Σελιδοδείκτες

Αθανάτων

Εναλλακτικές ονομασίες: Αθανάτων Immortal Warriors

Πριν Αθανάτων online - ο αθέατος κόσμος μάχες αθάνατο πολεμιστές! Δεν υπάρχει αμφιβολία: αυτό το δωρεάν παιχνίδι browser δεν πρέπει να πάει έξω από την προσοχή σας.

Αθανάτων online παιχνίδι δεν απαιτεί τίποτα για την έναρξή του απρόσιτο: το μόνο που χρειάζεται να έχετε μια σύνδεση στο Internet και ένα σύγχρονο πρόγραμμα περιήγησης (Google Chrome έκδοση 5. 0, FireFox 6. 0, Opera 11. 10, κλπ. ), Υποστηρίζει Flash Player έκδοση 10. 0 ή υψηλότερη.

Συμμετοχή στο παιχνίδι Αθανάτων μπορεί να εκπλήξει όσους έχουν τους λογαριασμούς τους στα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Facebook, Twitter, κ.λπ. ) Δεδομένου ότι θα είναι σε θέση να εισέλθουν στο παιχνίδι απευθείας από αυτούς. Εάν δεν ανήκουν στις προαναφερθείσες χρήστες των πόρων του δικτύου, θα πρέπει να συμπληρώσετε σε μόλις δύο τομείς:

1) Ισχύει e-mail?

2) Κωδικός πρόσβασης, το οποίο έχει σχεδιαστεί για την προστασία του λογαριασμού σας τυχερών παιχνιδιών από τους χάκερ. Συνεπώς, είναι σκόπιμο ότι δεν ήταν πάρα πολύ απλή και αποτελείται από δύο γράμματα και ψηφία.

Επόμενη Αθανάτων online εγγραφή σας ζητά να διαβάσετε και να αποδεχτείτε τους Όρους και προϋποθέσεις. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε για να λαμβάνετε νέα παιχνίδια (μόλις φύγει ή καταργήστε την επιλογή του κατάλληλου πλαισίου). Κάνοντας κλικ στο "Αποστολή", θα ολοκληρώσει μια διαδικασία που ονομάζεται Εγγραφή Αθανάτων.

Για να αρχίσει πραγματικά να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Αθανάτων, θα πρέπει πρώτα να αποφασίσει σχετικά με τον server (αν δεν με νοιάζει, να σταματήσει στη συνιστώμενη), και στη συνέχεια - για να ανοίξετε τη σελίδα - καθορίστε το όνομά σας (το όνομα για την αναγνώριση σχετικά με τους πόρους του παιχνιδιού) . Αμέσως Αθανάτων online παιχνίδι σας ζητά να επιλέξετε έναν από τους χαρακτήρες, να μάθουν σχετικά με το πού μπορείτε να λεπτομέρεια κάνοντας κλικ σε ομάδες των στρατευμάτων που σταθμεύουν μπροστά σας:

1) Conan - οδήγησε το στρατό Phoenix (άριστη προστασία αδυσώπητη επίθεση +)

2) Witch Atelanta - Φλόγα ιππικό (επίθεση ταχύτητα και μαγική δύναμη)

3) Kratos - Phalanx σφυρί (συν μια καταστροφική επίθεση μαγική ενότητα)

4) Αύγουστος - Χρυσό ιππικό (κύριο όπλο - βέλη, γεμίζει την ψυχή)

5) Richard I - Ιππικού με βαλλίστρες (θωρακισμένο χρέωση)

6) Ρομπέν των Δασών - Soul Hunters (+ μαρασμό πίεση έκρηξη ψυχή στο ηθικό του εχθρού)?

7) Beowulf - Snow Warriors (ταχύτητα + μαγεία, η μείωση του εχθρού ηθικό)

8) Orianthi - Τοξότες με ασπίδα χιονιού (ενισχυμένη προστασία + "Εγκύκλιος ενέδρα" Γεμίζει τις πρώτες γραμμές του εχθρού σε σύγχυση).

Να τρένο ήρωα σας, θα πρέπει να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Αθανάτων αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, έτσι ώστε να καλύτερα το παιχνίδι σας κάθε μέρα μαθαίνουν πώς να ξεκινήσει με την εκπαίδευση. Όλες οι αλλαγές στα χαρακτηριστικά του χαρακτήρα και τα στρατεύματα μπορεί να βρεθεί πηγαίνοντας στο προφίλ τους. Με την ευκαιρία, εδώ είναι μια λειτουργία, ως η μετενσάρκωση του ήρωα. Γίνεται διαθέσιμων σε εθνικό επίπεδο την επίτευξη του 51. Αυτό δείχνει τη πιθανότητα του να πάρει σας πίσω να παίζει Αθανάτων ίδιο ήρωα, αλλά το πρώτο επίπεδο, μόνο ο στρατός του θα είναι πολύ ισχυρότερη, και τα προσωπικά στατιστικά στοιχεία - δεν θα αλλάξει.

Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές, αν θέλετε να παίξετε τη σειρά Αθανάτων είναι επιτυχία

Αναβάθμιση πολυάριθμα κτίρια. Μάθετε πώς μπορούν να βελτιωθούν από την αρχή, και όχι αργότερα, αυτό είναι σίγουρο, λύπη χάσει στιγμές.

Εκτελέστε μια εργασία που μπορείτε να παίξετε online Αθανάτων θα προμηθεύει συνεχώς. Για κάθε επιτυχία ολοκληρωμένες εργασίες, μπορείτε να πάρετε καμία μικρή ανταμοιβή για την ανάπτυξη σας.

Μίσθωση, πολλοί ήρωες και αναδυόμενες ευκαιρίες.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού έχει ένα τμήμα με τίτλο Οδηγός βοήθεια, η οποία μπορεί να βρεθεί σε οποιαδήποτε στιγμή ενδιαφέρονται για πληροφορίες σχετικά με το παιχνίδι.

Μια τελευταία συμβουλή: μην χάσετε την ευκαιρία να fab time! Γίνετε μέλος τώρα!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more