Σελιδοδείκτες

Assassins Creed: Revelations

Εναλλακτικές ονομασίες: Assassins Creed: Revelations

Παιχνίδι Assassins Creed: Revelations - το τελευταίο μέρος του μια σειρά από παιχνίδια που λένε για Ezio Auditore. Ενώ ακόμα στο δεύτερο μέρος του παιχνιδιού που παίζεται μπροστά μας και ένα καυτό νέους Ezio στην Αδελφότητα του πρωταγωνιστή είναι ώριμη και βγαλμένα σοφία, σε αυτό το έργο, ο ίδιος φαίνεται αισθητά παλιά. Ο στόχος αυτού του μέρους του παιχνιδιού - dot το «i», σύμφωνα με την οποία να πάρετε απαντήσεις σε όλα τα πιο οικεία θέματα. Με το σκοπό αυτό και έστειλε Ezio στην Κωνσταντινούπολη, όπου η κύρια ιστορία εκτυλίσσεται το παιχνίδι.

Assassins Creed: Revelations PC είναι ένα έργο πολλών χρηστών, έτσι ώστε εκτός από την συναρπαστική ιστορία προσφέρει πολλούς νέους φίλους με το ίδιο ενθουσιώδεις gamers, όπως τον εαυτό σου. Σύμφωνα με την παράδοση, αυτό το μέρος έχει διορθωθεί πολλά λάθη, συναρπαστικές παίκτες, και πρόσθεσε πολλά νέα χαρακτηριστικά που ενισχύουν και να κάνουν το παιχνίδι πιο ενδιαφέρον.

Endpoint ταξίδια - Κωνσταντινούπολη - η πόλη στην οποία θα περάσουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου παίζει στο Assassin Creed Revel. Είναι χωρισμένο σε διάφορους βασικούς τομείς:

Κωνσταντίνου.

BEYAZID.

Imperial.

Γαλατά.

Ωστόσο, ένα μικρό μέρος του παιχνιδιού θα σας βοηθήσει να πάτε πίσω στο αρχαίο χωριό - Καππαδοκία. Αυτή είναι μια θρυλική περιοχή που είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για την καταπληκτική ροκ μοναστήρια του.

Για να ξεκινήσει το παιχνίδι, θα χρειαστεί να αγοράσετε τα πλήκτρα πρόσβασης, κατεβάσετε το Assassins Creed: Revelations και να εγκαταστήσετε το παιχνίδι στον υπολογιστή σας. Στο νέο αυτό έργο, οι δημιουργοί αποφάσισαν να αλλάξει η έννοια της κατανομής των διαφόρων μη-core και δευτερεύουσες αποστολές. Τώρα θα εκδοθούν στους παίκτες τυχαία. Εκτός από το έργο Assassins Creed: Revelations έχει αλλάξει, ή μάλλον πολλές εκσυγχρονισμένο σύστημα μάχης. Έτσι, για παράδειγμα, έχουν απλοποιηθεί χαρακτήρες διεξαχθεί αντεπιθέσεις προστέθηκε λειτουργία κλοπής άμεσα κατά τη διάρκεια της μάχης, την ευκαιρία για μια γρήγορη σκοτώσει. Έχει ελαφρώς τροποποιηθεί και να επεκταθεί το φάσμα των ικανοτήτων του χαρακτήρα.

Με βάση ορισμένες από τις δηλώσεις των προγραμματιστών του έργου, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι μετά μπορείτε να διαχειριστείτε να Assassin Creed Revel download, θα ξέρετε ότι ένα από τα πιο σημαντικό παιχνίδι των προσώπων - Desmond, θα είναι σε κώμα. Και το ίδιο William, η φωνή των οποίων θα μπορούσε να ακούσει τους οπαδούς του έργου στην εισαγωγή με την «εξαφάνιση του Λεονάρντο" θα παλέψουν για την επιστροφή του στη ζωή. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι η εμφάνιση της Desmond έχει υποστεί κάποιες αλλαγές.

Έχει αλλάξει το μέγιστο επιτρεπόμενο επίπεδο των Assassins, και τώρα επίπεδο 15 παίκτες μπορούν να πάρουν τον τίτλο του "Master δολοφόνος." Ο τίτλος αυτός δίνει στον κάτοχό του μια σειρά από προνόμια. Για παράδειγμα, εάν ένας κύριος δολοφόνος είναι το διοικητή της βάσης, κατά τη διάρκεια της επίθεσης από τις δυνάμεις του εχθρού παίρνει ασυλία.

Μιλώντας για το έργο αυτό μπορεί να είναι πολλά, αλλά το καλύτερο είναι να κατεβάσετε το Assassins Creed παιχνιδιού: Αποκαλύψεις και βεβαιωθείτε ότι όλα τα οφέλη της προσωπικά. Πιστέψτε με, το παιχνίδι είναι πραγματικά αξίζει τον κόπο!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more