Σελιδοδείκτες

Assassins Creed 2

Εναλλακτικές ονομασίες: Assassins Creed 2

Σίγουρα, δεν υπάρχει μια τέτοια gamer που δεν έχει ακούσει για μια τέτοια σούπερ ταινία δράσης, όπως το παιχνίδι Assassin Creed 2. Η συνέχεια του διάσημου έργου. Ο δημιουργός του δεύτερου μέρους του παιχνιδιού παραμένει η εταιρεία «Ubisoft», και θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι προγραμματιστές κατάφεραν να δημιουργήσουν και πάλι ένα θαύμα, απελευθερώνοντας όχι λιγότερο ενδιαφέρον και συναρπαστικό παιχνίδι. Αν έπρεπε να ασχοληθεί με το πρώτο μέρος του Assassin, τότε ξέρετε για όλες τις αρετές του έργου. Ένα πλεονέκτημα το παιχνίδι είναι πραγματικά πολύ: cool γραφικά, άριστο gameplay, μεγάλη ιστορία. Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί gamers σε όλο τον κόσμο είναι τρελός για το έργο αυτό και την αγάπη για να παίξει Assassin Creed 2.

Το δεύτερο μέρος θα βοηθήσει όλους τους οπαδούς αυτού του περάσματος δράσης περιπέτειας από το ήδη εξοικειωθεί μαζί και σε όλη τη Μέση Ανατολή και την Ιταλία. Γύρω - την Αναγέννηση και Σταυροφορίες. Ο πρωταγωνιστής του νέου παιχνιδιού - ένας νεαρός άνδρας Ezio Auditore da Firenze - Κατάγεται από εύπορη αριστοκρατική οικογένεια της Φλωρεντίας. Ο πατέρας και τα αδέρφια του Ezio προδόθηκαν από έναν οικογενειακό φίλο και απαγχονίστηκε, ως αποτέλεσμα των τελών. Ο πρωταγωνιστής του Assassins Creed 2 pc, είναι έξω φρενών, σκότωσε τον προδότη και αναγκάστηκε να κρυφτεί με τη μητέρα και τις αδελφές του από τον ξάδελφό του. Ezio είναι έτοιμος να πάρει εκδίκηση για όλα τα μέλη της οικογένειας, η οποία ήταν zameshena προδοσία, και ο ίδιος δεν πρόκειται να υποχωρήσει.

Assassins Creed 2 download βοηθήσει τον πρωταγωνιστή να συναντηθεί με πολλά εκκρεμή άτομα του χρόνου. Για παράδειγμα, Ezio εξοικειωθούν με τα τέσσερα μέλη των Μεδίκων, βλέποντας Leonardo da Vinci και Niccolo Machiavelli, και μεταξύ τους χειρότερους εχθρούς του ανθρώπου θα είναι άλλος από τον Francesco de 'Pazzi, Girolamo Σαβοναρόλα, Rodrigo Borgia και άλλα, λιγότερο γνωστούς ανθρώπους της Αναγέννησης. Ο Ezio θα διερευνήσει τα κανάλια της Βενετίας και να εξοικειωθείτε με όλα τα βασικά συμφέροντα των κυρίαρχων οικογενειών του χρόνου.

Διαβάστε όλα τα οφέλη του έργου μπορούν να εξεταστούν στο Assassins Creed 2 βίντεο ρυμουλκούμενο. Από το βίντεο, μπορείτε να δείτε ότι στη νέα έκδοση του παιχνιδιού θα διατηρήσει όχι μόνο όλα τα κύρια χαρακτηριστικά του παιχνιδιού, το αγαπημένο τους παίκτες στο πρώτο μέρος, αλλά επίσης να προσθέσετε πλήρως τις νέες λειτουργίες που σίγουρα θα έκκληση προς τους παίκτες. Για παράδειγμα, οι νέες Assassins Creed 2 παιχνίδι πρωταγωνιστής προσδώσει ικανότητες για να βουτήξει και να κολυμπήσει, και η διαδικασία της δέσμευσης θα ενισχυθεί ευκαιρία για να αρπάξει τα όπλα από τα χέρια του εχθρού.

Για να ξεκινήσει το παιχνίδι, θα χρειαστεί να κατεβάσετε Assassin Creed 2 στον υπολογιστή σας. Το έργο μεταφέρει τέλεια όλα το μεγαλείο και την κομψότητα που περιγράφεται εποχής. Παίζοντας στο δεύτερο μέρος της φήμης του έργου, μπορείτε να νιώσετε την πραγματική ελευθερία. Δυναμική του παιχνιδιού δεν θα σας αφήσει αδιάφορους - κάθε συμβαίνουν στο δρόμο του χαρακτήρα, μπορείτε να πάρετε τις ίδιες ή άλλες ευκαιρίες.

Ωστόσο, για να παίξετε Assassins Creed 2 για την ελεύθερη και να μην είναι σε θέση να οδηγούν με το έργο που πρέπει να αποκτήσουν. Και μπροστά αναμένει ποσοστό των νεαρών δολοφόνων - ήρωα σας να μάθουν να συμμετέχουν σε αγώνες και να κινηθούν στους δρόμους αθόρυβα.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more