Σελιδοδείκτες

ARGO

Εναλλακτικές ονομασίες: ARGO

Πολλά παιχνίδια προσπαθούν να διαμορφώσουν ένα μέλλον που περιμένει ο κόσμος μας μετά από την αποκάλυψη. ARGO παιχνίδι προσφέρει για να δείτε τον κόσμο μέσα από το πρίσμα της μαγείας. Σύμφωνα με τους προγραμματιστές αυτής της έκδοσης του παιχνιδιού, το μέλλον του σύμπαντος δεν είναι χωρίς μαγική παρέμβαση, αν και ορισμένες θέσεις σε αυτό το παιχνίδι είναι υπερσύγχρονα τεχνολογίες και ανακαλύψεις.

Πρόκειται για το big bang και τις μεταλλάξεις που προκάλεσαν την εμφάνιση του κόσμου από την άποψη των δύο παράξενα ανθρώπων ...

Οι νόμοι του είδους της φαντασίας, το παιχνίδι ARGO προσφέρει πολύ κακή ιστορία. Η ουσία του είναι ότι μετά την καταστροφή της παγκόσμιας κλίμακας της ανθρωπότητας απλά έπαψε να υπάρχει ως τάξη και μεταμορφώθηκε σε άλλες φυλές. Αυτές είναι οι δύο κύριοι τύποι των μελλοντικών κατοίκων της Γης. Οι πρώτοι κάτοικοι - ειρηνική όντα του φωτός που λατρεύουν τα δώρα της φύσης και την ομορφιά της, αναζητούν την αρμονία και να είναι σε γενικές γραμμές δεν είναι πολύ αναγνωρίσει την τεχνολογική πρόοδο. Αυτά τα παιδιά της φύσης σε αντίθεση με το δεύτερο αγώνα. Εδώ είναι όλα χτισμένα με τον εξοπλισμό, την τεχνολογία και την αμείλικτη επιδίωξη της προόδου. Αυτή η φυλή έχει περάσει από μια παγκόσμιο κατακλυσμό στα έγκατα του πλανήτη, έτσι ώστε η αναζήτηση για την αιώνια αρμονία ξένο προς αυτούς. Αλλά λατρεύουν επιστημονικές τεχνολογίες και πιστεύουν σε ό, τι τα χέρια σας και χωρίς τη βοήθεια των φυσικών δυνάμεων θα δημιουργήσει έναν τέλειο κόσμο. Τέτοια είναι η σύγκρουση στο στυλ των κόσμων φυσικοί εναντίον στιχουργοί, στην πραγματικότητα, προσφορές

ΑΡΓΩ on-line παιχνίδι. Ποια από τις κόσμους σας pritknete; Επειδή τώρα η σειρά σας.

Σε ARGO on-line εγγραφή δεν θα σας φέρει την ταλαιπωρία, αν δεν έχετε πρόσβαση στο παγκόσμιο δίκτυο και e-mail διεύθυνση. Πληκτρολογήστε το όνομα στο κατάλληλο πεδίο της μελλοντικής χαρακτήρα σας, τον κωδικό πρόσβασης, e-mail - αυτό είναι το μόνο που σας ρωτήσω για ένα παιχνίδι. Επιπλέον, θα σας ζητήσει τι να κάνετε.

Αρχίστε να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση ARGO μπορεί να είναι σε μία από τις οκτώ βιοτεχνίες. Ο χαρακτήρας σας μπορεί να είναι μια γενναία αμυντικός, γενναίοι πολεμιστές, καταλαβαίνω Μύστης Alchemist σοφότεροι, ατρόμητος θηριοδαμαστής αριστοτεχνική Medic, Sniper, ή μια καλά-στόχο πονηριά σαμποτέρ. Ασυλία και αρκετά ισχυρή γροθιά προγραμματιστές έδωσε υπερασπιστές, πολεμιστές και, δυστυχώς, οι σαμποτέρ. Αλλά με-χέρι πολεμικές ικανότητες, παραδόξως, προικισμένο γιατροί και Tamers. Οι katsti συνεργαστεί όχι μόνο με μερικά κουνάβια, αλλά με πραγματικές μάχες φυλές ζώων. Με τη σειρά του, τους ελεύθερους σκοπευτές, μύστες και αλχημιστές - μεγάλοι θαυμαστές των αγώνων πυροβολισμούς και να εμπλακούν σε μια μάχη με τους χωρίς πάρα πολύ για την ευκαιρία έμπειρους gamers δεν συνιστούμε.

Σε ARGO μπορεί να παίξει ο καθένας που θέλει να πάρει συνεχώς σε μπελάδες και να πολεμήσουν σε διάφορες μάχες. Αυτοί, παρεμπιπτόντως, μπορεί να είναι αρκετές. Μπορείτε να πάτε σε επιδρομές με άλλους παίκτες. Έτσι, μπορείτε να γνωριστείτε με όλους εκείνους που, όπως και εσείς, να ζήσουν ειρηνικά Αργώ. Μπορείτε να επισκεφθείτε τις διάφορες δημοπρασίες. Από εκεί τυχεροί επιχειρηματίες με πολύ κακή αλιευμάτων, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αναπληρωθούν τα αποθέματα τους τα απαραίτητα πράγματα. Και το παιχνίδι σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε ένα, ας πούμε, τους συναδέλφους παιχνίδι. Ναι, είμαστε, φυσικά, για τις πτέρυγες. Μπορούν απλά να επιλέξετε - ζυγίζουν όλες τις επιθυμίες τους, σηκώστε το ένα που θα συνοδεύσει τον χαρακτήρα σας όλο το παιχνίδι.

Αλλά αν πιάσατε τον εχθρό, θα λάβετε αποζημίωση με τη μορφή των σημείων βραβείο. Αλλά αν ο θάνατος προσπεράσει τον χαρακτήρα σας, θα πρέπει να αφαιρέσουν τα σημεία αυτά ως ποινή. Αλίμονο, όπως είναι η ζωή. Είναι ενδιαφέρον ότι, στην Agro έχει μια αστεία κίνηση - ένα σε μια μάχη, στην οποία κανείς δεν πεθαίνει. Έτσι μονομάχων δεν μπορούν να σκεφτούν σχετικά με τα τέλη για την θανατική ποινή και να πολεμήσουν σαν τίποτα. Δεν του άρεσε το χαρακτήρα - μια μονομαχία!

Ερασιτέχνες τεχνοκρατική ζωή και τη δίψα για τη φιλοσοφική αρμονία με τη φύση, υπάρχουν δύο αντιμαχόμενες μεταξύ μιας κατηγορίας για την ανάπτυξη επιχειρηματικού κινδύνου και σε όρους του παιχνιδιού, δεν μπορούν να πεταχτούν μαζί με τη λέξη. Έτσι, ακόμη και αν πραγματικά θέλετε να πείτε κάτι δυσάρεστο για τον εχθρό, δεν θα λειτουργήσει: αυτοί είναι οι κανόνες.

Και, τέλος, σχετικά με το χρονοδιάγραμμα. Είναι πολύ ενδιαφέρον και αντιθέσεις. Αναπτύχθηκε Υπάρχουν πολλές τοποθεσίες. Ας πούμε, μπορείτε να περιπλανηθείτε μέσα από τις σπηλιές με τους συμμαθητές και μπουντρούμια, εκεί, βλέπετε, και θα βρείτε κάτι χρήσιμο. Στην περίπτωση των υπόγειων δομών ιδεολογική προγραμματιστές κρυμμένους θησαυρούς, όπως εικονικά χρήματα. Αλλά θέλουμε να βρείτε όχι μόνο το νόμισμα του παιχνιδιού, αλλά και να βρει το πιο σημαντικό θησαυρό - ένα διασκεδαστικό παιχνίδι

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more