Σελιδοδείκτες

Θεοί Arena

Εναλλακτικές ονομασίες: Θεοί Arena

Παιχνίδι Θεών Arena που μπορείτε να παίξετε online τώρα.

Εδώ θα συναντηθεί με τον κόσμο σοφό μάγοι, πολεμιστές, πολύ πονηρό κλέφτες. Θα πρέπει να νικήσουμε όλους τους εχθρούς για να πάρετε το κλειδί για την αθανασία.

Αν είστε ένας αληθινός ήρωας και δεν φοβάται τίποτα, τότε αυτό το παιχνίδι είναι για σας, επειδή έχετε να αμφισβητήσει τους θεούς, και ότι η δύναμη δεν είναι για όλους.

Σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι είναι δυνατή Arena Θεοί εγγραφή μέσω κοινωνικών δικτύων: facebook, vkontakte, τους συμμαθητές και τον κόσμο μου. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε μέσω της ιστοσελίδας του παιχνιδιού. Για να εγγραφείτε, πρέπει να καθορίσετε:

1) Η διεύθυνση email σας.

2) Το όνομα που θα είναι ορατό σε όλους τους παίκτες.

3) Εισάγετε τον κωδικό πρόσβασης.

Σε παιχνίδι Θεοί παίζουν Arena θα επιλέξετε το χαρακτήρα που έχετε να πάρετε την αναζήτηση για τον αρχάριο. Με αυτή την αναζήτηση θα συναντηθεί με όλους τους κανόνες του παιχνιδιού.

Arena των Θεών σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι που περιλαμβάνει μια τριμερή αντιπαράθεση. Μπορείτε να πολεμήσουν μόνο για τον εαυτό μου και έναντι των άλλων δύο πλευρών.

Προσομοίωση σε Θεοί του Arena τιμωρείται με πρόστιμο. Είστε υποχρεωμένοι να επιτεθούν όλοι οι εχθροί διαφορετικές πλευρές ή τουλάχιστον να χρησιμοποιήσετε το auto-kick. Σε περίπτωση αδράνειας, μπορείτε επίσης να επιτεθούν με αστραπές.

Αν ένα μέρος δεν μπόρεσε ή πολεμιστές ορισμένα μέρη δεν έρχονται σε αρκετά για να πολεμήσει, τότε δεν μπορούν να συμμετέχουν σε αυτό το παιχνίδι, αλλά η μάχη γίνεται μεταξύ των δύο λοιπών ομάδων.

Game Arena Bogov έχει μια σειρά από χαρακτηριστικά:

1) Κατά τη διάρκεια της μάχης, κάθε συμβαλλόμενο μέρος μπορεί να υπάρχουν ταυτόχρονα, όχι περισσότερο από 30 χαρακτήρες.

2) Αν ένας χαρακτήρας πεθαίνει, στη συνέχεια, για να μπορεί να ξεκινήσει ένα νέο τμήμα χαρακτήρα.

3) Εάν, προκειμένου να ξεκινήσει το παιχνίδι θα σας πει ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις, μπορείτε να "πάρει στη γραμμή« προ-υποβολή αίτησης για μια ειδική επιλογή. Μόλις υποβάλετε την αίτηση αυτή, δεν θα είναι σε θέση να αφήσει το παιχνίδι και τη θέση για την οποία ήθελε να καταπολεμήσει.

Game Arena Θεών ηγεσία ορίζεται ως εξής:

1) Μετά από μισή ώρα σε κάθε θέση μετά τον αγώνα, καθορίζεται από το "Leader" είναι ένας ήρωας, που θα μπορούσε να προκαλέσει τον μεγαλύτερο αριθμό των παλμών (ζημιά) για τους αντιπάλους τους.

2) Ο ηγέτης μπορεί να μεταβιβάσει οποιαδήποτε λειτουργία της ηγεσίας χαρακτήρα, ο οποίος είναι στην ομάδα του. Αν ο ηγέτης πεθαίνει, η ηγεσία κουμπί μεταδίδονται αυτόματα στον επόμενο χαρακτήρα, που προκάλεσε το μεγαλύτερο ποσό των ζημιών.

3) Με το πλήκτρο αυτό, ο ηγέτης μπορεί να κινηθεί παίκτες τους προκειμένου απαραίτητο γι 'αυτόν να δώσει, σε αυτή την περίπτωση, η δυνατότητα για κινήσεις τακτικής στη μάχη.

Στα επίπεδα του παιχνιδιού Arena Θεών πράξεις "πλωτό όριο» των συμμετεχόντων.

Πριν από κάθε σκηνή προκάλεσε τον αριθμό των ενεργών χαρακτήρες σε κάθε επιθυμητό επίπεδο του εθισμού. Εδώ, από το μικρότερο αριθμό αφαιρείται συγκεκριμένο ποσοστό, το οποίο είναι το "ανθρώπινο παράγοντα" και ο αριθμός προσδιορίζεται από το μέγιστο αριθμό των συμμετεχόντων σε κάθε πλευρά της αρένας.

Ο μέγιστος αριθμός των συμμετεχόντων μπορεί να βρεθεί σε μια συγκεκριμένη επιλογή στον πίνακα παιχνιδιού.

Arena Bogov - ένα παιχνίδι για αληθινούς ήρωες!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more