Σελιδοδείκτες

Astronix. Κυρίαρχοι του σύμπαντος

Εναλλακτικές ονομασίες: Astroniks

Για να παίξετε Astronix: Masters του Σύμπαντος, θα πρέπει να έχετε αυτές τις ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος:

• CPU: Celeron, MHz

• Ανάλυση: 800x600?

• OS: Windows?

• Browser: Internet Explorer?

• Διαθεσιμότητα plugin: Flash-Player 7.

Επίσης, να αρχίσετε να παίζετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Astronix: Masters του Σύμπαντος, θα πρέπει να καταχωρηθεί. Συμμετοχή στο παιχνίδι Astronix: Masters του Σύμπαντος έχει ως εξής:

1) Ελάτε επάνω με ένα ψευδώνυμο - το όνομα του χαρακτήρα σας.

2) Επιλέξτε το πάτωμα.

3) Εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης.

4) Δώστε το όνομα του μέλλοντος του πλοίου.

5) Εισάγετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

6) συμφωνούν με τους κανόνες και τη συμφωνία χρήστη.

Μόλις τα έξι αντικείμενα κατασκευασμένα, ελέγξτε Astronix: Masters του σύμπαντος πάνω.

Από τότε που η ανθρωπότητα άρχισε να εξερευνήσετε την απεραντοσύνη του χώρου που πραγματοποιήθηκε για αρκετούς αιώνες. Στο πρόσωπο των γειτόνων τους ανθρώπους Galaxy συνάντησε νέους φίλους και εχθρούς. Κάθε πολιτισμός θηρεύονται πόρους και προσπάθησε να κερδίσει περισσότερο χώρο διαβίωσης. Έτσι, ο αγώνας άρχισε να σκοτώσει ο ένας τον άλλον - και στη συνέχεια αιματηρούς πολέμους που ο πολιτισμός άνθρωποι αντιμετωπίζουν ολική καταστροφή. Σε ένα από τα τελευταία του πολέμου, ο στρατός των αντιμαχόμενων μερών είχε εξαφανιστεί και έφεραν το χάος. Η ανθρωπότητα έπρεπε να εγκαταλείψουν τη συνήθη κατοικία τους, είπε αντίο στις μνήμες και του ηλιακού συστήματος και της Γης.

Μετά από πολύ καιρό στην ηρεμία Galaxy έχει. Αλλά αυτό το αστέρι στους δρόμους δεν γίνονται ασφαλέστερα, επειδή ήταν ακόμα μανιώδεις κυνηγούς του πλούτου, κρυμμένο βαθιά στο εσωτερικό του πλανήτη. Θα πρέπει να βρείτε το δρόμο σας μέσα από το απέραντο χώρο και να γίνει κύριος του κόσμου!

Σε απευθείας σύνδεση Astronix κύριος στόχος σας είναι να αναπτύξετε τον χαρακτήρα σας, να δημιουργήσετε το δικό σας χώρο αυτοκρατορία, κυριαρχία του σχηματισμού των γαλαξιών και εσείς, ως ο πιο ισχυρός και με επιρροή στο γαλαξία.

Μετά Astronix: Masters of the Universe εγγραφή, θα ξεκινήσετε την περιπέτεια σας με το διαστημικό σταθμό tau, η οποία είναι στο σύστημα των αστέρων. Το πλοίο σου είναι οπλισμένοι με ένα μικρό ποσό των εργαλείων και ενότητες, τα οποία μπορείτε να αντικαταστήσετε με το επίπεδο του χαρακτήρα σας. Για να πετάξει μέσα από τις αχανείς εκτάσεις του γαλαξία, επισκέπτονται διάφορα αστρικά συστήματα, τη μάθηση και τη διερεύνηση νέων πλανητών, θα πρέπει να κερδίσουν χρήματα και εμπειρία.

Το πρώτο έως τέταρτο επίπεδο θα αποτελέσει πρόκληση για την ανάπτυξη του χαρακτήρα σας, αποκτώντας εμπειρία σε μάχες με άλλους παίκτες. Για την επισκευή του πλοίου και να αγοράσουν όπλα, ένα ειδικό νόμισμα - πίστωσης. Εάν το κτίριο έχει Vakantor δουλειά, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για ένα από αυτά και να κερδίσετε τις πιστώσεις.

Σε απευθείας σύνδεση Astronix Θα πρέπει να αναπτύξει ένα ορυχείο, την κατασκευή των εργοστασίων, την ανάπτυξη της οικονομίας του Γαλαξία. Κάθε χαρακτήρας στο απέραντο χώρο επιδιώξει τη μέγιστη ανάπτυξη και τη βελτίωση του πλοίου σας.

Broken πλοίο μπορεί να επισκευαστεί στο Dock, κατεστραμμένα στέγαση μπορεί να αλλάξει τα ναυπηγεία, καθώς και στο κατάστημα μπορείτε να αγοράσετε όπλα, εξοπλισμό και στρατιωτικών πυραύλων.

Η επιτυχία του παιχνιδιού σας θα εξαρτηθεί από τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

• παρατήρηση?

• Σώμα?

• νοημοσύνη?

• αντίδραση?

• ζημιά του όπλου.

Άντληση όλες αυτές τις επιλογές, μπορείτε συνεχώς να βελτιώσετε τις ικανότητές σας του χαρακτήρα σας.

Όπλα στο παιχνίδι υπάρχουν τέσσερις τύποι:

• πλάσμα?

• Πύραυλοι?

• laser?

• Ενέργεια.

Game Astronix: Masters of the Universe Online επιτρέπει σε κάθε παίκτη να λάβει μέρος σε διάφορες μάχες:

• ομάδα?

• clan - η φυλή ενάντια clan?

• χαοτική - μια ομάδα στρατιωτών δημιουργείται τυχαία?

• ενιαία.

Όλες οι μάχες λαμβάνουν χώρα στους τομείς, τα οποία αποτελούνται από εξαγωνικές κυττάρων. Η όλη αγώνας λαμβάνει χώρα σε βήματα. Για να κερδίσει τη μάχη κερδίζετε πόντους εμπειρίας που αυξάνουν τα απαραίτητα χαρακτηριστικά του χαρακτήρα.

Σε κάθε επίπεδο για να αγοράσει νέα όπλα, νέος εξοπλισμός, τα πλοία και τις ευκαιρίες. Το παιχνίδι έχει μια επίπτωση της ανάπτυξης της οικονομικής συνιστώσας της κατάκτησης των πλανητών, την απόκτηση πόρων, την ανάπτυξη της παραγωγής. Όταν φτάσεις στο επίπεδο 32, θα γίνει ένας πλοίαρχος του σύμπαντος.

On-line παιχνίδι Astronix: Masters του Σύμπαντος θα σας δώσει ένα αξέχαστο ταξίδι σε όλη την εκτάσεις του χώρου γαλαξία!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more