Σελιδοδείκτες

Αποκάλυψη 2056

Εναλλακτικές ονομασίες: Αποκάλυψη 2056

Αποκάλυψη 2056 σε απευθείας σύνδεση - δωρεάν turn-based παιχνίδι στρατηγικής. 2056, η Γη κατανοήσει Ημέρα της Κρίσεως καταστροφή για την καταστροφή, οι άνθρωποι χάνονται, έντονη θερμότητα δεν ανταλλακτικά κανέναν όχι. Ανταρκτική - ένα μέρος όπου οι εναπομείναντες κάτοικοι του πλανήτη τουλάχιστον όπως μπορεί να επιβιώσει χωρίς να έχει σχεδόν τίποτα για να ζήσουν. Κάποιος δημιουργεί μια έξαλλη συμπεριφορά γυρίσματα, και ο οποίος βρίσκεται σε μια ήσυχη ασχολούνται με την εξόρυξη των πόρων.

Κι εσύ; Ήθελα να γνωρίσουν τον κόσμο μετά από μια παγκόσμια καταστροφή;

Αποκάλυψη 2056 παιχνίδι για online gameplay χωρίς προβλήματα προσφέρει τέτοιες απαιτήσεις συστήματος:

• μέση ρυθμίσεις του υπολογιστή?

• intrenet σύνδεσης με το δίκτυο.

Αν έχετε ήδη αφόρητη και θέλω να παίξω στην ανάγκη Αποκάλυψη 2056 για να περάσει την επισημοποίηση του παιχνιδιού. Αποκάλυψη Εγγραφή 2056 δεν θα διαρκέσει για όσο πολύ απλή και γρήγορη. Κύρια ελέγξτε τα στοιχεία σας:

1. επισκεφθείτε το επίσημο site της Αποκάλυψης παιχνιδιού 2056?

2. επιλέξτε - εγγραφή?

3. καθορίστε ένα όνομα για το μέλλον του χαρακτήρα σας?

4. επιλέξτε πάτωμα?

5. των προτεινόμενων τάξεις, διαβάστε γι 'αυτούς ukazhaite πληροφοριών στην οποία θέλετε να αποτελούνται?

6. επιλέξτε έναν αγώνα στον οποίο εισέρχονται?

7. τσεκάρετε αν έχετε διαβάσει και συμφωνώ με τους όρους της συμφωνίας χρήστη,

8. στη συνέχεια κάντε κλικ στο -.

Και τώρα είσαι εδώ. Τρομακτικό θέαμα - όχι για τον εξασθενημένο της καρδιάς. Τώρα ο στόχος σας είναι απλή: να επιβιώσουν σε αυτόν τον κόσμο της βίας. Όπως έχει ήδη αναφερθεί στο παιχνίδι Apocalypse 2056 μπορείτε να παίξετε μία από τις τρεις προτεινόμενες κατηγορίες:

• στρατιώτες

• Προώθηση?

• Scout.

Στρατιώτη - ευέλικτο, ακριβή μαχητής τάξη για μεγάλες μάχες στο μέσο της απόστασης. Προκαλεί μέτρια βλάβη. Επιδέξιος με τα όπλα οποιουδήποτε είδους. Δεν είναι ισχυρή πανοπλία.

Assault - καλή ερχόμενη μάχη σώμα με σώμα. Έχει την κατοχή των δεξιοτήτων των μαχαιριών. Προκαλώντας μεγάλες ζημιές. Έχει την ισχυρότερη θωράκιση. Η αδύναμη πλευρά - ευάλωτες σε μεγάλες αποστάσεις από τον εχθρό, αλλά έχει μια καλή προσφορά της ζωής.

Scout - κατάλληλο για τη διεξαγωγή εξ αποστάσεως μάχη - γρήγορο και ευέλικτο. Στο δέκατο επίπεδο κρατά ένα τουφέκι ελεύθερων σκοπευτών. Έχει ελαφριά πανοπλία, ενώ δεν είναι ισχυρή σε μάχη σώμα με σώμα, αλλά το καλύτερο σε μεγάλες αποστάσεις.

Επίσης μπορείτε Apocalypse 2056 παιχνίδι προσφέρει για να επιλέξετε τη φυλή

• Homo?

• DOE?

• Eco.

Και εκτός από αυτό που θα συναντήσετε στην περιοχή, τι θα πρέπει να διαβάσετε: την παραγωγή, τον χαρακτήρα, τις ικανότητες, την κάρτα, το εμπόριο, clans, chat, αποστολές, όπλα, πανοπλίες, τα εμφυτεύματα, τα τέρατα, μικρά μυστικά και την ιστορία του κόσμου.

Φυσικά, μετά από ένα τέτοιο γεγονός στον κόσμο, θα ειδικές πλάσματα που θα επηρεάσει κατ 'ανάγκην με την καθημερινή ζωή - τέρατα.

Στην άμυνα, μάχες και καταλήψεις παραγωγή θα αναλάβει το έργο για την εφαρμογή των οποίων θα λάβουν μια προαγωγή.

Και από τον τρόπο, που θα πάνε στη μάχη, είναι απαραίτητο είτε για να ρίξει τον εαυτό του ένα αίτημα ή πρόσκληση ελήφθη άλλους χρήστες.

Παίξτε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Αποκάλυψη 2056 αρκετά διασκεδαστικό. Και όλα αυτά χάρη στην υψηλή ποιότητα, φωτεινά γραφικά - ρεαλιστική χαρακτήρες, τέρατα, και όλο τον κόσμο μετά από καταστροφές. Φαίνεσαι μαζί με τους χαρακτήρες που βιώνουν τα πάντα.

Μπορείτε να πλοηγηθείτε στη διαδικασία του παιχνιδιού.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more