Σελιδοδείκτες

Batman: Arkham Asylum

Εναλλακτικές ονομασίες: Batman: Arkham Asylum

Παιχνίδι Batman: Arkham Asylum ήταν ένα από τα πιο σημαντικά έργα της νεωτερικότητας. Ήρωες κόμικ βιβλίο αρέσει σε όλο τον κόσμο. Σχετικά με τα γνωστά σε όλες τις γωνιές του πλανήτη. Αρκετά λογικό και ορθολογικό τρόπο για να εκτελέσετε πολλές γραμμές παιχνίδι με ήρωες κόμικ βιβλίο με πρωταγωνιστή πυροβολούν πολλές δημοφιλείς ταινίες. Batman - το περίφημο "ήρωας της εποχής του», έτσι πολλοί παίκτες, δεν υπήρχε αμφιβολία ότι λίγο μετά ιστορίες για Votchmena Spiderman και προγραμματιστές αναλάβει το Dark Knight.

Το πρώτο πράγμα που πηδά έξω σε σας όταν μπαίνετε στο ABatman: pc Arkham Asylum - ένας τεράστιος αριθμός εμφανίζονται σε κάθε γωνιά των εγκεφαλικών επεισοδίων-δεσμοφύλακες. Αυτοί οι ισχυροί άντρες rastatuirovannye έχουν εντυπωσιακές μυς και τις τεράστιες γροθιές, η οποία δεν περιφρόνηση για να καταστρέψει το αγαπημένο του λαού - ο ήρωας Batman. Στα χέρια των γενναίων και στη συνέχεια να αποδειχθεί τεράστια κομμάτια των βαλβίδων, μετασχηματιστές και άλλα gizmos που μπορεί να προκαλέσει σοβαρή βλάβη.

Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, μπορείτε, ωστόσο, να έχουν Batman: Arkham Asylum να κατεβάσετε ότι μέχρι σήμερα δεν υπάρχει πρόβλημα. Το κύριο πράγμα που πρέπει να είναι ο ιδιοκτήτης ενός καλού Internet και να βρείτε το torrent - όλα μέσα από 10-15 λεπτά του παιχνιδιού για να μπορείτε να θεωρούνται ανοιχτά. Μπροστά σας είναι απερίγραπτη ομορφιά μάχες και μάχες. Nostrum αργή κίνηση φαίνεται στο παιχνίδι μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο και δίνει ένα μοναδικό θεαματικό και πολύχρωμο παιχνίδι.

Και εδώ μπορεί να φαίνεται ότι το Batman: Arkham Asylum, δεν θα παίξει τόσο πολλή διασκέδαση όπως θα ήθελα - στο τέλος του όλα τα μάχες και μάχες μπορεί να δει κανείς σε κάθε άλλο παιχνίδι στον υπολογιστή, αλλά και από Μπάτμαν θα ήθελε να πάρει ό, τι κάτι πιο σοβαρό. Προειδοποιήσω μια φορά, κοιτάζοντας μπροστά, όλες τις επιθυμίες σας πραγματικότητα, αλλά λίγο αργότερα.

Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του παιχνιδιού θα καταλάβετε ότι το παιχνίδι Batman Arkham Asylum έχει ετοιμάσει για εσάς πολλές εκπλήξεις. Αντ 'αυτού προβλέψιμη συνέχεια πολύχρωμο, αλλά βαριούνται μάχες, οι παίκτες αντιμέτωποι με ένα πανέμορφο ανάπτυξη οικόπεδο. Εκδηλώσεις αλλάζουν εδώ με αξιοζήλευτη ταχύτητα. Το παιχνίδι θα συναντήσετε τα στοιχεία του πολλά είδη, αλλά όλα αυτά θα φανεί εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και σημαντική. Οι παίκτες που έχουν ήδη καταφέρει να δοκιμάσει τον ισχυρισμό του έργου ότι υπάρχει κάτι πιο οργανικό ονειρεύονται ακόμη δεν ήταν απαραίτητη.

Απλά πρέπει να κατεβάσετε Batman Arkham Asylum για να δείτε πώς το αγαπημένο ήρωα των ανθρώπων ανεβαίνει τα τοιχώματα των φρεάτων εξαερισμού και εμφανής στις σέρνεται εχθρού από το πίσω μέρος. Την ίδια στιγμή, η ιδέα της ανθρωπότητας μεταφέρεται εντελώς - Batman, κυρίως, ειλικρινής στρατιώτης. Εξαιρετικά γραφικά και δροσερό ήχο προσθέστε μόνο λάδι στη φωτιά, δηλαδή, να δημιουργήσει τη σωστή ατμόσφαιρα. Θα σας δώσει μια καλή gameplay και το σχεδιασμό - όλα ισορροπημένη και ενδιαφέρουσα.

Αν θέλετε να δείτε μόνοι σας όλες τις αρετές του έργου, φροντίστε να ελέγξετε το Batman: Arkham Asylum βίντεο ρυμουλκούμενο, το οποίο περιγράφει λεπτομερώς όλα τα οφέλη του παιχνιδιού.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more