Σελιδοδείκτες

Auto Club Revolution

Εναλλακτικές ονομασίες: Auto Club Revolution

Game Auto Club Revolution - είναι ένα παιχνίδι για πολλούς παίκτες που θα δώσουν πραγματική εμπειρία για σας εάν θέλετε να γίνετε ένας δρομέας.

Auto Club Revolution online - αυτό είναι ένα εξομοιωτή αγώνων που θα σας δώσει την ευκαιρία να οδηγήσω σε πραγματικά υπάρχοντα κομμάτια.

Θα πρέπει να παρέχονται ως ενιαίο, και πολλές έθιμο διαγωνισμούς.

Στο Auto Club Revolution δεν θα ελέγξει για σας κανένα πρόβλημα. Για να εγγραφείτε θα πρέπει να εκτελέσετε τα παρακάτω βήματα:

1. Πληκτρολογήστε τη φράση κλειδί της μηχανής αναζήτησης, όπως "σε απευθείας σύνδεση εξομοιωτή αγώνων." Θα πρέπει να παρέχεται μια λίστα των sites που αναφέρουν τη φράση. Επιλέξτε την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού.

2. Στην κύρια σελίδα, κάντε κλικ στο κουμπί που μοιάζει με ένα μεγάλο κίτρινο κύκλο στον οποίο υπάρχει η επιγραφή « Παίξτε » .

3. Μπροστά σας στη δεξιά πλευρά της φόρμας εμφανίζεται. Συμπληρώστε όλα τα πεδία σε αυτό.

4. Γράψτε το ονοματεπώνυμό σας. Εδώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κυριλλικό αλφάβητο.

5. Εισάγετε το e-mail. Μην το αντιγράψετε και να εισάγετε χειροκίνητα

6. Επιβεβαιώστε την διεύθυνση του e-mail σας. Επίσης τον εισάγετε χειροκίνητα.

7. Σκεφτείτε αυτό το παιχνίδι για ένα μοναδικό κωδικό πρόσβασης και να το αποθηκεύσει σε ένα ειδικό έντυπο.

8. Επαναλάβετε ξανά τον κωδικό πρόσβασης σας.

9. Παρακάτω θα σας δοθεί μια σειρά από υπηρεσίες, αν είναι ενδιαφέρεται για σας, στη συνέχεια, βάλτε ένα σημάδι μπροστά τους.

10. Κάντε κλικ στο "Play".

Από τώρα και στο εξής θα έχετε το δικό σας λογαριασμό σε αυτό το παιχνίδι.

Play Auto Club Revolution, μπορείτε, αν ο υπολογιστής σας έχει αυτή τη δύναμη

OS : Windows Vista ή Windows 7?

Μνήμη ( RAM ): 2 GB?

Επεξεργαστής : Intel Pentium Core 2 Duo 2,4 GHz ή AMD Athlon 64 X2 5600 + 2. 8 GHz

Βίντεο κάρτα: NVIDIA GeForce 260 ή ATI Radeon HD 4870?

Winchester (R / W): 2 GB.

Εάν ο υπολογιστής σας, όπως παραμέτρους ή υψηλότερη, μην ανησυχείτε για τίποτα, αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να δουλεύουν μια χαρά.

Στο Auto Club Revolution on-line, υπάρχουν δύο είδη beta - δοκιμών

1. Κλειστό βήτα δοκιμή. Στην πραγματοποίηση αυτή, οι παίκτες επιλέχθηκαν, οι οποίοι επέλεξαν διεπαφή, άλλαξε αυτοκίνητα, κλπ. κλπ. Με το πέρασμα του χρόνου είχε ανοίξει μια νέα φάση του beta testing, και οι παίκτες που ήταν στο κλειστό beta έχουν δωρεάν πρόσβαση στη δοκιμή open beta.

2. Ανοικτή beta δοκιμή. Αυτός ο τύπος δεν απαιτεί ειδικό κλειδί. Σε αυτή την έκδοση έχει αλλάξει αρκετά, που κυμαίνονται από τα αυτοκίνητα και τελειώνει καιρικές συνθήκες στις πλαγιές.

Στο Auto Club Revolution θα παίξει σε διάφορες πίστες. Κάθε αγώνας θα συνοδεύεται από διάφορα μουσικά κομμάτια. Θα έρθουν να δοκιμάσουν κάθε παίκτη.

Το παιχνίδι περιλαμβάνει μια ποικιλία αυτοκινήτων, που κυμαίνονται από supercars όπως η μηχανική και Raptor GTR πρόκειται για τα πιο κοινά αυτοκίνητα όπως το Ford Focus.

Auto Club Revolution - ένα παιχνίδι για την πραγματική δρομείς. Αποδείξει σε όλους ότι θα κατακτήσει τις πίστες στο παιχνίδι Auto Club Revolution.

Πιστέψτε στον εαυτό σας και θα είστε βέβαιοι να περάσει, όλους τους δρόμους και να δείξει ότι στον αγώνα δεν έχετε ίσα!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more