Σελιδοδείκτες

Audition 2

Εναλλακτικές ονομασίες: Audishn 2, audance, audishn, audens, audishion, οντισιόν

Audition 2 σε απευθείας σύνδεση - αυτό είναι ένα νέο δωρεάν online παιχνίδι, όπου ο παίκτης θα πρέπει να πάει στα νυχτερινά κέντρα και μπαρ, λαμβάνοντας μέρος σε νυχτερινά χορούς και συναθροίσεις.

On-line παιχνίδι Audition 2 είναι ένα μουσικό έργο στο οποίο ο χαρακτήρας θα χορέψουν όχι μόνο, αλλά και να εκτελέσει διάφορα τεχνάσματα χορού.

Audition 2 παιχνίδι θα είναι ενδιαφέρον, φυσικά, ο καθένας που θέλει να χορέψει!

Για να παίξετε Audition 2, δεν χρειάζεται περίπλοκη Audition 2 σε απευθείας σύνδεση εγγραφή: σε απευθείας σύνδεση παιχνίδια, κάντε κλικ στο "Εγγραφή" και πληκτρολογήστε στα πεδία εγγραφής

  • Login Gaming
  • E-mail
  • Είσοδος για το φόρουμ (για να επικοινωνούν με άλλους παίκτες)
  • Να διευκρινιστεί το φύλο, την ημερομηνία γέννησης
  • Καθορίστε τον κωδικό πρόσβασης

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί «Εγγραφή», τότε πηγαίνετε στη σελίδα λήψης του Audition πελάτη για το παιχνίδι 2 σε απευθείας σύνδεση (Αυτό το παιχνίδι απαιτεί την εγκατάσταση του πελάτη για το παιχνίδι, για πιο σταθερή λειτουργία και τις δυνατότητες του παιχνιδιού). Αναγνωρίστε ότι το μέγεθος του πελάτη - 2,5 GB.

Υπάρχουν τρεις τρόποι για να κατεβάσετε τον client:

1) Η τυπική μέθοδος (συνιστάται)

2) Φόρτωση αρχείου

3) Λήψη Torrent

Μετά την εγκατάσταση, μπορείτε να ξεκινήσετε το παιχνίδι. Σε αυτό, Audition Εγγραφή 2 έχει τελειώσει. Συνιστάται ολόκληρο το φάκελο με το παιχνίδι προστεθεί στον κατάλογο των εξαιρέσεων από ιούς!

Ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος:

Επεξεργαστής: Pentium 4 1. 8GHz

Μνήμη: 1GB

Κάρτα γραφικών: NVIDIA Geforce FX5200 128MB / ATI Radeon 9800 128MB

Hard Drive: 3 GB ελεύθερου χώρου

Λειτουργικό σύστημα: Windows XP SP3, Windows 7

DirectX: DirectX 9. 0c

Κάρτα ήχου συμβατή με DirectX

Συνιστάται:

Επεξεργαστής: Pentium 4 2. 6GHz

Μνήμη: 1GB

Κάρτα γραφικών: NVIDIA Geforce 6600 128MB / ATI Radeon X-700 128MB

Hard Drive: 3 GB ελεύθερου χώρου

Λειτουργικό σύστημα: Windows XP SP3, Windows 7

DirectX: DirectX 9. 0c

Παίξτε online παιχνίδι Audition 2 ξεκίνημα με τη δημιουργία του χαρακτήρα σας: επιλέξτε τον τύπο του χαρακτήρα και να προσαρμόσετε την εμφάνισή του. Μετά από αυτό, επιλέξτε ένα διακομιστή και το κανάλι. Υπάρχουν 3 Server: Impulse, Sakura και σοκολάτα. Επιλέγοντας κάποιο από τα servers, πατήστε το πλήκτρο "Enter".

Όντας στην πόλη τυχερών παιχνιδιών στο κατάστημα μπορείτε να αγοράσετε για το χαρακτήρα ειδών ένδυσης και αξεσουάρ σας, και ένα dressing room, ένας χαρακτήρας μπορεί να δοκιμάσετε τα πράγματα που αγοράζονται. Μπορείτε να αλλάξετε το στυλ των μαλλιών ή το χρώμα του δέρματος του χαρακτήρα σας, πηγαίνοντας στο στυλ στούντιο. On-line παιχνίδι Audishn 2 έχει νόμισμα του παιχνιδιού του είναι DEN και cache.

On-line παιχνίδι Audishn 2 έχει δική της Ακαδημία στο οποίο ο παίκτης μπορεί να μάθει να διαχειριστεί το παιχνίδι, και οι κύριες λειτουργίες του χορού. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε τον μέντορα του παιχνιδιού.

Audition 2 σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι δεν είναι μόνο πλούσια καταστήματα και μια πίστα χορού, υπάρχουν και μέρη όπου μπορείτε απλά να συνομιλήσετε με άλλους παίκτες και να παίξουν mini-games (για μια νίκη σε μερικά παιχνίδια, μπορείτε να πάρετε μια καλή ανταμοιβή).

Για μια περιγραφή της κάθε λειτουργίας θα πάρει πολύ χρόνο, ναι, να περιγράφουν τους σε αυτό το σύντομο έλεγχος δεν είναι δυνατός. Αν αυτό το παιχνίδι έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον, και δεν μπορούν να περιμένουν για να παίξετε το παιχνίδι Audishn 2 σε απευθείας σύνδεση, πηγαίνετε στην Εγγραφή στο Audition παιχνίδι 2, και να κάνουν το πρώτο βήμα προς το όνειρό του χορού. Αυτό το παιχνίδι έχει μια αρκετά μεγάλη λειτουργική και ευχάριστη ατμόσφαιρα, έτσι ώστε δεν θα βαρεθείτε!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more