Σελιδοδείκτες

Αποικία Aven

Εναλλακτικές ονομασίες:

Aven Colony προσομοιωτής επιβίωσης με στοιχεία κτιρίου πόλης και στρατιωτικής στρατηγικής. Το παιχνίδι έχει εξαιρετικά γραφικά, αν και αυτό δεν είναι χαρακτηριστικό αυτού του είδους. Ο σχεδιασμός του ήχου δεν είναι κατώτερος, όλα είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Στο μακρινό μέλλον, όταν έγιναν διαθέσιμες διαστημικές πτήσεις σε σημαντικές αποστάσεις και οι πόροι της γης εξαντλήθηκαν, η ηγεσία της γης αποφάσισε να αποικίσει τον πλανήτη που ονομάζεται Awen.

Όπως ίσως έχετε μαντέψει, είστε αυτός που θα είναι ο ηγέτης αυτού του προγράμματος.

Στο παιχνίδι θα έχετε πολλές εργασίες:

  • Διαχείριση εξαγωγής πόρων
  • Χτίστε νέους οικισμούς σε διάφορες περιοχές του πλανήτη
  • Ανάπτυξη τεχνολογίας
  • Διατήρηση τάξης και ποσοστού εγκληματικότητας
  • Καταπολεμήστε τις επιπτώσεις του καιρού και προστατέψτε τα κτίρια από την εγγενή άγρια ζωή

Το παιχνίδι είναι συναρπαστικό, οι προγραμματιστές έχουν προσπαθήσει για να μην έχετε την ευκαιρία να βαρεθείτε.

Όπως πολλά παρόμοια παιχνίδια, το κλειδί της επιτυχίας εδώ είναι η ισορροπία. Βεβαιωθείτε ότι όλοι οι απαραίτητοι πόροι για τη ζωή της αποικίας είναι επαρκείς, αλλά μην ξεχνάτε την ανάπτυξη.

Το παιχνίδι έχει αλλαγή εποχής. Ο χειμώνας εδώ είναι πολύ βαρύς. Εκτός από τη μείωση της θερμοκρασίας, την ταλαιπωρία προκαλεί ο κεραυνός, ο οποίος είναι πολύ ενεργός αυτή την περίοδο.

Υπάρχουν κατακλυσμοί που δεν σχετίζονται με τις καιρικές συνθήκες και τις εποχές. Για παράδειγμα, τα σύννεφα αποπνικτικού αερίου που διαφεύγουν από τα έγκατα του πλανήτη δεν είναι καθόλου σπάνιο φαινόμενο.

Υπάρχουν επιδημίες επικίνδυνων ασθενειών, για την καταπολέμηση των οποίων θα χρειαστεί να χτιστούν νοσοκομεία με επιταχυνόμενους ρυθμούς και να εργαστούν για ένα εμβόλιο.

Το κλίμα ποικίλλει σε διάφορα μέρη του πλανήτη. Επιπλέον, υπάρχουν διαφορές στη χλωρίδα και την πανίδα.

Η πανίδα δεν είναι καθόλου ακίνδυνη και μπορεί να επιτεθεί σε κτίρια. Θα πρέπει να χτίσετε προστατευτικούς πυργίσκους, και ακόμη και αυτοί δεν μπορούν πάντα να προστατεύουν τα κτίρια από γιγάντια υπόγεια σκουλήκια που ζουν σε ορισμένες τοποθεσίες στον πλανήτη.

Το να παίζεις το Aven Colony δεν είναι εύκολο, αλλά αυτό είναι που κάνει το παιχνίδι τόσο ενδιαφέρον.

Ο κύριος δομικός πόρος εδώ είναι το μέταλλο. Χρησιμοποιείται για την κατασκευή σχεδόν όλων των κτιρίων του παιχνιδιού.

Ένας πόρος που είναι πιο δύσκολο να αποκτηθεί από άλλα τρόφιμα. Από τη δημιουργία καλλιεργειών μέχρι την παραλαβή τελικών προϊόντων, μια αρκετά μεγάλη αλυσίδα παραγωγής.

Επιπλέον, χρειάζεστε μεγάλο αριθμό αποθηκών για την αποθήκευση των προμηθειών. Αρχικά, οι αποθηκευτικοί χώροι λείπουν συνεχώς.

Τα drones που λειτουργούν δεν είναι αυτόνομα. Όχι μακριά από το μέρος όπου εργάζονται, θα πρέπει να υπάρχει προσωπικό που χειρίζεται τα μηχανήματα.

Επηρεάζετε άμεσα τη ζωή των αποίκων. Μπορείτε ακόμη και να αλλάξετε τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας.

Αποστολές θα βοηθήσουν την αποικία σας να αναπτυχθεί πιο γρήγορα. Αυτά μπορεί να είναι εργασίες για την εξόρυξη ενός συγκεκριμένου όγκου πόρων. Ή κατασκευή των απαραίτητων κτιρίων.

Αν έχετε συγκεντρώσει πολλά περιττά προϊόντα στις αποθήκες σας, δεν έχει σημασία. Μπορείτε να ανταλλάξετε το πλεόνασμα με τους πόρους που σας λείπουν.

Aven Colony κατεβάστε δωρεάν στον υπολογιστή, δυστυχώς, δεν υπάρχει τρόπος. Μπορείτε να αγοράσετε το παιχνίδι στην πύλη Steam ή στον επίσημο ιστότοπο.

Θέλετε να δοκιμάσετε τον εαυτό σας ως αρχηγός μιας προκλητικής αποστολής αποικισμού στο διάστημα; Εγκαταστήστε το παιχνίδι τώρα!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more