Σελιδοδείκτες

Avatars: Age of Chaos

Εναλλακτικές ονομασίες: Avatars, Avatar

Avatars για το παιχνίδι: Age of Chaos.

Παγκόσμια Avatars: Age of Chaos σε απευθείας σύνδεση είναι ένα κλασικό ρόλων φαντασίας με όλα τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού. Περίοδος του παιχνιδιού χάος θα σας δώσει ενδιαφέρουσες αποστολές, συναρπαστικά τουρνουά, μίνι παιχνίδια και παζλ που απαιτούν λογική σκέψη. Αυτό το ελεύθερο παιχνίδι browser είναι ένα multiplayer, δεδομένου ότι είναι απεριόριστη πρόσβαση με τις απαιτήσεις του συστήματος είναι πολύ υψηλή. Για να παίξετε Avatars: Age of Chaos θα χρειαστείτε μια σύνδεση στο Internet, το σύστημα Microsoft Windows 98SE/Me/2000/XP, Pentium 300 MHz, μνήμη RAM 128 MB και κάρτα γραφικών συμβατή με DirectX. Γίνε παιχνίδι κόμμα Avatars βοήθεια: Age of Chaos online εγγραφή. Παιχνίδι client δεν χρειάζεται να κατέβουν. Συμμετοχή στα Avatars παιχνίδι: Age of Chaos απαιτεί τα ακόλουθα βήματα:

1) Εισαγωγή του ονόματος του χαρακτήρα του παιχνιδιού?

2) Καταγράψτε τον κωδικό πρόσβασης και την εκ νέου εισαγωγή στην επόμενη γραμμή?

3) E-mail (e-mail)?

4) Σημείωση πραγματική ημερομηνία γέννησής σας?

5) Σημειώστε το πάτωμα?

6) Η εισαγωγή των εικονιζόμενων μορφών στο κατάλληλο πεδίο?

7) Η έγκριση της συμφωνίας χρήστη?

8) Επιβεβαίωση της συμμόρφωσης με τους κανόνες του παιχνιδιού?

9) Πατώντας Εγγραφή.

Εγγραφή Avatars: Age of Chaos έχει περάσει, και θα ήταν για τους κλειστούς χώρους του κόσμου. Αυτό το ενδιαίτημα πρώην θεούς, τώρα το Avatar, ο τόπος έγινε το τελευταίο οχυρό για τον ετοιμοθάνατο σύμπαν. Μπείτε στο παιχνίδι ως δικό τους για να δημιουργήσουν ένα μοναδικό χαρακτήρα. Αργότερα οι Avatars παιχνίδι: Age of Chaos σε απευθείας σύνδεση δίνει την ευκαιρία να μετενσαρκωθεί σε μια υψηλότερη μορφή. Διαθέσιμο για κάθε αγώνα υψηλότερη μορφή της. Για παράδειγμα, το ξωτικό μπορεί να ξαναγεννηθεί σε άγγελο ή βαμπίρ, δαίμονας ή Efreet τζιν και ούτω καθεξής.

Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο εσωτερικό του αγώνα το παιχνίδι. Σύνολο 7

- Άνθρωποι?

- Ξωτικά?

- Orcs?

- Ξωτικά?

- Trolls?

- Dana?

- Δαίμονες.

Οι άνθρωποι σε αυτό το παιχνίδι είναι το πιο κοινό αγώνα. Περιορισμοί τα οποία ήταν άγνωστα. Αυτό το ευέλικτο φυλή έχει μεγάλες δυνατότητες για ανάπτυξη. Εκτός από τα άτομα εύκολο να το μάθει.

Elves - μεγαλοπρεπή πλάσματα με λεπτούς φορείς που διαθέτουν εξαιρετική ευκινησία. Ακρίβεια η φύση επιτρέπει οι εκπρόσωποι αυτού του αγώνα θεωρούνται οι καλύτεροι τοξότες. Ωστόσο, η χρήση των αξόνων και Dubin για αυτούς είναι περιορισμένη.

Orcs - απίστευτα ισχυρή πολεμιστές για τις οποίες πολεμική τέχνη είναι μια έμφυτη ποιότητα. Περήφανοι πλάσματα επιδέξια να χρησιμοποιήσει τη δύναμη και τον περιορισμό του στη χρήση των τόξα και τη μαγεία του νου δεν τους σταματήσει.

Στοιχειά - Πιεμόντε κυρίους αγώνα, που είναι γνωστή πανοπλία δύναμη. Πρόσβαση σε τόξα και μαγικό φως για αυτούς είναι περιορισμένη, αλλά το υπόλοιπο των όπλων που έχουν πολύ έξυπνα.

Trolls εντυπωσιάσει με το τεράστιο μέγεθος τους. Legendarily επίμονες πλάσματα με ιδιαίτερη δεξιότητα - την επούλωση του. Όσον αφορά τη χρήση των όπλων, δόρατα, ξίφη, τόξα και όλα τα μαγικά trolls περιορισμένη.

Dana εγγενώς επιβαρύνεται από τη σκοτεινή μαγεία και βαμπιρισμού. Όλοι οι κάτοικοι του κόσμου των Avatars τους αντιμετωπίζει με σκεπτικισμό, μπορεί κανείς να πει ακόμα και με ακραίες μίσος. Αυτά τα όντα uvorotlivye χρησιμοποιούν διαφορετικούς τύπους όπλων. Περιορίζεται σε αυτές μόνο κλαμπ.

Induced στοιχείο της φωτιάς φλογερό δαίμονες κατέχουν το δέρμα και τόσο σωματική όσο και μαγική ζημιά σε αυτά μειώνεται. Τόξα, βαλλίστρες, μαγεία και το φως του λόγου για αυτόν τον αγώνα είναι περιορισμένη, αλλά φαίνεται ότι δεν ανησυχούν γι 'αυτό.

Avatars: Age of Chaos μπορεί να παίξει η απόκτηση εμπειρίας και ανάπτυξη δεξιοτήτων για το σκοπό της αναγέννησης. Η δυνατότητα αυτή επιτυγχάνεται μετά την επιτυχή ολοκλήρωση μιας σειράς προκλητικές αναθέσεις και θεωρείται η υψηλότερη τιμή.

Η συλλογική δράση σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι δεν είναι και η τελευταία. Μπείτε σε ένα clan - αυτό σημαίνει να γίνει μέλος της κοινότητας των παικτών, με τους οποίους είναι πιο εύκολο να μεταφέρει τα βάρη για τα μεγάλα ταξίδια και να κερδίσει τις αιματηρές μάχες.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό του παιχνιδιού είναι η παρουσία των θρησκειών. Avatars: Age of Chaos online παιχνίδι αφήνει τον καθένα που θέλει να δοκιμάσει τον εαυτό του ως θεό. Οργανώνοντας τη θρησκεία τους, θα πρέπει να συγκεντρώσει οπαδούς από πραγματικούς παίκτες. Όσο περισσότερο έχει, το πιο ισχυρό θεό.

Βάση του παιχνιδιού - μια δυναμική μάχες πραγματικού χρόνου. Αλλά δεν θα ξοδεύουν όλο το χρόνο σας ακριβώς για αυτό το επάγγελμα. Μετά από όλα, θα πρέπει να σκεφτούμε περισσότερο σχετικά με τον τρόπο των αποδοχών. Υπάρχουν δύο τύποι του νομίσματος: ασημί (το νόμισμα του παιχνιδιού) και χρυσό (που αγοράζονται online παιχνίδια για τα πραγματικά). Κερδίστε χρήματα παιχνίδι μπορεί να βάλει σε μια δοκιμή της διαδρομής, συμμετέχοντας σε τουρνουά και μάχες, προσελκύοντας νέους παίκτες στο παιχνίδι, αποκρυπτογράφηση στους παπύρους και να κάνει χειροτεχνία. Η επιλογή μιας σταδιοδρομίας είναι δική σας! Αποφασίστε τι είναι η ψυχή σας. Το παιχνίδι προσφέρει επτά επιλογές:

- Pathfinder (καλά έμπειρα στην ύπαιθρο, με αποτέλεσμα να συλλέγουν αποτελεσματικά συστατικά για φίλτρα και ελιξίρια)

- Killer (ιδιοτελής ποιος κρύβεται στις σκιές και τις επιθέσεις για να σκοτώσει)

- Healer (μπορούν να αποκαταστήσουν την υγεία τους και να βοηθήσουν τους Συμμάχους)

- Witcher (σε θέση να αντισταθεί τη μαγεία για την οποία ειδικά βάζει το σώμα σας αλλάζει)

- Mercenary (τρόπος για να κερδίσουν χρήματα - μαγεία και σπαθί)

- Hunter (που ειδικεύεται σε σπάνια είδη πιάσει τέρατα)

- Raider (ψάχνει για θησαυρό).

Παιχνίδι Avatars: Age of Chaos Online είναι απαραίτητο, κινούνται μέσα από τα επίπεδα. Παρεμπιπτόντως, όταν το επίπεδο μπορείτε επίσης να πάρετε εισόδημα. Με κάθε νέο επίπεδο, θα ψάχνω περισσότερο στο gameplay. Συναρπαστικά γεγονότα παιχνίδι συλλάβει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς gamers.

Αρχίστε να παίζετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Avatars: Age of Chaos και είναι σε θέση να επαληθεύσει την παραδοξότητα αυτού του έργου. Να είστε βέβαιος ότι δεν χρειάζεται να είναι απογοητευμένος! Μπορεί η τύχη σας φέρει τις πιο φιλόδοξα σχέδια!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more