Σελιδοδείκτες

Arcane Saga

Εναλλακτικές ονομασίες: Arcane Saga

Στην πραγματικότητα, το παιχνίδι Απόκρυφες Saga γνωστά σε σας για πολλά χρόνια. Λίγο πριν από το όνομά της ακούγεται σαν «Prius on-line». Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα, το έργο με το όνομα αυτό έκλεισε, αλλά τώρα NetMarble απόφαση ελήφθη για την ανάσταση του και να επιστρέψει στην σειρά είναι δημοφιλή online παιχνίδια. Φυσικά, ένα νέο έργο σε κάποιο βαθμό διαφέρει από τον προκάτοχό του, επειδή οι προγραμματιστές δεν μόνο επανέκδοση, καθόρισαν όλα τα λάθη, την αντιμετώπιση προβλημάτων, γίνονται προσαρμογές τους, με λίγα λόγια, έκανε τα πάντα για να κάνουν το παιχνίδι να πληρούν όλες τις απαιτήσεις για μοντέρνα σχέδια σε απευθείας σύνδεση. Σχεδόν αλλάξει δραματικά και οι μηχανικοί του παιχνιδιού - οι προγραμματιστές άλλαξαν τάξεις και το σύστημα μάχης.

Σήμερα απόκρυφες Saga Online είναι μια εντελώς νέα κατηγορία παιχνιδιών. Μεταξύ άλλων προγραμμάτων που επιλέγει υψηλής ποιότητας γραφικά και εκπληκτική ένθετα βίντεο και, στη συνέχεια αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Απίστευτη ιστορία σε θέση να κερδίσει τις καρδιές ακόμα και των σκεπτικιστών.

Επειδή αυτό το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση, τότε, φυσικά, για να ξεκινήσει gameplay Arcane εγγραφή Saga είναι υποχρεωτική. Το παιχνίδι δεν έχει ακόμη προσαρμοστεί για αγγλόφωνους χρήστες. Αλλά εσείς ως ένας έμπειρος χρήστης, το γεγονός αυτό δεν πρέπει να συγχέουμε. Μπορείτε εύκολα να ασχοληθεί με όλες τις έξυπνες λειτουργίες, όπως όλο το παιχνίδι, και τη διαδικασία εγγραφής, ειδικότερα.

Παραδοσιακά, θα πρέπει να εισάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας, και να καθορίσετε τη διεύθυνση ενός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Για να συμπληρώσετε όλα τα πεδία της φόρμας, διαβάστε προσεκτικά το σύστημα υπόδειξη.

Έτσι, μπορείτε να αρχίσετε να παίζετε Arcane Saga, θα χρειαστεί να κατεβάσετε ένα ειδικό client του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με παίκτες οι οποίοι είναι εξοικειωμένοι με τις προηγούμενες εκδόσεις του παιχνιδιού και ενημέρωση, το νέο σχέδιο έχει γίνει πολύ πιο ενδιαφέρουσα και πολλά υποσχόμενη όσον αφορά την ανάπτυξη. Τώρα παίζουν το παιχνίδι απόκρυφες Saga έγινε πιο ενδιαφέρουσα λόγω του γεγονότος ότι ένας παίκτης θα πρέπει να διαχειριστεί ταυτόχρονα τις τρεις χαρακτήρες:

Δική ήρωα Adventor.

Ο συνάδελφός του Anima.

Mercenary Γκίκα.

Όπως μπορείτε να δείτε, βαριούνται και να χαλαρώσετε σε αυτό το παιχνίδι δεν χρειάζεται να. Κάθε ένα από τους χαρακτήρες διαφέρουν μεταξύ τους. Θα πρέπει να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να βρουν κοινό έδαφος με κάθε μία από αυτές και τον εντοπισμό σφαλμάτων του παιχνιδιού.

Ο καθένας θα είναι σε θέση να παίξει Arcane Saga δωρεάν ακόλουθες κατηγορίες χαρακτήρων:

Hume.

Lon.

Ayin.

Βερια.

Και ένα άλλο ενδιαφέρον γεγονός - όλες οι φυλές διαφέρουν όχι μόνο δεξιότητες και γνώσεις, αλλά και την κοινωνική δομή. Αυτό το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί για μικροπράγματα.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα συναντήσετε μια ποικιλία των dungeons, τα οποία μπορούν να χωριστούν σε διάφορες κατηγορίες. Ο πρώτος τύπος - συμβατική ή παραδοσιακή μπουντρούμι, το δεύτερο - το μπουντρούμι της επιβίωσης και η τρίτη, η πιο ενδιαφέρουσα και επικίνδυνη - μπουντρούμι που θα πραγματοποιηθεί στην ώρα τους. Όλα τα μπουντρούμια έχουν ένα επίπεδο πολυπλοκότητας.

Καθημερινά στο παιχνίδι, θα περιμένουμε νέα καθήκοντα και αποστολές. Θα πρέπει να δείτε για τον εαυτό σας και να μοιραστείτε με τους φίλους σας!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more