Σελιδοδείκτες

Avatarika

Εναλλακτικές ονομασίες: Avatarika, avatarika

Παιχνίδι Avatarika τοποθετεί τον παίκτη στον εικονικό κόσμο του ανέμελη διασκέδαση. Δημιουργώντας το δικό τους, μοναδικό χαρακτήρα, ο παίκτης ανοίγει κάθε ευκαιρία ελίτ κλαμπ, πολυτελή αυτοκίνητα, ακριβά καταστήματα και όλα αυτά στην πραγματική ζωή δεν είναι δυνατή, μπορείτε να κάνετε Avatarika σε απευθείας σύνδεση.

Ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος είναι οι εξής:

· Επεξεργαστής - Intel Pentium 3 1,5 GHZ / AMD Athlon 1,5 GHz.

· Λειτουργικό Σύστημα [_22_ ] Windows 2000 / XP / 7.

· Μνήμη [_22_ ] 512 MB .

· Βίντεο 32 MB / GeForce 2.

· DirectX 9. 0c.

· Κάρτα ήχου.

· Σύνδεση στο Internet.

Προτεινόμενες απαιτήσεις συστήματος

· Επεξεργαστής - Intel Pentium 2 του Απρίλη GHz / AMD Athlon 2 GHz.

· Λειτουργικό Σύστημα [_22_ ] Windows 2000 / XP / 7.

· Μνήμη [_22_ ] 1024 MB .

· Βίντεο 32 MB / GeForce 3 / Radeon 8500.

· DirectX 9. 0c.

· Κάρτα ήχου.

· Σύνδεση στο Internet.

Συμμετοχή στο παιχνίδι Avatarika αποτελείται από την τακτική εγγραφή και τη λήψη παιχνίδια

1. Μπαίνοντας στο χώρο, κάντε κλικ στη λέξη "Εγγραφή".

2. Γεμίστε να ανοίξετε τον πίνακα των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα:

· Ηλεκτρονική διεύθυνση [ _7_]

· Ο κωδικός.

Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να συμπληρώσετε πρόσθετα πεδία, το πλήρες όνομα και την ερώτηση 2, για την αποκατάσταση του λογαριασμού σε περίπτωση που ξεχάσετε τον κωδικό σας.

3. Avatarika Μετά την εγγραφή, που εκδίδεται από το σύνδεσμο λήψης πελάτη. Κατεβάστε το πρόγραμμα για την εγκατάσταση και ρύθμιση.

Πριν ξεκινήσετε να παίζετε το παιχνίδι Avatarika, ο παίκτης πρέπει να "χτίσει" χαρακτήρα σας, να επιλέξετε το φύλο του και των εξωτερικών δεδομένων.

Όλο αυτό το διάστημα ο παίκτης θα παίξει σε Avatarika για λογαριασμό του, θα έρθει το μισθό, τα οποία μπορείτε να αγοράσετε τα πράγματα, διαμέρισμα και το αυτοκίνητο.

Στον χάρτη μπορείτε πάντα να βρείτε τους κατοίκους της πόλης που έχουν ανάγκη από βοήθεια. Μετά την εκτέλεση των καθηκόντων που τους δίνουν, ανάλογα με τις διάφορες, ενδιαφέρουσες αποστολές, ο παίκτης παίρνει πόντους κύρος. Όσο υψηλότερο το κύρος, τόσο περισσότερο το χαρακτήρα του μισθού.

Play Avatarika διασκέδαση, επίσης, λόγω του χαρακτήρα καλύψει όλες τις ανάγκες, τις βασικές ανθρώπινες ανάγκες

· Κορεσμού

· Courage

· Υγιεινή [_7_ ]

· Ανακοίνωση

· Ελεύθερος χρόνος

Να διατηρήσουν μια υγιή και ευτυχισμένη χαρακτήρα, που χρειάζεται τα τρόφιμα, την κοινωνικοποίηση, τον αθλητισμό και συμμετέχουν σε αγώνες με άλλους παίκτες.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό χορού μεταξύ των παικτών, μπορείτε να πάρετε ένα από τα εικοσιένα τίτλους. Poborovshis καλός παίκτης θα λάβει την υψηλότερη τίτλο - ". Θεία Dance"

Στον Internet - shop ή ένα από τα οίκοι δημοπρασιών Avatarika παιχνίδι μπορείτε να αγοράσετε ένα χαριτωμένο κουτάβι ή γατάκι που με κάποιο τρόπο. Virtual κατοικίδια ζώα έχουν ανάγκη από φροντίδα, την προσοχή και την εκπαίδευση με τον ίδιο τρόπο ως πραγματικό. Μπορούν επίσης να είναι προσβεβλημένος και να χαλάσει το εσωτερικό της εικονικής σπίτι σας.

Για να μετακινηθείτε μέσα από την τεράστια πόλη Avatarika, μπορείτε να νοικιάσετε ένα ταξί ή να κάνετε μια βόλτα με το μετρό. Εάν έχετε μια άδεια οδήγησης, αρκετό χρόνο και χρήματα, μπορείτε να αγοράσετε το αυτοκίνητό σας, αλλά τότε πρέπει να καταλάβετε τον εαυτό σας στο χάρτη, πού και πώς να πάτε εκεί.

Αν η εμφάνιση του avatar αρχίζει να ενοχλεί, μπορεί να αλλάξει εύκολα, χωρίς να καταφεύγουν σε οποιαδήποτε χειρουργικές μεθόδους. Απλά πρέπει να συνδεθείτε για να προσαρμόσετε τον χαρακτήρα σας και να αλλάξετε τους κατά βούληση.

Avatarika online παιχνίδι στο οποίο οι παίκτες μπορούν να κάνουν ό, τι θέλουν. Στις δεκάδες διαφορετικές δρόμους με εκατοντάδες καταστήματα και εστιατόρια να είναι εντελώς δωρεάν, να διασκεδάσουν μπόουλινγκ - Κέντρο, να πάτε για ψώνια, να παίξετε mini-games ή μάχη στρατηγικής Quasar, χορό την αγαπημένη σας μουσική με τους φίλους σας και να ανταγωνίζονται με ζωντανή αντιπάλους.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more