Σελιδοδείκτες

Astro Empires

Εναλλακτικές ονομασίες: Astro Empires

Παιχνίδι Astro Empires είναι ένα μαζικά multiplayer online παιχνίδι, το οποίο αναπτύσσεται στο είδος της επιστημονικής φαντασίας. Σε αυτό το παιχνίδι, θα πάτε σε έκτακτες και απείρως όμορφο χώρο.

Θα πρέπει να οικοδομήσουμε το σημείο του χώρου σας, ισχυρά διαστημόπλοια, και την ανάπτυξη διαφορετικών τεχνολογιών και τη δημιουργία πολλαπλών συμμαχιών. Και το πιο σημαντικό πράγμα στο παιχνίδι σας περιμένει - αυτό διαστημικές μάχες!

Σε παιχνίδι Astro Empires εγγραφή γίνεται αρκετά γρήγορα και είχαν ως εξής:

1) Πρέπει να δώσετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και το ψευδώνυμό σας.

2) Καθορίστε τον κωδικό πρόσβασης και τη χώρα στην οποία ζείτε.

Παίξτε το παιχνίδι Astro Empires θα είστε σε οποιοδήποτε web browser στο σύμπαν σε πραγματικό χρόνο.

Θα πρέπει να το εμπόριο με τους φίλους και τους γείτονες, η άμυνα της αυτοκρατορίας, καθώς ο πόλεμος και να συμμετέχουν σε επικές μάχες.

Το Astro Empires παιχνίδι φυλλομετρητή παίζετε θα είναι εξοικειωμένοι με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού:

1. Ισχυρό μοναδικό σύμπαν.

2. Εξαιρετική gameplay.

3. Massive πολέμους.

4. Ζωντανό κοινότητα των παικτών.

5. Βραβεία για την αποστολή.

6. Δυνατότητα να παίξει σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης.

7. Mobile έκδοση.

8. Δωρεάν παιχνίδι.

9. Επιπλέον, η λήψη του πελάτη παιχνίδι δεν είναι απαραίτητο.

Περιπέτεια σας σε αυτό το παιχνίδι Astro Empires αρχίζει με βάση που βρίσκεται στον πλανήτη σε ανεξερεύνητη γαλαξία. Για να είναι ένας μεγάλος αυτοκράτορας θα πρέπει να αναπτύξει τη βάση σας με την οικοδόμηση διαφορετικές δομές.

Δεδομένου ότι μιλάμε για αυτό το παιχνίδι, το πραγματικό κατασκευή θα χρειαστεί χρόνος για να ολοκληρωθεί η κατασκευή. Προκειμένου να αντιμετωπίσει την κατασκευή σύνθετων δομών, θα πρέπει να μάθουν νέες τεχνολογίες.

Το παιχνίδι έχει πολλά καταπληκτικά για ανίχνευση την τεχνολογία.

Παιχνίδι Astro Empires online - αυτό τεράστιο σύμπαν, με εκατοντάδες χιλιάδες των πλανητών. Θα βοηθήσει scout που θα σας βοηθήσουν να γνωρίσετε άλλους παίκτες που μπορούν να σας βοηθήσουν στο παιχνίδι ή θα σας επιτεθούν.

Όταν κυριαρχήσει η κατασκευή της βάσης σας, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα στόλο για τις πολεμικές επιχειρήσεις να αυξήσουν τα κέρδη τους.

Θα σας δοθεί η ευκαιρία να δημιουργήσουν πολλούς τύπους των πλοίων να δημιουργήσετε το ιδανικό στόλο σας: από τις ορδές των μικρών μονάδων σε γιγαντιαίο στόλο των πλοίων.

Μια καλή ιδέα είναι μια ευκαιρία να κάνουν φίλους με τους άλλους παίκτες , ιδίως ενταχθούν στο τάγμα που θα προστατεύει και να παρέχουν επιβίωσης σε αυτό το καταπληκτικό σύμπαν Astro Empires .

Συμμαχίες και πολιτικής του παρόντος παιχνίδι Astro Empires .

Θα συμμετάσχουν στη μάζα πολέμους στο παιχνίδι Astro Empires με χιλιάδες παίκτες, και θα πρέπει να πολεμήσουν απίστευτη επικές μάχες.

Εγγραφείτε online παιχνίδι Astro Empires δωρεάν και να προσκαλέσετε τους φίλους σας για το παιχνίδι ήταν πολύ πιο ενδιαφέρουσα, και το πιο σημαντικό οι φίλοι σας θα είναι εκεί. Βυθιστείτε σε αυτό το χώρο με απίστευτη γεγονότα, μάχες και συντροφικότητα!

Καλή τύχη σε σας σε διαστημικές μάχες στο παιχνίδι φυλλομετρητή Astro Empires!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more