Σελιδοδείκτες

Assassins Creed Odyssey

Εναλλακτικές ονομασίες:

Assassins Creed Odyssey είναι ένα ελαφρώς ασυνήθιστο παιχνίδι για αυτή τη σειρά, είναι, στην πραγματικότητα, το πρώτο πραγματικό RPG στον κύκλο. Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι παραδοσιακά στην κορυφή. Έκαναν καλή δουλειά και στον σχεδιασμό ήχου, η μουσική αντιστοιχεί σε αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή και σου επιτρέπει να δημιουργήσεις τη σωστή ατμόσφαιρα.

Η ιστορία ξεκινά με μια σκηνή μάχης όπου ο βασιλιάς Λεωνίδας συντρίβει τον περσικό στρατό. Στη συνέχεια, πριν παίξετε το Assassins Creed Odyssey, επιλέξτε το φύλο του κύριου χαρακτήρα. Αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι της σειράς όπου υπάρχει μια τέτοια λύση, αλλά αυτό δεν το χαλάει, όπως φοβήθηκαν πολλοί, αν και υπάρχει μια μικρή ασυνέπεια στο θρύλο του Animus, αλλά μια τέτοια ασήμαντα μπορεί να συγχωρεθεί. Μπροστά σας είναι ένας τεράστιος ανοιχτός κόσμος που ο κύριος χαρακτήρας πρέπει να εξερευνήσει. Δεν θα είναι τόσο εύκολο να το κάνετε αυτό, σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς, εδώ θα πρέπει να αφιερώσετε πολύ χρόνο στην ανάπτυξη δεξιοτήτων μάχης και στην άντληση εξοπλισμού και όπλων, διαφορετικά θα σκοτωθείτε συχνά. Υπάρχουν πολλά όπλα στο παιχνίδι, αν και δεν υπάρχουν κρυφές λεπίδες τόσο αγαπημένες σε πολλούς, αλλά δεν θα σας λείψουν για πολύ.

Διαθέσιμο για την επιλογή σας:

  • Σπαθιά
  • Spears
  • Daggers
  • Σφυριά
  • Άξονες
  • Επιτελεία μάχης

Τα όπλα μπορούν να ανήκουν σε διαφορετικές κατηγορίες, να είναι τα πιο απλά ή θρυλικά. Τα όπλα μπορούν να βελτιωθούν και να διακοσμηθούν με διάφορα χαρακτικά.

Υπάρχει πολύ νερό στον χάρτη του παιχνιδιού, αυτό δεν είναι τυχαίο. Η πλοήγηση και οι μάχες στο νερό προσθέτουν ποικιλία στο παιχνίδι. Θα χρειαστεί να βελτιώσετε το πλοίο σας, προετοιμάζοντάς το για πολυάριθμες επιβιβάσεις και αψιμαχίες στη θάλασσα, γιατί και τότε υπήρχαν ελληνικά πυρά - το πυροβολικό εκείνης της εποχής. Επιπλέον, επιλέξτε μια ομάδα και βελτιώστε τις δεξιότητες των μαχητών σας.

Παίζετε κατά τη διάρκεια του Πελοποννησιακού πολέμου στα εδάφη της αρχαίας Ελλάδας. Εδάφη που ελέγχονται από τη μία ή την άλλη πλευρά. Θα ακολουθήσετε την αρχή του διαίρει και βασίλευε. Πρώτον, αποσταθεροποιήστε την περιοχή διαπράττοντας δολιοφθορές. Στη συνέχεια, θα είναι δυνατό να λάβετε μέρος σε μια γενική μάχη στο πλευρό των επιτιθέμενων ή υπερασπιστών. Αλλά πρέπει να προετοιμαστείτε καλά για αυτό, χτυπήματα θα χυθούν από όλες τις πλευρές και αν δεν το έχετε κάνει για πολύ καιρό, δεν θα αντέξετε.

Μπορείτε να λάβετε δευτερεύουσες αποστολές από πίνακες ανακοινώσεων. Ελέγξτε τα συχνά, υπάρχει σχεδόν πάντα κάτι νέο εκεί. Μερικές από αυτές τις εργασίες είναι αρκετά απλές, αλλά υπάρχουν άλλες που οδηγούν σε αρκετά ενδιαφέρουσες αποστολές.

Το σύστημα μάχης στο παιχνίδι είναι πολύ προηγμένο. Για κάθε τύπο όπλου, υπάρχει ένας αριθμός τεχνικών και τεχνικών μάχης που γίνονται καλύτερα κατανοητές το συντομότερο δυνατό.

Η νοημοσύνη του εχθρού έχει βελτιωθεί σε σύγκριση με τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς. Όταν επιτίθενται, για παράδειγμα, σε κάποιον κυβερνήτη με τόξο, οι φρουροί θα προσπαθήσουν να τον καλύψουν περικυκλώνοντάς τον από όλες τις πλευρές. Επίσης, δεν θα είναι δυνατό να κρυφτείς και να περιμένεις το ξυπνητήρι, οι εχθροί θα συνεχίσουν να σε αναζητούν στον χάρτη. Το να παίζεις λόγω τέτοιων καινοτομιών είναι πολύ πιο ενδιαφέρον.

Η καμπάνια είναι πιο συναρπαστική από ό,τι στα προηγούμενα μέρη. Οι διάλογοι είναι πιο συναισθηματικοί. Οι αποφάσεις που παίρνετε έχουν άμεσο αντίκτυπο στο τι θα συμβεί στη συνέχεια.

Η δωρεάν λήψη του

Assassins Creed Odyssey στον υπολογιστή, δυστυχώς, δεν θα λειτουργήσει. Αλλά το παιχνίδι μπορεί να αγοραστεί στην παιδική χαρά Steam ή στον επίσημο ιστότοπο, όπου οι πωλήσεις και οι εκπτώσεις είναι αρκετά συνηθισμένες.

Ξεκινήστε να παίζετε τώρα! Το παιχνίδι σίγουρα αξίζει να το δείτε!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more