Σελιδοδείκτες

Ashes to Ashes

Εναλλακτικές ονομασίες: Ashes to Ashes

Game Ashes to Ashes - μια αληθινά σπάνιο. Σύρετε χρειάστηκε σχεδόν είκοσι χρόνια πριν, αλλά ακόμη και σήμερα είναι η εμπιστοσύνη gamers. Σε αυτό το έργο που παίζεται, παίζουν και θα παίξουν τα εκατομμύρια των συμπατριωτών μας και τους "συναδέλφους" τους σε όλο τον κόσμο. Η ποιότητα είναι αρκετά παλιό παιχνίδι επιτρέπει στον εαυτό της να ανταγωνιστεί με σύγχρονα αριστουργήματα geymerskogo τέχνης. Και παρά το γεγονός ότι τα γραφικά στο Ashes to Ashes είναι κακή (το οποίο, κατ 'αρχήν, δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένου ότι δεν είναι απαραίτητο να ξεχνάμε το γεγονός ότι το παιχνίδι δημιουργήθηκε στα τέλη του 1996, και σε ένα χρόνο ήταν μια πολύ προσωπική ) σαν παιχνίδι.

Ashes to Ashes pc μας λέει απολύτως εξωπραγματικό φορές. Όπως με τα περισσότερα παιχνίδια στον υπολογιστή δεκαετίας (το οποίο αυτή τη στιγμή, αξίζει να σημειωθεί, δεν ήταν πάρα πολύ), αυτό βασίζεται στην περιγραφή των γεγονότων στο μέλλον τεταμένη. Ωστόσο, το σχέδιο αυτό έχει αποδειχθεί αρκετά επιτυχημένο και πρωτότυπο - όχι για τίποτα που, στο τέλος, μην ξεχάσετε γι 'αυτό μέχρι σήμερα. Επιπλέον, πολλοί παίκτες θεωρούν αυτό «σπανιότητα» είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα από ό, τι τα περισσότερα σύγχρονα παιχνίδια.

Για να ξεκινήσετε το παιχνίδι αρκετά για να Ashes to Ashes λήψη. Εξοικειωμένοι με τα σύγχρονα παιχνίδια gamers άλμα διανομές για το Ashes to Ashes φαίνονται παιδαριώδη φλυαρία. Όλα τα απαραίτητα αρχεία εγκατάστασης κατεβάσει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Και να πω ότι το έργο μπορεί να λειτουργεί ομαλά σε οποιαδήποτε σύγχρονες συσκευές του υπολογιστή, ούτε καν φαίνεται να αξίζει τον κόπο.

Σε Ashes to Ashes, θα πρέπει να παίξει από καιρό σε καιρό να μπουν στο έδαφος των ειδικών αρένες, τα οποία δημιουργήθηκαν ως «ο τόπος της θανάτωσης." Ο πληθυσμός του μέλλοντος δεν μπορεί να φανταστεί μια καλύτερη ψυχαγωγία από την ενατένιση της δολοφονίας. Όλα αυτά είναι τρομερά θυμίζει μεσαιωνική αγώνες μονομάχων. Μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως χορηγία των αρένες μάχης, και οι άνθρωποι παίρνουν από αυτό το αιματηρό θέαμα τρελή διασκέδαση - έτσι αποδεικνύεται, φαίνεται σκληρή πραγματικότητα του μέλλοντος.

Παίξτε Ashes to Ashes ενδιαφέρον, παρά την έλλειψη ορισμένων από οικοπέδου. Τα σκηνικά και τα τοπία αλλάζουν συνεχώς. Από δουλειά σε δουλειά αλλάζει με στολές και όπλα. Νοστιμάδα και η σοβαρότητα της πλοκής του παιχνιδιού δίνει την ιστορία των αλλοδαπών, εξαιτίας της οποίας, για να κυριολεκτήσουμε, και να αρχίσει όλα τα σημαντικά θέματα - τα κακούς εξωγήινους εμπνέουν επιθετική μυαλό τους στις λεγόμενες μονομάχους. Λόγω αυτού του πρόσφατου παρελθόντος κλίσεις χάσουν τη συνείδηση ​​και την τιμή, να γίνει εντελώς ανεξέλεγκτες φονικές μηχανές.

Από οποιαδήποτε εγκατεστημένη to Ashes to Ashes βίντεο, μπορείτε να καταλάβετε τι ο χαρακτήρας σας θα πρέπει να απελευθερώσει όλους τους κατοίκους του πλανήτη από την εισβολή των τεράτων. Θα πρέπει να εγκαταλειφθεί στις επικράτεια μολυνθεί αρένες, όπου θα πρέπει να καταστρέψει όλα χωρίς εξαίρεση μονομάχους λυκάνθρωπους, καταστρέφοντας τα "κακά" εγκεφάλους πέφτουν από τα θύματα σας, μετά την ήττα.

Το έργο αυτό είναι ιδανικό για όσους αγαπούν τα παιχνίδια όπως Δούμας ή Postel - απλούς ελέγχους και τρελή δράση θα βοηθήσει να περάσει τον ελεύθερο χρόνο σας.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more