Σελιδοδείκτες

Archlord 2

Εναλλακτικές ονομασίες: Archlord 2

Archlord 2 παιχνίδι, το οποίο θεωρείται μια καινοτομία και μεγάλες ανακαλύψεις στο είδος του. Αυτό το παιχνίδι είναι ένα μαζικά multiplayer online παιχνίδι ρόλων, το οποίο δημιουργήθηκε σε μια ρύθμιση φαντασίας. Ιστορίας Archlord 2 σε απευθείας σύνδεση - αυτό αντιπαράθεση orcs και των ανθρώπων.

Το παιχνίδι Archlord 2 εγγραφή γίνεται μόνο ενήλικες χρήστες. Για να εγγραφείτε στο παιχνίδι Archlord 2 πρέπει να καθορίσετε:

1) Η διεύθυνση e-mail σας.

2) κωδικό πρόσβασης.

Arch lord 2 παιχνίδι, το οποίο σας προσκαλεί να επιλέξετε μια πλευρά άνθρωπο ή Orcs, και να την οδηγήσει στη νίκη.

Παιχνίδι Archlord II σε σύγκριση με άλλα παιχνίδια του είδους δεν χρησιμοποιεί χαρακτήρα ταξικό σύστημα. Μπορείτε να αρχίσετε να το παίξει, με περίπου το ίδιο σύνολο ικανοτήτων. Μόνο σε αυτό το παιχνίδι, θα είστε σε θέση να αναπτύξουν τις ικανότητες του χαρακτήρα σας. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να αποθηκεύουν πολλή υπομονή.

Play Archlord 2 Μπορείτε συγκεκριμένες τάξεις σε όλο το παιχνίδι, οι δεξιότητες που θα πρέπει να βελτιωθεί. Ωστόσο, πολύ πιο ενδιαφέρον να παίξει ένα υβριδικό τάξη που έχει διαφορετικές δεξιότητες και ικανότητες.

Archlord 2 σύμπαν online παιχνίδι έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε ακόμη και η μικρή αύξηση σε μια κοντινή περιοχή θα είναι η εξόντωση ενός τεράστιου αριθμού των mobs.

Archhlord Game 2 διευθετείται έτσι ώστε οι εχθροί σε αυτό φαίνεται αμέσως στα μάτια. Μπορούν να εμφανιστούν σε διαφορετικούς τρόπους:

1) απευθείας από τον αέρα?

2) να βγουν από κάτω από τη γη

3) πέσει στο κεφάλι μου από τα δέντρα.

Στην περίπτωση αυτή, ένας μεγάλος αριθμός των mobs δεν μπορεί να αντέξει ακόμη και μερικές γροθιές που συνεπάγεται πογκρόμ, και αυτοί, με τη σειρά του, θα βαριούνται γρήγορα.

2 σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι Archlord διοργανώνονται με PvP. Οι προγραμματιστές έχουν ετοιμάσει μια σειρά από διαφορετικούς τύπους των μαχών:

- Duel?

- Μάχη μεταξύ των φυλών?

- Deathmatch?

- Κάστρο πολιορκία.

Συνήθως στο παιχνίδι Archlord on-line 2 κερδίσει εκείνους που παίζουν το παιχνίδι πλέον, και όχι σε εκείνους που έπαιξε καλύτερα. Δηλαδή, αν μπορείτε να καταστρέψουν περισσότερο τέρατα, ήταν σε θέση να αγοράσει την καλύτερη στολή, και έτσι μπορεί να προστατεύσει καλύτερα τον εαυτό τους.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι Archlord 2 είναι η συνέχεια του πρώτου μέρους της ιστορίας Archlord, και ζει μέχρι και την εποχή του.

Τα γραφικά του παιχνιδιού, το gameplay, αποστολές, πανέμορφα γραφικά τοπία - τα πάντα είναι για την μπάλα και αξίζει τον μεγαλύτερο έπαινο.

Δημιουργία Archlord 2 είναι ένα από τα καλύτερα στον κόσμο του παιχνιδιού, και οι προγραμματιστές παιχνιδιών έχουν εκτιμηθεί.

Βυθιστείτε στον κόσμο του παιχνιδιού, όπου κάθε χρήστης μπορεί να αναπτύξει τον χαρακτήρα του ως επιθυμεί η καρδιά του. Δεν μπορεί να κολλήσει στο ταξικές και φυλετικές καρέ στο παιχνίδι. Αυτό θα σας επιτρέψει να αντλήσει, ως εκ τούτου, αυτό το μοναδικό χαρακτήρα, όπως ένα υβριδικό mage και ο δολοφόνος.

Σημειώστε τη λειτουργία PVP, στην οποία οι προγραμματιστές του παιχνιδιού έχουν εργαστεί επιμελώς. Εδώ θα βρείτε έναν μεγάλο αριθμό δράσεων, η μάζα των δυνατοτήτων που κυμαίνονται από μονομαχίες και τελειώνει τη μεγάλης κλίμακας κάστρο πολιορκία.

Αν σας ενδιαφέρει στον κόσμο του Archlord 2, τότε μην καθυστερήσει και να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα και τα παιχνίδια και να πάμε στη δουλειά.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more