Σελιδοδείκτες

Avatars: Age of Chaos

Εναλλακτικές ονομασίες: Avatars, σε απευθείας σύνδεση avatars παιχνίδι, η εποχή του χάους

Μέχρι σήμερα, το Διαδίκτυο, υπάρχουν πολλά online παιχνίδια που συλλαμβάνουν ο παίκτης τον εσωτερικό του κόσμο, οικόπεδο του και μόλις ένα παιχνίδι ατμόσφαιρα. Αλλά δεν είναι όλα αυτά τα παιχνίδια, οι παίκτες έχουν την ελευθερία δράσης, όπως στο κίνημα, και κατά τη διεξαγωγή της μάχης.

Θέλουμε να σας δώσουμε ένα παιχνίδι που δεν χωράει στα τυποποιημένα παιχνίδια σε απευθείας σύνδεση που έχετε γνωρίσει ποτέ - είναι ένα online παιχνίδι "Avatar: Η Περίοδος του χάους." Σε αυτό το παιχνίδι οι χαρακτήρες έχουν πλήρη ελευθερία κινήσεων στις αχανείς εκτάσεις του κόσμου avatar, το σχεδιασμό μάχη (ελευθερία της επιλογής και δράσης beats που θα εφαρμοστούν), και η ίδια η μάχη γίνεται σε πραγματικό χρόνο και να ελέγχει τη συσκευή εντελώς.

Και τόσο σύντομο χρονικό διάστημα για το παιχνίδι ...

Σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι "Avatar: Η Εποχή του Χάους" Υπάρχουν επτά αγώνες που παίζονται: ανθρώπινη, ξωτικό, νάνο, orc, δαίμονας, συρτή και Ντάνου. Κάθε ένας από αυτούς τους αγώνες για την μοναδική και άψογη σας. Πιο γενικευμένη φυλή - ένας άνθρωπος που μπορεί να είναι ένας πολεμιστής και ένας mage. Άλλες φυλές είναι πιο επιρρεπή σε έναν ορισμένο τύπο του χαρακτήρα raskachek έτσι dan αγώνα που ανταποκρίνονται περισσότερο στις σκοτεινές μάγους και ξωτικό τοξότης. Κατά την εγγραφή στο παιχνίδι, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει οποιαδήποτε από τις υπάρχουσες φυλές, και αν και είναι δύσκολο για την επιλογή, μπορείτε πάντα να απευθυνθείτε στο τμήμα βοήθειας, ή εναλλακτικά να επιλέξουν κάθε αγώνα και να προσπαθήσει να παίξει με το χαρακτήρα μπορεί να καθαριστεί μέχρι να φτάσουν στο επίπεδο 11.

Μετά την εγγραφή το χαρακτήρα παίρνει στην κεντρική πλατεία και μεγάλο κουνούπι είναι μια μάχη δοκιμής, η οποία δείχνει τη δυνατότητα του χαρακτήρα. Αυτός ο αγώνας δεν πρέπει να φοβηθεί, και είναι επιθυμητό να ακολουθήσετε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη και στο chat. Μετά τον αγώνα, μπορείτε να εξερευνήσετε την ίδια την πόλη, αυτό θα σας βοηθήσει αναζήτησή χαρακτήρα Elika, η οποία θα δώσει απλές εργασίες για τις οποίες θα λάβετε μπόνους με τη μορφή της εμπειρίας και του αργύρου (που μπορεί να ενεργοποιηθεί με ένα χαρακτήρα σακίδιο, κάνοντας κλικ στο "χρήση"). Η ίδια η πόλη έχει τέσσερις συνοικίες: Περιφέρεια Guild, Κεντρική Πλατεία, κατοικημένη περιοχή και νεκροταφείο. Σε κάθε μία από τις περιοχές που είναι μια δομή στην οποία να αναλάβει τη δουλειά για να πάρει την εμπειρία και το ασήμι, καθώς και για την αποκατάσταση της υγείας και να αγοράσουν τα ρούχα και τα όπλα. Στην κεντρική πλατεία υπάρχει η Arena, όπου μπορείτε να ελέγξετε τη δύναμη του χαρακτήρα σας στη μάχη, καθώς και ο ναός της θεραπείας, αλλά και όπου μπορείτε να πάρετε μια θρησκεία που δίνει ένα μπόνους για την υγεία και το μάννα.

Μετά από να κάνει όλες τις εργασίες που δίνει χαρακτήρα Elika μπορούν να φτάσουν εύκολα το επίπεδο 8 (παίρνει το χρόνο λιγότερο από μία ώρα, εκτός από μία θέση εργασίας.) Στη συνέχεια, μπορείτε να πάτε στο κατάστημα και να ντύσει τον χαρακτήρα σας βόλτες στη χώρα και να εκτελούν πιο πολύπλοκες εργασίες. Όταν επιλέγετε τη συσσώρευση έχετε την ευκαιρία να κάνει έναν πολεμιστή, mage, τοξότης ή Clover. Για κάθε έναν από αυτούς τους τύπους χαρακτήρων που προβλέπει τα όπλα τους - για τα σπαθιά τους στρατιώτες, τσεκούρια, ρόπαλα, σανίδες για mages, τοξότες για τόξα και βαλλίστρες, καθώς και για Clover - Τριφύλλι. Μάγοι με τη σειρά τους μπορούν να χωριστούν σε τέσσερις κατηγορίες: σκοτάδι, το φως, το μυαλό και stihiyschiki μπορεί επίσης να είναι ένας συνδυασμός πολλών μαγεία σε ένα χαρακτήρα.

Στα αρχικά επίπεδα διαθέσιμες αναθέσεις ανάλαφρο χαρακτήρα που συμβάλουν στη διερεύνηση sitemu χάρτη μάχης, και άλλες λεπτές αποχρώσεις του παιχνιδιού. Το μεγαλύτερο το επίπεδο του χαρακτήρα - το πιο δύσκολο έργο και έτσι λιώνει γίνεται πιο ενδιαφέρον για να παίξει. Κάθε παίκτης μπορεί να βρει τη θέση του στο παιχνίδι - μερικά αναπτύσσονται χαρακτήρες για PvP μάχες και να επιτεθούν οτιδήποτε κινείται, άλλοι για PvE μάχες και ήσυχη βόλτα στη φύση είσπραξης των πόρων και κλοτσιές bots.

Μόλις φτάσεις στο επίπεδο 51 χαρακτήρα που έχει την ευκαιρία να περάσει μέσα από το τελετουργικό της μετενσάρκωσης και να πάρει την υψηλότερη μορφή του (βελτιωμένη αγώνα): Vampire Golem, Berserk, Giant, Angel, Lich, Torre, Ghost, Efreet, Jinnah (ανάλογα με τη φυλή του χαρακτήρα) . Ανώτερες μορφές δίνουν συμπληρωματικές ικανότητες τους και να ανακαλύψουν τον κόσμο των avatars χαρακτήρα με ένα νέο, πιο ενδιαφέρουσα πλευρά.

Έτσι, ο οποίος αποφάσισε να δοκιμάσει τις ικανότητές τους - τον έλεγχο σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι και βουτιά στον κόσμο των avatars!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more