Σελιδοδείκτες

Μπανάνα Wars

Εναλλακτικές ονομασίες: Μπανάνα Wars

Banana Wars (Banana πόλεμοι online) - ένα διασκεδαστικό online παιχνίδι στο στυλ του "voynushki."

Αν θέλετε να γίνετε ο δικτάτορας του μπανανία, Banana πολέμου online παιχνίδι - για σας! Μπορείτε να οδηγήσει μια τολμηρή ταινία μισθοφόρων και κακοποιών λάβουν μέρος σε συναρπαστικές μάχες και συναρπαστικές αποστολές και διάφορα τουρνουά.

Αυτό το online παιχνίδι Banana Wars δεν απαιτεί προ-εγκατάσταση, μπορείτε να παίξετε σε οποιονδήποτε υπολογιστή όπου έχετε πρόσβαση στο Internet. Δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο, οπότε το παιχνίδι Banana Wars μπορείτε να παίξετε ακόμα και σε αργά μηχανήματα. Για να ξεκινήσετε να παίζετε, το μόνο που χρειάζεται Εγγραφή στο παιχνίδι Μπανάνα πολέμους.

Συμμετοχή Μπανάνα Wars είναι ως εξής: στην ιστοσελίδα του παιχνιδιού, στο πλαίσιο εγγραφή παρακαλούμε εισάγετε το username σας (nickname) - το όνομα με το οποίο θα ονομάζεται στο παιχνίδι, επιλέξτε το φύλο σας. Στη συνέχεια εισάγετε το E-Mail (διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην οποία θα λάβετε μια επιβεβαίωση της εγγραφής), επιλέξτε το όνομα της χώρας στην οποία ζείτε, εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης δύο φορές και κάντε κλικ στο κουμπί "Sign Up". Τώρα μπορείτε να αρχίσετε να παίζετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Μπανάνα πολέμους.

Στην αρχή του παιχνιδιού, μπορείτε να πάρετε τα χέρια σας σε μια ομάδα μισθοφόρων και θα πρέπει να περάσουν από το «Σχολείο των Νέων Δικτάτορας" - δηλαδή, να εκτελέσει μερικές απλές εργασίες που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε το παιχνίδι.

Προκειμένου να καθοριστεί ποιος από τους παίκτες ψυγείου, θα πρέπει να συμμετέχουν σε τουρνουά.

Το επόμενο παιχνίδι - θα πρέπει να έχετε ένα καλό συμπλήρωμα του υπάρχοντος ρόστερ και να πάει στη μάχη με μια ομάδα άλλων παικτών και να πάρει μια νίκη, τα χρήματα, και κάτι χρήσιμο. Τα χρήματα μπορούν να δαπανηθούν για να αυξήσει την ισχύ μονάδας, την απόκτηση νέων μονάδων (δηλαδή προσλαμβάνουν νέες προσλήψεις για να αγοράσουν νέα οχήματα (τζιπ, δεξαμενές)), συμπληρώνουν τις συσκευές τους - αυτά είναι τα στοιχεία που ενισχύουν τις ικανότητες μάχης της μονάδας, (μπορεί να υπάρχουν περισσότερα από τρία τοις ΕΣ). Στη συνέχεια, μετά την ολοκλήρωση της τεχνικής και θεραπεύεται μαχητές μπορούν να ενταχθούν και πάλι στον αγώνα και να παίξει για Banana Wars.

Υπάρχει ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα - Banana πόλεμοι online παιχνίδι δεν προβλέπει για τον παίκτη να επηρεάσει την πορεία της μάχης, έτσι ώστε να κατευθύνουν την ομάδα σας στη μάχη, και ότι η συμμετοχή σας τελειώνει, οι μονάδες σας κάνει τη μάχη με τις μονάδες του εχθρού. Έτσι, σε αυτό το παιχνίδι για να κερδίσει αυτός που είναι καλύτερα προετοιμασμένο, ταχύτερη και εντονότερη βελτίωσε μάχιμες μονάδες της, καθώς και εκείνοι που είχαν μελετήσει το στρατό του εχθρού.

Το παιχνίδι παρακολουθεί νίκες και τις ήττες και κερδίζοντας μια φήμη, μπορείτε να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο. Για να μετακινηθείτε σε κάθε νέο επίπεδο, θα κληθεί και πάλι να να εκτελέσει μια ποικιλία από ενδιαφέρουσες εργασίες. Μπορεί να χρειαστούν αρκετές προσπάθειες να τους εκτελέσουν. Αλλά και κάθε επίπεδο αυξάνει τις ευκαιρίες σας και πιο κοντά στον βασικό στόχο της.

Με κάθε νέο επίπεδο αυξάνει τις ικανότητες μάχης της ομάδας σας, υπάρχουν νέοι τύποι μονάδων με βελτιωμένη απόδοση, αυξάνοντας τον αριθμό τους.

Banana Wars online παιχνίδι όπου οι μάχες σε διάφορα επίπεδα διαφέρουν σε πόσα μαχητές θα συμμετάσχουν σε αυτή τη μάχη και πόσες φορές να απενεργοποιήσετε την ομάδα σας στο πεδίο της μάχης. Για παράδειγμα, στο πρώτο επίπεδο, η μονάδα αποτελείται από 5 μονάδες, και μπορεί να προσγειωθεί στο πεδίο της μάχης μόνο μία φορά, και σε επίπεδα πάνω, δεκάδες μονάδες, και μπορείτε να τους αφήσετε αρκετές φορές. Με τον τρόπο αυτό, οι ασθενείς και ισχυρές ομάδες στο παιχνίδι δεν τέμνονται, δηλαδή εναντίον της ομάδας σας θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των δυνάμεων του αντιπάλου σας.

Μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Μπανάνα Wars και να απολαύσουν μια ευχάριστη γραφικά μάτι, χιουμοριστικό ύφος του παιχνιδιού, πολύ ενδιαφέρουσα και συναρπαστική θέσεις εργασίας τουρνουά.

Εάν θέλετε να έχετε τη διασκέδαση ελεύθερο χρόνο, τότε αυτό το παιχνίδι είναι για εσάς! Απλό, έξυπνο έλεγχο του παιχνιδιού, η ευκαιρία να παίξει σε οποιοδήποτε υπολογιστή με πρόσβαση στο διαδίκτυο (απαιτεί μόνο ένα one-time εγγραφή Μπανάνα πολέμους, η οποία διαρκεί μόνο λίγα λεπτά), σας επιτρέπουν να παίξετε, και να επικοινωνούν με άλλους παίκτες.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more