Σελιδοδείκτες

Assassins Creed 4: Black Flag

Εναλλακτικές ονομασίες: Assassins Creed 4: Black Flag

Assassins Creed 4: Black Flag - το πιο ελκυστικό παιχνίδι, σύμφωνα με τις ακόμα πιο μανιώδεις επικριτές της νεωτερικότητας. Όλες οι προδιαγραφές του έργου βελτιώθηκε. Τώρα το πρόγραμμα θα γίνει πιο έντονη, πιο ρεαλιστικό animation, και η πλοκή είναι ακόμα πιο συναρπαστική και ενδιαφέρουσα. Το νέο έργο θα υλοποιηθεί πλήρως ανοικτό κόσμο, στον οποίο θα υπάρχουν περίπου 50 μεγάλες περιοχές. Τώρα οι παίκτες θα είναι διαθέσιμα σε μεγάλες πόλεις και μικρά χωριά που μπορείτε να επισκεφτείτε τα ερείπια των Μάγια, ρίξτε μια ματιά στις φυτείες ζάχαρης και να επισκεφθείτε τη ζούγκλα, επισκεφθείτε τις γνωστές θύρες και ανεξερεύνητα σπήλαια.

Παιχνίδι Assassin Creed 4 σας βάζει στις ημέρες της πειρατείας. Όλο το παιχνίδι λαμβάνει χώρα το 1715 στην Καραϊβική. Τώρα οι πειρατές - οι πραγματικοί αφέντες όχι μόνο νερό, αλλά και στο έδαφος. Αυτοί οι άνθρωποι προωθούν τη δική τους πολιτική βασίζεται στην απληστία και τη σκληρότητα. Στο έδαφος, ανομίας. Σε αυτό το μέρος του παιχνιδιού, η κύρια έμφαση δίνεται στην θαλάσσια δρομολόγια, πειρατικά πλοία, μάχη του νερού. Assassin Creed 4 ρύθμιση στον υπολογιστή σας, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των διαφόρων τύπων πλοίων. Αμέσως μετά την είσοδό του έργου σε κάθε μέρος θα είναι διαθέσιμο στην προσωπική του πλοίου, που ονομάζεται Galka. Τους και θα είναι η πρώτη φορά για να παίξει Assassins Creed 4 pc, αυτό, μπορείτε να τροποποιήσετε και να αναπτύξουν σύμφωνα με τις δικές τους ανάγκες και απαιτήσεις.

Το νέο τμήμα του Assassin Creed θα είναι διαθέσιμα τρεις κύριες μεγάλες πόλεις

1. Αβάνα.

2. Kingston.

3. Nessau.

Ο χαρακτήρας σας θα είναι σε θέση να επιλέξουν τη δική του ομάδα. Μια μεγάλη ευκαιρία για το παιχνίδι Assassins Creed 4 σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα ειδικό καταδυτικό κώδωνα, το οποίο επιτρέπει μια λεπτομερή μελέτη του βυθού για να εξερευνήσετε ναυάγια. Το σκάφος σας θα είναι σε θέση να επιτεθούν σε άλλα πλοία και να λεηλατήσουν τους.

Πώς να δηλώνουν τους προγραμματιστές, Assassin Creed 4 Black Flag - η πιο πλήρης έκδοση του παιχνιδιού. Ο κύριος ήρωας του έργου θα είναι θαρραλέα Edward Kenva. Αυτό είναι ένας νεαρός πειρατής καπετάνιος ο οποίος, μέσα από τις δυνάμεις του και την ανδρεία έχει καταφέρει να κερδίσει το σεβασμό των άλλων ναυτικών και πειρατών. Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς, αλλά ακόμα και Blackbeard εξέφρασε το σεβασμό του για τον νεαρό γενναίος άνθρωπος ... και τράβηξε σε μια αρχαία διαμάχη που απειλούσε εξαφάνιση όλα χτισμένα από τους πειρατές.

Για να ξεκινήσει το παιχνίδι, θα χρειαστεί να αγοράσετε τα πλήκτρα πρόσβασης και να κατεβάσετε το Assassins Creed 4 στον υπολογιστή σας. Όλοι οι συμμετέχοντες του έργου είναι τα μέρη των νέων αποστολών και των καθηκόντων, ώστε να ξεπεραστούν τα οποία θα είναι πιο διασκεδαστικό. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα έργα, το τέταρτο μέρος δεν έχει ακόμη μεταφραστεί στα ρωσικά, αλλά το γεγονός αυτό δεν πρέπει να σας φέρουν σε δύσκολη θέση - ελέγχου είναι εύκολο να το μάθει σε ένα διαισθητικό επίπεδο.

Μόλις μπορείτε να κατεβάσετε Creed Assassin 4, θα δείτε πόσο πολύ τον έλεγχο του παιχνιδιού βελτιώνεται και να διευκολύνεται. Για παράδειγμα, ο κύριος χαρακτήρας μπορεί να είναι ιδιοκτήτης κάλυμμα αορατότητα όταν ο ίδιος πιστεύει ότι θα μπορούσε να είναι σε κίνδυνο, και απλά να απογειωθεί αυτόματα όταν ο κίνδυνος είναι πάνω.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more