Σελιδοδείκτες

Βασιλιάς της μπανάνας

Εναλλακτικές ονομασίες: BananaKing

Banana βασιλιάς online - αποκλειστική δωρεάν online παιχνίδι που απαιτεί μόνο ένα πρόγραμμα περιήγησης. Banana βασιλιάς online παιχνίδι είναι ένα πρωτότυπο κόσμο που κατοικείται από τους ιδιοκτήτες φυτειών, το οποίο καλλιεργείται δημοφιλή σε παγκόσμιο επίπεδο και πολύ νόστιμο προϊόν - μπανάνες. Να τους συναντήσουν και να αρχίσει αυτό το συναρπαστικό έργο στο δικό τους πεδίο, το μόνο που χρειάζεται να εγγραφείτε σε απευθείας σύνδεση Banana βασιλιά.

Συμμετοχή στο παιχνίδι Banana βασιλιάς δεν απαιτεί οποιεσδήποτε υποχρεώσεις, το μόνο που χρειάζεται να εισάγετε τα ακόλουθα στοιχεία: το όνομα του χαρακτήρα, τον κωδικό πρόσβασης, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το όνομα της οθόνης ενός φίλου που σας προσκάλεσε στο παιχνίδι (φυσικά, αν δεν έρθει, και ένα τέτοιο φίλο διαθέσιμο). Στη συνέχεια, εσείς συμφωνείτε με τους κανόνες του παιχνιδιού και πατήστε το κουμπί Εγγραφή νέου λογαριασμού. Μετά από αυτά τα βήματα, μπορείτε να πάρετε στη σελίδα του καθεστώτος χαρακτήρα του παιχνιδιού. Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να διαβάσετε τις πληροφορίες σχετικά με το χαρακτήρα του παιχνιδιού σας.

Επίσης, εδώ είναι η σύνδεση της απασχόλησης. Αναφορά μίσθωση βοήθεια για να βρει στην τεράστια έκταση του Διαδικτύου και των νέων ιδιοκτητών φυτειών τους προσλάβει για να εργαστούν. Αν πρόσκλησή σας καταχωρεί ένα νέο παίκτη, τα χρήματα και οι μπανάνες είναι νόμιμη για σας ανταμείψει. Μην αγνοήσετε αυτή την ευκαιρία. Πράγματι, για κάθε νέο χρήστη δεν μπορεί να πάρει μόνο ένα μπόνους one-time, αλλά και να είναι επωφελής για το μέλλον. Όταν ένας παίκτης φτάσει το τρίτο επίπεδο, έχετε το δικαίωμα να $ 50 και 1 πόντο εμπειρίας. Παίξτε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Μπανάνα βασιλιάς είναι ευκολότερη αν οι φίλοι σας να σας καλέσει πολλές.

Έτσι, πού να ξεκινήσει κανείς και τι θα πρέπει να δώσουν προσοχή; Εγγραφή Banana βασιλιάς πέρασε και έχεις στην κατοχή του ένα πεδίο και φυτά, τα οποία θα πρέπει να είναι αρκετά για δύο. Μη χάνετε άλλο ένα λεπτό! Σπείρεις το χωράφι σας και να περιμένετε να συγκομιδή. Οι εικόνες που βλέπετε στην φυτεία, πάντα να σας κρατήσει ενήμερους σχετικά με το τι στάδιο της ωρίμανσης μπανανών είναι, ή μπορεί να είναι, το πεδίο είναι κενό και έτοιμο για σπορά. Εκτός από το κάτω μέρος είναι ένας μετρητής που δείχνει πόσος χρόνος απομένει μέχρι τη στιγμή που θα είναι δυνατόν να συγκομιδή. Συγκέντρωση ώριμα φρούτα, μπορείτε να πάτε στην αγορά. Αλλά μην βιαστεί πίσω να βιάζεται να πωλούν τα προϊόντα τους. Λάβετε υπόψη ότι οι τιμές παρουσιάζουν διακυμάνσεις. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο να ακολουθήσει αυτές τις δονήσεις για να επιλέξετε την πιο κατάλληλη στιγμή για την πώληση. Ωστόσο, όλα ακριβώς τα κέρδη σας δεν είναι πάντα η ίδια. Vytorg εξαρτάται από την ποσότητα των μπανανών που πωλούνται, και η συγκομιδή είναι διαφορετική.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις των χρημάτων, καθώς και εκείνες που χορηγούνται για προσκαλούνται οι παίκτες μπορούν να περάσουν με διάφορους τρόπους. Πρώτον, φυτεία απαιτεί επενδύσεις. Συνεχώς πρέπει να αγοράσετε δενδρυλλίων για την επόμενη σπορά. Μπορούν να αγοραστούν στην ίδια αγορά. Επεξεργασία ένα πεδίο χρειάζεται 36 σπορόφυτα. Όταν φτάσουν στο 2ο επίπεδο, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση για να αγοράσει ένα δεύτερο πεδίο. Επεκτείνετε την κατοχή σας, τότε θα είναι πιο πιθανό να γίνει ένας πραγματικός βασιλιάς της μπανάνας. Δεύτερον, τα χρήματα που μπορεί να προσλάβει πράκτορες και κατασκόπους. Με τη βοήθειά τους, είναι εύκολο να σαμποτάρουν. Μπορούν να αποστέλλονται στο έδαφος του διαγωνισμού για την εξερεύνηση ή να καταδικάσει ακόμα και να κλέψουν μια άλλη μπανάνα και δολάρια. Αλλά μην ξεχνάτε ότι δεν είστε μόνοι και δεν υπάρχει κίνδυνος έξυπνο ληστεία της φυτείας σας. Ως εκ τούτου, με τη βοήθεια του τα ίδια χρήματα, να φροντίζει για την αξιόπιστη προστασία των χωραφιών τους. Τρίτον, τα χρήματα θα ήταν χρήσιμο να μελετήσουν και να βελτιώσουν την απόδοση του χαρακτήρα.

Deal για ό, τι χαρακτηριστικά πρέπει να ακολουθήσετε πριν ξεκινήσετε να παίξετε Banana βασιλιά. Διότι επηρεάζει την επιτυχία του παιχνιδιού σας. On-line παιχνίδι Banana βασιλιάς περιλαμβάνει έννοιες όπως η αύξηση του χρόνου, οι μπανάνες συγκομιδής, πουλώντας προστασία της μπανάνας φυτεία, η επίθεση κατά την φυτεία και την εμπειρία. Βελτίωση των ποσοστών του χρόνου απόκρισης, θα επιτευχθεί η μείωση της περιόδου αναμονής της καλλιέργειας. Vintage μπανάνες - είναι η ποσότητα καρπών που μαζεύουν. Η πώληση μπανάνες επηρεάζουν άμεσα τις τιμές της αγοράς. Προστασία φυτείες - χαρακτηριστικό υπεύθυνη για την ποιότητα των φρουρών και το κόστος τους από την πρόσληψη. Η επίθεση στις φυτείες παίζει ρόλο στο αποτέλεσμα των επιθέσεων συνέλαβε την αποστολή και να καθορίσει το ποσό που απαιτείται για την πρόσληψη παράγοντες. Η εμπειρία, η οποία θα αποκτήσει το παιχνίδι εκμετάλλευσης Banana King, θα προχωρήσουμε σε νέα επίπεδα.

Banana βασιλιά online παιχνίδι σας προσφέρει μία περισσότερη ψυχαγωγία. Αν έχετε ήδη επιτύχει με τις απαραίτητες εργασίες, δεν κάθονται άπραγοι. Γιατί βαριούνται αν μπορείτε να πάτε σε ένα κυνήγι θησαυρού; Δεν είναι μόνο ενδιαφέρον, αλλά και χρήσιμο. Υπάρχει μια πιθανότητα να βρείτε πολύτιμος θησαυρός. Μπορείτε να συναντήσετε φυτά, τις μπανάνες, τα χρήματα, ακόμη και πειρατικό θησαυρό.

Μην χάσετε επίσης τη δυνατότητα να επικοινωνούν μέσω μηνυμάτων με άλλους παίκτες. Έτσι, θα είναι ενήμεροι των διαφόρων ειδήσεων και ίσως ειδοποίησε προγραμματισμένη δολιοφθορά.

Το παιχνίδι έχει μια λίστα με τους καλύτερους παίκτες. Να αυξήσει την βαθμολογία σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους πόντους. Αυτό απαιτεί την παρακολούθηση της ποσότητας των μπανανών σας. Αν καταφέρετε να γίνετε ο πρώτος στη λίστα, τότε θα είναι ένας πραγματικός βασιλιάς της μπανάνας! Προσπαθήστε να αφήσουμε πίσω τον ανταγωνισμό, πιστεύω ότι είναι στο χέρι σου!

Παίξτε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Μπανάνα βασιλιάς μπορείτε με μια πληρωμένη λογαριασμό. Η αγορά του θα βοηθήσει να απαλλαγούμε από in-game διαφημίσεις, να δώσει την ευκαιρία να ανεβάσετε ένα avatar για έναν χαρακτήρα για να πάρει πίστωση σε δολάρια για κάθε νέο επίπεδο. Το παιχνίδι μπορεί να σπείρει το πεδίο 6 φορές την ημέρα. Η πληρωμένη λογαριασμό σας επιτρέπει να το κάνετε 8 φορές. Νομίζω ότι πρέπει να σκεφτούμε την αποδοτικότητα της αγοράς του. Ωστόσο, το θέμα είναι λιτός, και ο καθένας κάνει ακριβώς όπως θέλετε. Μπορούμε να συμβουλεύει, αλλά σίγουρα όχι για να αναγκάσει κάτι να κάνουμε!

Προσπαθήστε να παίξετε αυτό το εθιστικό παιχνίδι και τον εαυτό σας να εκτιμήσουν την αξία της. Απογοήτευση δεν σας απειλεί ακριβώς! Μπορούμε μόνο να ευχόμαστε ότι η τύχη χαμογέλασε σε όλες τις προσπάθειές σας!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more