Σελιδοδείκτες

Μάχη Forge

Εναλλακτικές ονομασίες:

BattleForge online multiplayer παιχνίδι ρόλων μπορεί να αποδοθεί σε ένα μάλλον σπάνιο είδος συλλεκτικά παιχνίδια καρτών.

Πριν από το παιχνίδι, ας ρίξουμε μια ματιά στις ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος. On-line παιχνίδι BattleForge κάνει τις ακόλουθες απαιτήσεις συστήματος για τον υπολογιστή σας:

Επεξεργαστής - 1,8 GHz Intel Core,

Κάρτα Γραφικών - 128MB NVidia GeForce 6000 series ή υψηλότερη, ATI Radeon 9500 ή υψηλότερη,

RAM - 512MB (1GB για Vista),

Σκληρός δίσκος - τουλάχιστον 10GB ελεύθερου χώρου για την εγκατάσταση του παιχνιδιού,

Σύνδεση στο Internet υψηλής ταχύτητας - όχι λιγότερο από 512 kb

DirectX - Version 9.0 με (διαθέσιμο στο δίσκο)

Κάρτα ήχου - συμβατή με DirectX 9.0,

Ελάχιστη ανάλυση οθόνης: 1024x768.

Συμμετοχή στο παιχνίδι BattleForge είναι αρκετά απλή. Σας σχετικά με την καταχώρηση θα τεθεί κατ 'αποκοπή δεδομένων

- Είσοδος - όνομα σύνδεσης στην ιστοσελίδα,

- Nickname - το επιθυμητό όνομα με το οποίο θα γνωρίζετε τους παίκτες,

- Κωδικός

- Ηλεκτρονική διεύθυνση του γραμματοκιβωτίου.

Ωστόσο, προκειμένου να αρχίσετε να παίζετε το παιχνίδι BattleForge σε απευθείας σύνδεση, αρκεί να περάσει μόνο BattleForge online εγγραφή. Επίσης, θα χρειαστεί να αγοράσετε ένα CD με irgoy - ή σε εξουσιοδοτημένους εμπόρους στην off-line, ή να κατεβάσει από το διαδίκτυο.

BattleForge online παιχνίδι σας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσει κάποια ένα χαρακτήρα, και στη συνέχεια αναπτύχθηκε σταδιακά. Όχι, θα σας δοθεί μια τράπουλα, και όλα - ξόρκια, στρατιώτες, κτίρια - που απεικονίζονται στις κάρτες. Εξαρτάται μόνο από το πώς θα τα διαθέσει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, και εξαρτάται μόνο από την στρατηγική που να επιτευχθεί η νίκη.

BattleForge Game on-line εγκαινιάζει μια τυπική τράπουλα ένα από τα τέσσερα βασικά στοιχεία. Ένα από αυτά τα στοιχεία θα πρέπει να επιλέξετε κατά την έναρξη του πολέμου. Αυτό το

 • Fire (πιο κατάλληλο για εκείνους που τους αρέσει να επιτίθενται)
 • Frost (για όσους χτίζουν τη στρατηγική τους για την άμυνα)
 • Σκιά (για τις λεπτές τακτικές, χρησιμοποιώντας όλες τις δυνατότητες των στρατιωτών τους)
 • Φύση (για τους οπαδούς σημάνει Mindbender αντίπαλος)

Όταν παίζετε online παιχνίδι BattleForge, τότε αντιπάλους σας στη μάχη εναντίον της τεχνητής νοημοσύνης, όπως κλάσμα θα εκτελεί

 • Stonekin (ένας συνδυασμός της φύσης και τον παγετό)
 • Twilight (ένωση της φωτιάς και της φύσης)
 • Ληστές (πήρε το καλύτερο από τη σκιά και φωτιά)
 • Lost ψυχές (συνδυασμός σκιά και παγετός)

Στο πακέτο εκκίνησης, ενώ είναι vybudete παιχνίδι BattleForge, μπορείτε να αγοράσετε τον εαυτό σας και στους άλλους ορόφους για τα ειδικά γυαλιά που δίνονται μαζί με την αγορά του δίσκου. Αν έχετε αυτά τα σημεία δεν είναι αρκετό, τότε μπορείτε να αγοράσετε περισσότερα. Έτσι, κατάστρωμα σας μπορεί να αποτελείται από περισσότερες από 200 κάρτες. Αλλά κατά τη διάρκεια της μάχης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο το 20, έτσι ώστε με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή στην επιλογή των στρατευμάτων θεραπεία για κάθε αγώνα. Μπορείτε μπορεί να είναι για κάθε σύνολο είκοσι κάρτες τακτική τους, αλλά ο αντίπαλός σας θα κάνει το ίδιο. Καταπολέμηση της σε αυτό το παιχνίδι είναι πολύ συναρπαστικό, γιατί δεν μπορείτε να ξέρετε ποια κάρτα κρυμμένα έκπληξη τον εχθρό σου.

Εκτός από τα βασικά χαρακτηριστικά του κάθε χάρτη είναι ακόμα διαθέσιμα στα τρία επίπεδα των βελτιώσεων που μπορούν να αποκτηθούν κατά τη διάρκεια μαχών με έναν άλλο παίκτη.

Για να ενεργοποιήσετε την κάρτα, θα πρέπει να έχετε ένα περιθώριο δύο διαφορετικές ενέργειες που θα λάβετε από την κατασκευή των μνημείων.

Αν είστε σε BattleForge παιχνίδι με τους φίλους σας, μπορείτε να αλλάξετε τις κάρτες. Ή μπορείτε να πωλούν τις κάρτες σας στο χρηματιστήριο και να κερδίσουν καλά χρήματα, αν είναι ισχυρή και σπάνια.

Μάχες στο παιχνίδι είναι διαφορετικά:

 • Αγώνες Κατάρτισης με PC
 • Για να εκτελέσετε διάφορα σενάρια στα οποία η ίδια η εταιρεία μπορεί να συλλέξει έως 12 άτομα
 • Μονομαχία ένας προς έναν
 • Μάχη ανά δύο

BF παιχνίδι παρέχει την ευκαιρία να ανταγωνιστούν σε μια ποικιλία από τα πρωταθλήματα ταξινόμησης και μάχες

Εγγραφή BattleForge σας βυθίσει στον υπέροχο κόσμο των μαχών φαντασίας. Και εάν οι κανόνες του παιχνιδιού και κρατώντας τον αγώνα σας φαίνεται περίπλοκη, προσφέρει πολλά video tutorials.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more