Σελιδοδείκτες

Πυρός

Εναλλακτικές ονομασίες: Πυρός

Πυρός online - δωρεάν multiplayer φανταστικό παιχνίδι των στρατιωτικών θεμάτων, τα γεγονότα που θα αναπτυχθούν στο μέλλον. Το έργο δημιουργήθηκε από Tencent παιχνίδια. Οι προγραμματιστές έχουν προσπαθήσει να βεβαιωθείτε ότι οι χρήστες είναι απλά ηλίθιο από απίστευτες περιπέτειες. Οι παίκτες θα πρέπει να μεταφερθούν το 2018 και να λάβει μέρος στον πόλεμο μεταξύ των δύο παρατάξεων. Αντίσταση και GSDU συναντώνται σε θερμαινόμενο μάχες στις μεσοδυτικές πολιτείες. Είναι σε αυτόν τον τομέα είναι η ανάπτυξη της ιστορίας. Χάρη σε ένα σύγχρονο και κινητήρα υψηλής ποιότητας γραφικά Unreal Engine 3, όλα όσα συμβαίνουν γύρω συλλαμβάνει το ρεαλισμό και τη δυναμική του. Για να ξεκινήσετε θα σας δοθεί δύο χαρακτήρες, καθένα από τα οποία ανήκει στις διάφορες φατρίες. Την πάροδο του χρόνου, μπορείτε να αγοράσετε για τον εαυτό σας και άλλους στρατιώτες στο κατάλληλο κατάστημα. Μαζί με τους ήρωές τους, μπορείτε να ζήσετε πολλά συγκλονιστικά γεγονότα, η εμπειρία με πρωτοφανή συναισθηματικά ξεσπάσματα και πραγματικά περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους τον πιο ευχάριστο τρόπο!

Πιο συνηθισμένο εγγραφή Πυρός θα σας μεταφέρει σε ένα πολύχρωμο θέσεις του παιχνιδιού. Κοιτώντας γύρω μου, μπορείτε να συμμετάσχετε στις μάχες, επιλέγοντας πρώτα το ένα για να βρούμε την πιο κατάλληλη. Πυρός μπορεί να παίξει σε τέτοιες καταστάσεις όπως PVE (μάχη κατά bots υπολογιστή και η απόδοση τοπική καθήκοντα), PVP (επικές μάχες σε ένα μεγάλο πεδίο της μάχης, που μπορεί να περιλαμβάνει αρκετές χιλιάδες παίκτες ταυτόχρονα) και PVP-X (μοναδικές μάχες με διαφορετικούς κανόνες και απρόσμενες καταστάσεις). Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά, τι είδους χαρακτήρες εμφανίζονται σε όλες αυτές τις μάχες. Όπως έχει ειπωθεί, είναι χωρισμένοι σε δύο στρατόπεδο. GSDU αντίσταση - ένα στρατιωτικό άγημα στρατιωτών για το σκοπό της άμυνας. Αυτές οι ελίτ ήρωες όπως ο Max, ο Jason και ο Ιβάν είναι σε θέση πολύ, είναι εύκολο να καθηλώσουν κάθε εξέγερση. Η άλλη πλευρά - η αντίσταση. Αυτό αντάρτες που δεν συμφωνούν με τους κανόνες των μεγάλων εταιρειών. Υπήνεμο, Cartman και η Dell είναι από τους καλύτερους μαχητές. Οι άνθρωποι που συγκεντρώθηκαν όλη τη δύναμη για να υπερασπιστούν τα δικαιώματά τους και για να επιτεθεί στην κυβέρνηση για τέτοια πράγματα σε τάξη. Ακόμα και τα όπλα και την τεχνολογία που έχουν κλαπεί. Και τι; Μετά από όλα, θα πρέπει να επιβιώσουν και πώς μπορείτε αγώνα κατά πολυεθνικά μονοπώλια αυθαιρεσία. Η αντίθεση των δύο αυτών ομάδων - είναι κάτι ανήκουστο!

Όσον αφορά τους ήρωες ανάπτυξης μπορούμε να πούμε ότι όλοι έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν και να αναπτύξουν δεξιότητες. Οι περισσότερες δεξιότητες - αυτές απτά οφέλη κατά το επόμενο παιχνίδι. Εδώ είναι μερικά παραδείγματα. Γρήγορη αλλαγή, αναγέννηση, αδρεναλίνη, αορατότητα, Magic θεραπεία - αυτά είναι μερικά μόνο από τις ικανότητες ενός μακρύ κατάλογο των δυνατοτήτων. Θα πρέπει να παρακολουθεί την εξέλιξη των χαρακτήρων του να αντιμετωπίσει με όλα τα καθήκοντα που πριν παίξετε Πυρός. Missy είναι τα ακόλουθα: καθημερινές αναζητήσεις, αποστολές clan, βαθμολογίες αποστολή. Με την ευκαιρία, για να καταστεί ευκολότερη για να αντιμετωπίσει τις μελλοντικές δίκες, μπορείτε να ενταχθούν στην clan. Συνεργαζόμενοι με τους συμμάχους για να παίξει το παιχνίδι ακόμα πιο ενδιαφέρον Πυρός!

Και τέλος, θα ήθελα να αναφέρω σχετικά με τους τόπους, όπου είναι όλα τα παραπάνω. Ο κόσμος του παιχνιδιού αποτελείται από ένα σύνολο από κάρτες που θα είναι στη διάθεσή σας για να μάθετε όπως σας πρόοδος μέσω του παιχνιδιού. Παραθαλάσσια πόλη, USS, Plant 13, Quiet DOCK, Σιδηροδρομικός Σταθμός, Σταθμός Υλικό, Μαύρο αποχέτευση, Φορτηγό, ICE φρούριο Storm Canyon, Τρόμου Πόλη - κάθε ένα από αυτά έχει τα χαρτιά τους στρατηγικά σημεία και σας προετοιμάζει για μια ποικιλία από εκπλήξεις. Συνεχίστε τώρα να παίξει Πυρός δωρεάν και δεν θα μετανιώσετε για την απόφαση. Καλή τύχη!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more