Σελιδοδείκτες

Avatar αστέρι

Εναλλακτικές ονομασίες: Avatar Star

Avatar Star είναι ένα τρίτο πρόσωπο shooter-style παιχνίδι υπολογιστή. Αυτό το παιχνίδι είναι ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες με γραφικά τύπου anime.

Στην εγγραφή του Avatar Star είναι απλή και ξεκάθαρη για όλους τους χρήστες, απαιτούνται οι ακόλουθες πληροφορίες:

 • Το όνομά σας. Σε μερικές περιπτώσεις, το μεσαίο όνομα και το επώνυμο
 • Το έτος γέννησης
 • Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
 • Πρόσφατα για το παιχνίδι
 • Η χώρα στην οποία ζείτε

Πατήστε το Avatar Star από τον επίσημο ιστότοπο, καθώς και από ιστότοπους που παρέχουν πρόσβαση σε αυτήν τη λειτουργία. Θα χρειαστεί να κάνετε κλικ στο κουμπί "Λήψη παιχνιδιού" ή "Λήψη παιχνιδιού" (κάθε τοποθεσία παρουσιάζεται διαφορετικά). Στη συνέχεια, θα δείτε ένα πλωτό παράθυρο όπου πρέπει να κάνετε κλικ στην επιλογή "Αποθήκευση αρχείου". Καθώς το αρχείο φορτώνεται, εγκαταστήστε το.

В Avatar Star online υπάρχουν τρεις ενδιαφέρουσες κατηγορίες χαρακτήρων:

 1. Guardian (Medic) - αυτή η τάξη ασχολείται με την επούλωση άλλων χαρακτήρων.
 2. Gunner (βαρύς πεζός) είναι η ισχυρότερη κατηγορία που χειρίζεται σωστά τα όπλα.
 3. Assassin (σκοπευτής) - αυτή η κατηγορία είναι η πιο ακριβής. Μπορούν να σκοτώσουν σε οποιαδήποτε απόσταση, έτσι πρέπει να προσέξουμε.

B Avatar Star με διάφορα πετράδια μπορείτε να βελτιώσετε τις δεξιότητες των χαρακτήρων. Οι ικανότητές τους από αυτό θα αυξηθούν. Εάν συνδέετε μονότονες πέτρες, μπορείτε να αυξήσετε την αποτελεσματικότητά τους, κάτι που είναι πολύ χρήσιμο για τον χαρακτήρα σας. Υπάρχουν τρεις κλασικοί τρόποι παιχνιδιού εδώ:

 1. King of the Hill - αυτός ο τρόπος είναι ο πιο δημοφιλής.
 2. Dominance - εδώ πρέπει να δείξετε όλες τις ικανότητές σας για να κυριαρχήσετε στο παιχνίδι.
 3. Η απομάκρυνση ομάδας είναι μια λειτουργία εντολών.
Το

Avatar Star Online παρείχε άφθονες ευκαιρίες για κάθε χαρακτήρα. Θα μπορείτε να αλλάξετε τα κοστούμια τους, επειδή υπάρχει ένα τεράστιο ποσό από αυτά στο παιχνίδι. Επίσης όχι λιγότερο ποικίλη ποικιλία όπλων.

Avatar Star είναι εντελώς δωρεάν. Το παιχνίδι διαθέτει ένα ειδικό εσωτερικό κατάστημα παιχνιδιών στο οποίο μπορείτε να αγοράσετε διάφορα απαραίτητα αντικείμενα για το παιχνίδι για εικονικά χρήματα.

Avatar Star είναι ένα νέο ενδιαφέρον παιχνίδι γεμάτο πολλά συναρπαστικά ειδικά εφέ, χαρακτήρες και καταπληκτικές περιπέτειες. Εγγραφείτε με τους φίλους σας, κατεβάστε το παιχνίδι και αρχίστε να βουτήξετε σε αυτό το συναρπαστικό κόσμο των χαρακτήρων anime. Έχοντας βυθιστεί σε αυτόν τον κόσμο, αναμφισβήτητα δεν θα λυπηθείτε για το χρόνο που ξοδεύσατε.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more