Σελιδοδείκτες

Assassins Creed 3

Εναλλακτικές ονομασίες: Assassins Creed 3

Όπως μπορείτε να μαντέψετε, οι προγραμματιστές των Creed Assassin του θρυλικού έργου στις δάφνες μας δεν χρησιμοποιούνται για να μείνει. Όπως αποδεικνύεται από ένα νέο μέρος - το παιχνίδι Assassins Creed 3. Το κύριο χαρακτηριστικό του έργου είναι ότι τώρα δημιουργείται από ειδικά σχεδιασμένο νεότερο κινητήρα Anvil Επόμενο. Νέα ομάδα ανάπτυξης του κινητήρα, η προετοιμασία για την απελευθέρωση περισσότερων από τριών ετών. Τα πάντα έχουν σχεδιαστεί από το μηδέν, και σίγουρα όλα τα αποτελέσματα προσπάθεια αισθητή. Πρωτοφανής animation δεν θα σας αφήσει αδιάφορους, και τώρα στο τρίτο μέρος του παιχνιδιού θα είστε ικανοποιημένοι με την τεχνολογία κίνηση-σύλληψη και όλες τις απολαύσεις της χρήσης της τεχνητής νοημοσύνης. Animation στο τρίτο μέρος του Assassins Creed 3 pc τόσο ρεαλιστικό ότι όλα τα gameplay γίνεται αντιληπτή αρκετά διαφορετικά. Και αν θυμάστε τη δυναμική αλλαγή του καιρού και των εποχών, κέντρισε το ενδιαφέρον, έτσι δεν είναι;

Παιχνίδι Assassin Creed 3 μακρά και προσεκτικά αναπτυχθεί και γιατί σήμερα δικαίως θεωρείται ένα από τα πιο ποιοτικά και επιτυχημένη. Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα το 1775. Αυτή τη στιγμή, μαζί με τον κύριο χαρακτήρα θα πρέπει να πάμε πίσω στην Αμερική. Τοπική αποικίες είναι στα πρόθυρα της εξέγερσης. Ο χαρακτήρας σας - ένας δολοφόνος που ονομάζεται Κόνορ. Υποσχέθηκε να διατηρήσει την ειρήνη και την ελευθερία του λαού, με όλα τα μέσα. Για την υλοποίηση των σχεδίων Connor, θα πρέπει να κηρύξει τον πόλεμο στους εχθρούς του - τους ανθρώπους από μια τεράστια πραγματικό κόσμο. Μαζί με τον Κόνορ θα πρέπει να ξεπεράσουν τις μεγάλες διαδρομές μέσα στα στενά δρομάκια της πόλης και τη μεγάλη μάχη. Στο δρόμο σας θα συναντήσετε πολλά θρυλικές φιγούρες που κατάφεραν να γράψουν τα ονόματά τους στην αμερικανική ιστορία, με το οποίο κάνατε το πρόσωπο του εχθρού.

Έτσι, μπορείτε εύκολα να αρχίσετε να παίζετε Assassin Creed 3, θα χρειαστεί να αγοράσετε τα πλήκτρα πρόσβασης. Πράγματι, μέχρι σήμερα η πρόσβαση στο έργο καταβάλλεται. Ωστόσο, αυτό δεν σταματά εκατομμύρια παίκτες από όλο τον κόσμο.

Τώρα Assassins Creed 3 παιχνίδι έγινε ακόμα πιο επικίνδυνο, γιατί ο κίνδυνος καραδοκεί παντού. Έτσι κάνετε με τον ήρωα σας θα χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε μέθοδο για να επιτύχει τη νίκη επί των εχθρών. Είστε ελεύθεροι να επινοήσουν πονηρό στρατιωτικές στρατηγικές και τα σχέδια, ή να επιδοθούν σε όλα τα διαθέσιμα όπλα.

Για να ξεκινήσει το παιχνίδι, θα χρειαστεί να κατεβάσετε το Assassins Creed 3 πελάτη και να το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας. Ήρωας σας έχει αναπτύξει το ένστικτο τέλεια αρπακτικού, τόσο ήσυχα και σιωπηλά κυνηγούν τη λεία τους για τον ευκολότερο. Μετά την αγορά πρόσβασης για να παίξει σε όλους τους συμμετέχοντες στο Assassin Creed 3 θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει την ελεύθερη ευρύ οπλοστάσιο των όπλων. Μπορείτε να είστε ο πρώτος που θα εφαρμόσει την τακτική του πολέμου εν κρυπτώ.

Αυτή η επανάσταση, την οποία μιλήσαμε στα βιβλία της ιστορίας είναι ριζικά διαφορετική από την προσωπική σας επανάσταση να ξεκινήσει εκεί που πρέπει μόνο να κατεβάσετε Assassin Creed 3. Ρεαλισμός εφαρμόζονται στις σαγηνεύει παιχνίδι και συναρπάζει. Επί του πλοίου, σε έναν ήσυχο δρόμο ή στο πεδίο της μάχης - το μόνο που μπορεί να αισθανθεί την προσωπική του παρουσία - τόσο πραγματικό αναζητούν τοπία και χαρακτήρες.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more