Σελιδοδείκτες

Asterix & Friends

Εναλλακτικές ονομασίες: Asterix & Friends

Game Asterix & Friends - αυτό είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι συναρπαστικό ταξίδι του Αστερίξ και οι φίλοι του για. Asterix & Friends σε απευθείας σύνδεση θα σας δώσει μια πολύ θετικές εντυπώσεις από τα αγαπημένα τους παιχνίδια έχει δώσει ήρωες αυτής της ιστορίας.

Game Asterix & Friends καταχώριση δεν δημιουργεί καμία δυσκολία, βέβαια, αν είστε κατέχουν την αγγλική γλώσσα. Για να εγγραφείτε σε απευθείας σύνδεση θα πρέπει:

1. Εισάγετε την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού.

2. Συμπληρώστε την κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου απαραίτητες πληροφορίες για τον εαυτό σας.

3. Γράψτε τη διεύθυνση e-mail σας. Αυτό το πεδίο είναι υποχρεωτικό να συμπληρώσετε.

4. Πληκτρολογήστε έναν ειδικό κωδικό πρόσβασης για το λογαριασμό σας.

5. Για να επιβεβαιώσετε τον κωδικό πρόσβασης θα πρέπει να τον εισάγετε και πάλι.

6. Στη συνέχεια, κάτω από σας θα ενημερωθείτε για το παιχνίδι. Αν σας ενδιαφέρει κάτι, βάλτε ένα σημάδι δίπλα σε αυτά τα στοιχεία.

7. Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί « Παίξτε δωρεάν τώρα » .

Ο δεύτερος τρόπος για να μπει σε αυτό το παιχνίδι - είναι να εγγραφείτε μέσω του Facebook.

Game Αστερίξ και οι φίλοι είναι ένα online παιχνίδι, έτσι ιδιαίτερα ισχυρές προσωπικές ρυθμίσεις του υπολογιστή για αυτό το παιχνίδι δεν είναι απαραίτητα. Για σας, το πιο σημαντικό πράγμα - είναι να ανησυχείτε για το Internet υψηλής ταχύτητας.

Play Asterix & Friends Θα δημιουργήσει το δικό τους χωριό με τους συναδέλφους Γαλάτες του Αστερίξ, Οβελίξ, Dogmatiksu και άλλους διάσημους χαρακτήρες ό, τι θέλετε.

Σε Asterix & Friends θα παίξει εναντίον πανίσχυρη Ρώμη.

Σε Asterix & Friends on-line θα είστε σε θέση να κάνουν φίλους, να συνομιλήσετε μαζί τους στο φόρουμ σχετικά με τις διαφορετικές στρατηγικές, οι θεοί Γαλάτες και πολλά άλλα πράγματα.

Κατά την οικοδόμηση σπιτιών θα δείτε ότι υπάρχουν διάφορα στοιχεία, για παράδειγμα, στην κατασκευή οικιστικών κτιρίων χρειάζονται μικρές εγκοπές, και για την παραγωγή θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μόνο μεγάλες εγκοπές.

Στο παιχνίδι η σημασία των πόρων μπορεί να αλλάξει γρήγορα, πρώτα θα χρειαστεί ξύλο, πέτρα, τα τρόφιμα, και στη συνέχεια απότομα μπορεί να χρειαστεί άλλους πόρους.

Game Asterix & Friends θα προσφέρουν ακόμη και το κυνήγι. Θα κυνήγι αγριογούρουνου σε ένα νόστιμο γεύμα.

Για να μάθετε πώς να πάρει το επιθυμητό σημείο το μόνο που χρειάζεται να μετακινήσετε το δείκτη του ποντικιού επάνω.

Δεδομένου ότι οι Γαλάτες δεν ήθελε να κοιμηθεί στο ύπαιθρο, θα πρέπει να "περιμένει" για να χτίσουν τα σπίτια τους.

Μερικοί Γαλάτες μπορεί να είναι στρατιωτική, και αν τους χτίσεις ένα σπίτι, και να κατασκευάσει ένα δόρυ ή άλλο όπλο, που μπορεί να επιτεθεί ακόμη και τους Ρωμαίους.

Καταπολέμηση Ρωμαίοι δεν είναι τόσο εύκολο. Αντιλαμβάνονται σοβαρά αντοχή σας. Μόλις μαθαίνουν ότι δεν θέλετε να τους υπακούν, απλά στείλτε ένα λεγεώνα στο έδαφός σας. Θα πρέπει να συνηθίσουν οι Ρωμαίοι θα είναι στην επικράτεια του ναυπηγείου σας, όπου θα συσταθεί μια ειδική περιπολία.

Θα έχετε μια μοναδική ευκαιρία να εκπαιδεύσει τους χωρικούς, έτσι ώστε να γίνει ισχυρότερη.

Asterix & ses Amis - αυτό είναι το παιχνίδι στον υπολογιστή που θα σας θυμίσει τα παιδικά σας χρόνια, και ξόδεψε το χρόνο ψάχνει για μια τηλεόραση αγαπημένα κινούμενα σχέδια Αστερίξ και Οβελίξ.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more