Σελιδοδείκτες

Μάχη αυγή

Εναλλακτικές ονομασίες: Μάχη αυγή

Παιχνίδι Δημοψήφισμα - είναι ένα παιχνίδι που βασίζεται στη δημόσια πολιτική και τη χειροτεχνία. Ο στόχος σας - για να γίνει τελικά το πιο ισχυρό ηγέτη ή να γίνουν μέρος του μεγαλύτερου και πιο συμμαχία. Θα πρέπει να μάθουν να χρησιμοποιούν τη διπλωματία, στρατιωτικούς πόρους για να δικαιολογήσουν την επιθυμία τους για την απόλυτη εξουσία σε Δημοψήφισμα σε απευθείας σύνδεση . Σύντομα θα ανακαλύψετε ότι το μεγαλείο μπορεί να επιτευχθεί μόνο μέσω της ομαδικής εργασίας. Μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι Δημοψήφισμα και να γίνει ο υπέρτατος άρχοντας;

Πριν από την αναπαραγωγή Δημοψήφισμα , βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής σας πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος, όπως: επεξεργαστής συχνότητα - 2GHz, 1GB RAM, Κάρτα Γραφικών - 128 MB.

Συμμετοχή στο παιχνίδι Δημοψήφισμα δεν παίρνει πολύ από το χρόνο σας και εύκολη:

1. Στην κύρια σελίδα, επιλέξτε το στοιχείο "Ξεκινήστε το παιχνίδι", στη συνέχεια "νέου παίκτη"?

2. Επιλέξτε την Ειρήνη: Άρη, Γη ή Φαντασία, και Δημοψήφισμα ολοκληρωθεί η εγγραφή.

Με την πρώτη ματιά, αυτό το παιχνίδι είναι παρόμοιο με MMORTS . Αυτό το παιχνίδι είναι ένα turn-based στρατηγική. Μπορείτε να κάνετε ό, τι θέλετε με τη δομή των μονάδων σας, όταν θέλετε, αλλά για να μπορέσετε να έχουν προχωρήσει σε Δημοψήφισμα σε απευθείας σύνδεση , είναι αναγκαίο να προχωρήσουμε προς τα εμπρός. Το σύστημα αυτό σας δίνει χώρο για ελιγμούς κατά τον καθορισμό βάσης της άμυνας και αντεπίθεσης.

Μπορείτε να Δημοψήφισμα παίξει και τοποθετήστε ένα κύριο προπύργιο, και στη συνέχεια να οικοδομήσουμε ένα μικρότερο φυλάκιο γύρω για τον εκσυγχρονισμό και τη μεταφορά. Πύλες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να δημιουργήσουν τα πράγματα όπως ενσίρωση και ραντάρ πύργους. Κάθε μία από αυτές τις δομές Δημοψήφισμα σε απευθείας σύνδεση παρέχει το δικό του μοναδικό ικανότητές του και στρατηγικά πλεονεκτήματα. Οι παίκτες είναι σε θέση να αναβαθμίσουν και να οικοδομήσουμε μεγαλύτερες και βελτιωμένη δομή για να υποστηρίξει κύρια πόλη σας. Αυτές οι δομές Δημοψήφισμα σε απευθείας σύνδεση μπορεί να σας προσφέρει με τα πράγματα του χρυσού, και θα οδηγήσει σε βελτιώσεις της ενέργειας. Κάθε δομή που απαιτείται για να οικοδομήσουμε ένα ισχυρό στρατό.

Αν έχετε μια βάση στην Δημοψήφισμα σε απευθείας σύνδεση , τότε είναι καλό να είναι ισχυρότερη και πιο ισχυρό εχθρό. Όσον αφορά τα διαθέσιμα για το παιχνίδι εργοτάξιο μονάδες Δημοψήφισμα μπορεί να υπερηφανεύεται ότι υπάρχουν συνολικά 27 μονάδες διαθέσιμο για χρήση. Στο παιχνίδι μπορείτε να δημιουργήσετε ένα στρατιώτη, ένα αυτοκίνητο ή άλλο όχημα. Υπάρχουν 27 δυνατοί συνδυασμοί των όπλων και των ικανοτήτων στο παιχνίδι Δημοψήφισμα .

Παιχνίδι Δημοψήφισμα δεν δίνουν την ποικιλία των διαθέσιμων δυνάμεων στο παιχνίδι. Στρατηγική στερείται ενδιαφέροντα μονάδες, η οποία στην πραγματικότητα αναπτύσσονται από τα άλλα παιχνίδια. Ναι, μπορείτε να χτίσετε σιλό πυραύλων και να τα χρησιμοποιήσουν ως όπλο της εξουσίας στην Δημοψήφισμα σε απευθείας σύνδεση , αλλά θα ήταν ωραίο να δούμε λίγη περισσότερη ποικιλία στις πιο κοινές μονάδες. Το παιχνίδι είναι καλά ισορροπημένο, το σύστημα δίνει στον παίκτη κάποιο χρόνο για να προετοιμαστούν για την επίθεση. Μια άλλη σημαντική πτυχή του παιχνιδιού Δημοψήφισμα είναι κατάσκοπος. Spy είναι πολύ σημαντικό, όταν έχεις τους πόρους και τις δομές για να δημιουργήσουμε κάτι. Spy είναι σε θέση να διεισδύσουν στη βάση του εχθρού και να καθορίσει ποια προστασία θα μπορούσαν να έχουν σε ισχύ στο παιχνίδι Δημοψήφισμα . Αυτό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια αποτελεσματική ομάδα εργασίας που θα μπορούσε εύκολα να καταστρέψει τον εχθρό, δηλαδή k δεν θα είναι έτοιμη.

Σε γενικές γραμμές, το παιχνίδι Δημοψήφισμα - είναι ένα απλό παιχνίδι. Στερείται κομμάτια του εξοπλισμού και τον πραγματικό χρόνο που δαπανάται στο παιχνίδι. Αυτό δίνει στον παίκτη Δημοψήφισμα σε απευθείας σύνδεση μέτρια ποσότητα ρυθμίσεις της μονάδας (ένα ρόστερ των μονάδων του παιχνιδιού), καθώς και τις διαρθρωτικές αναβαθμίσεις για την πόλη σας και τα κυριότερα φυλάκια. Δυστυχώς, το παιχνίδι Δημοψήφισμα δεν θα σας προσφέρουν πολλά από την οπτική πλευρά των πραγμάτων. Αυτό το παιχνίδι είναι κατάλληλο για τους παίκτες με τον ελεύθερο χρόνο και ένα κοφτερό μυαλό για να δημιουργήσουν στρατηγικές.

 

Εγγραφή Μάχη αυγή