Σελιδοδείκτες

Assassins Creed: Brotherhood

Εναλλακτικές ονομασίες: Assassins Creed: Brotherhood, Assassin Creed, Assassin

Game Assassin Creed Το Brazerhud είναι ένα φανταστικό παιχνίδι για πολλούς παίκτες από τη γαλλική εταιρεία Ubisoft Montreal, που αναπτύχθηκε στο είδος δράσης-περιπέτειας. Η χρονική περίοδος των γεγονότων είναι το τέλος των αρχών του XV του XVI αιώνα. Σκηνή Ιταλία. Προβολή τρίτου προσώπου. Ο πλήρης διάλογος διαρκεί 15 ώρες. Υπάρχουν λειτουργίες μονής αναπαραγωγής και για πολλούς παίκτες. Η ουσία του gameplay είναι η εκτέλεση πολλών αποστολών, ζεστών μάχες με διάφορους χαρακτήρες υπολογιστών και πραγματικών αντιπάλων απέναντι σε άλλους χρήστες. Στις θέσεις του παιχνιδιού, οι μάχες διεξάγονται μεταξύ του ευγενούς δολοφόνου Ezio Auditor da Firenze και των Ναών των Ιπποτών στη Ρώμη. Οι κυριότεροι αντίπαλοί σας θα είναι εκπρόσωποι της φυλής Borgia. Η ιστορία αναπτύσσεται σε ένα χρονολογικό πλαίσιο. Οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να επαναλάβουν τις αποστολές ιστορίας. Μια ενδιαφέρουσα στιγμή που μεταφέρεται από το παρελθόν στις μέρες μας, και στη συνέχεια επιστρέφει. Κάποτε στις μέρες μας, θα συναντήσετε τον κύριο χαρακτήρα αυτής της περιόδου - τον Desmond Miles, ο οποίος βρήκε έναν τρόπο να χρησιμοποιήσει το μηχάνημα Animus 2. 0 για να διαβάσετε πληροφορίες σχετικά με τους προγόνους τους και να μεταφερθούν στο παρελθόν. Αλλά ο κύριος χαρακτήρας της ιστορικής γραμμής είναι ο Ezio Auditor da Firenze. Επιπλέον, υπάρχουν πολλοί χαρακτήρες, ανάμεσα στους οποίους υπάρχουν τόσο θρυλικές προσωπικότητες όπως οι Leonardo da Vinci, Niccolò Machiavelli ή Caterina Sforza. Αποφασίζοντας να κατεβάσετε το AssassinsCreed: Brotherhood, μπορείτε να βυθίσετε στην ατμόσφαιρα των περασμένων αιώνων και να κάνετε ένα ζαχαρό ταξίδι που θα σας θυμηθεί για ζωντανές περιπέτειες.

Ας πούμε, ας πούμε το παιχνίδι AssassinsCreed: Η Αδελφότητα έχει προσελκύσει την προσοχή σας και θα θέλατε να μάθετε περισσότερα γι 'αυτό. Δεδομένου ότι το έργο αυτό είναι το τρίτο παιχνίδι της σειράς Assassin s Creed, θα είναι σκόπιμο να εξεταστεί το πώς αυτό το προϊόν διαφέρει από τα προηγούμενα. Η πλοκή του παιχνιδιού αποτελεί συνέχεια των γεγονότων της αρχικής έκδοσης. Ορισμένες αλλαγές υπέστησαν σύστημα μάχης. Τώρα οι μάχες είναι πιο δυναμικές και οι επιθετικές επιθέσεις είναι πιο ευπρόσδεκτες από ό, τι οι προσπάθειες σύναψης μιας σύμβασης. Δεδομένου ότι η πολιτική σας είναι συχνά προσβλητική στη φύση, θα είναι καλό να ασχολείταιτε με την πρόσληψη και εκπαίδευση στρατιωτών. Θα μπορείτε να τοποθετήσετε τους δολοφόνους σας σε όλη την πόλη και να αντισταθείτε αποτελεσματικά στην πίεση των εχθρών, ανάμεσα στους οποίους υπάρχουν συνηθισμένοι στρατιώτες, αξιωματικοί, αποδυτές, ελβετοφύλακες, σκοπευτές, υποστηρικτές, κακοποιούς, γκάνγκστερ, ερμητιστές και λύκοι. Υπάρχουν αλλαγές στο οπλοστάσιο. Από τώρα AssassinsCreed: Η αδελφότητα η θωράκιση είναι ακόμα πιο ποικιλόμορφη. Ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί όλα τα είδη εργαλείων που συμβάλλουν στην επίτευξη των στόχων του. Τα δηλητηριώδη βέλη, τα αλεξίπτωτα, τα διπλά κρυμμένα πτερύγια, τα κρυμμένα όπλα, τα προηγμένα αεροσκάφη, τα στάσιμα όπλα και πολλά άλλα πράγματα γίνονται αυτοσχέδια μέσα σου. Σημαντικό ρόλο διαδραματίζουν οι ειδικές λειτουργίες. Για παράδειγμα, μπορείτε να ενεργοποιήσετε την όραση του αετού και πολύ γρήγορα να αξιολογήσετε την κατάσταση στο πεδίο της μάχης. AssassinsCreed: Το βίντεο της Αδελφότητας όταν ενεργοποιείτε μια άποψη αετού αλλάζει ως εξής: τα ανεπιθύμητα αντικείμενα συγχωνεύονται με το φόντο (δεν είναι πλέον ορατό), οι εχθροί εμφανίζονται με κόκκινο χρώμα, οι σύμμαχοι είναι μπλε, τα τιμαλφή και τα καταφύγια επισημαίνονται με άσπρο χρώμα και οι στόχοι της εργασίας είναι κίτρινοι. Έτσι, έχετε την ευκαιρία να ανιχνεύσετε εύκολα αντικείμενα και να αξιολογήσετε την τακτική κατάσταση.

Κάνοντας μία μετά την άλλη δουλειά, κερδίζετε χρήματα και αναπτύσσετε. Με κάθε βήμα γίνετε πιο ισχυροί, καλύτερα εξοπλισμένοι και επομένως πιο αυτοπεποίθητοι. Θα αγαπήσετε την ευελιξία του gameplay. Με την ευκαιρία, υπάρχει ένα άλλο επιχείρημα για το οποίο θα πρέπει να κατεβάσετε το παιχνίδι AssassinsCreed: Brotherhood. Επιλέξτε ένα στυλ παιχνιδιού και χρησιμοποιήστε τη λειτουργία που είναι περισσότερο στη γεύση είναι το δικαίωμα του κάθε χρήστη. Μπορείτε να παίξετε μόνοι σας, ή να δοκιμάσετε λειτουργίες για πολλούς παίκτες, οι οποίες είναι οκτώ. Αυτά είναι Ζήτηση, Επιπλοκή Ζήτηση, Συμμαχία, Δύσκολη Συμμαχία, Δολοφονία, Κυνήγι, Συνοδός, Κούνιες Κυνήγι. Με μια λέξη, μην βαρεθείτε! Ενώστε και δείτε μόνοι σας!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more