να διαβουλεύεται συνεχώς σε αιματηρές μάχες. Μπορείτε να ξεκινήσετε στο διασκελισμό. Ή, αν θέλετε, πηγαίνετε προπόνηση. Αφού έχετε επιλέξει για τον εαυτό σας ένα χαρακτήρα, τα γεγονότα δεν θα σας κρατήσει σε αναμονή. Με την ευκαιρία, τώρα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε περισσότερα από δέκα διαφορετικούς χαρακτήρες. Ενώ οι προγραμματιστές να συνεχίσουν να εργάζονται για το θέμα αυτό, και σύντομα να είναι διαθέσιμα για νέους ήρωες. Ενίσχυση στην μαγευτική τοποθεσία, θα πρέπει να νικήσει πολλά τέρατα και δεν φοβούνται να προκαλέσετε άλλους παίκτες. Victory φέρει οφέλη με τη μορφή κερμάτων. Επιπλέον, θα χρεωθείτε εμπειρία. Με την ευκαιρία, είναι να πει για μια συγκεκριμένη μάχη για Graxia σε απευθείας σύνδεση. Εδώ για τη δολοφονία ουδέτερη σέρνεται, θα έχετε μια πολύ μεγαλύτερη εμπειρία από μια νίκη πάνω από τη βάση του εχθρού. Σέρνεται Καταστροφή, πύργους και ήρωες αντίπαλο οδηγεί σε υψηλότερα επίπεδα. Αυτό θεωρείται το πρώτο είδος της αιμορραγίας - στη μάχη. Ο δεύτερος τύπος εξαρτάται από νίκες και τις ήττες ιδιαίτερο χαρακτήρα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Παιχνίδι Μάχη για Graxia αρκετά απλό να καταλάβει. Δεν περιττά διακοσμητικά στοιχεία, και η διεπαφή είναι διαισθητική. Μπορείτε εύκολα να μπει σε διαχείριση και να γίνει ένας ήρωας για να κάνει ένα κατόρθωμα μετά το άλλο. Είναι ένας κόσμος όπου τα πάντα είναι στη θέση τους και δεν έχετε τίποτα να φοβάται ότι αιφνιδιάστηκε στις ευρύχωρες θέσεις. Η έμφυτη σχεδιασμό του μινιμαλισμού παιχνίδι δεν χρησιμοποιείται επειδή η φαντασία των προγραμματιστών δεν λειτουργεί - όχι σε όλα! Όλα αυτά γίνονται για την άνεσή σας και εύκολους τρόπους. Πράγματι, για να κάνετε ό, τι θέλετε το πιο; Αυτό είναι σωστό, να χαλαρώσετε!

Υπάρχει ένα ακόμα πράγμα που θα ενθουσιάσει τους χρήστες. Η κοινωνική διάσταση του παιχνιδιού είναι τόσο αναπτυγμένα ώστε να επικοινωνούν μεταξύ τους σε αυτόν τον εικονικό κόσμο - είναι ένα συνηθισμένο πράγμα. Μπορείτε να δείτε τα προφίλ των άλλων παικτών αναδείξουν τη δική τους ήρωες να βρουν πραγματικούς φίλους τους, να δημιουργήσουν ένα ολόκληρο δωμάτιο για κοινωνικοποίηση. Και όλα αυτά συμβαίνουν σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα της ευκολίας! Απολαύστε αυτό και δημιούργησε αυτό το παιχνίδι. Ευχάριστη εμπειρία και καλή διάθεση!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more