Σελιδοδείκτες

APB Reloaded on-line

Εναλλακτικές ονομασίες: APB Reloaded on-line

APB Reloaded σε απευθείας σύνδεση - νέο εθιστικό παιχνίδι για πολλούς παίκτες, έλεγε για τις συμμορίες της αντιπολίτευσης και της αστυνομίας. Παιχνίδι δράσης λαμβάνει χώρα στην εποχή μας, και ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει προσωπικά στην αποσυναρμολόγηση και να επηρεάσει την έκβασή τους.

Αρχικά στο nlayn παιχνίδι APB Reloaded αναπτύχθηκε από Realtime Worlds, αλλά μετά την απόκτηση των Gamers Πρώτον, έχει ενισχυθεί σημαντικά και έφεραν στο επόμενο επίπεδο. Κατά την ανάπτυξη του παιχνιδιού συμμετείχαν από τον David Jones, ο οποίος είναι ο δημιουργός του διάσημου GTA παιχνίδι.

APB Reloaded online παιχνίδι έχει τις ακόλουθες ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος:

- Λειτουργικό σύστημα: Windows XP?

- Επεξεργαστής: Core 2 Duo 2. 13 GHz

- RAM: 2 GB

- Βίντεο: 256 MB Radeon X1800?

- DirectX 9. 0s?

- Ελεύθερος χώρος στο σκληρό δίσκο: 5 GB

- Ταχύτητα σύνδεσης στο Internet: 512 kb / s.

Στην πράξη, αυτές οι παράμετροι για εύκολη gameplay μπορεί να μην είναι αρκετό. APB Reloaded online παιχνίδι η οποία έχει τις ακόλουθες συνιστώμενες απαιτήσεις:

- Λειτουργικό σύστημα: των Windows Vista / των Windows 7?

- CPU: 2. 4 GHz Intel Πυρήνας 2 Quad ή ισοδύναμο?

- RAM: 4GB?

- Κάρτα γραφικών: GeForce 8800 GT 512 MB ή ισοδύναμο?

- Ευρυζωνική σύνδεση στο Internet.

Εάν οι παράμετροι ικανοποιούν τις απαιτήσεις των ηλεκτρονικών παιχνιδιών μπορεί στη συνέχεια να γίνει π egistratsiya παιχνίδι APB Reloaded . APB Reloaded online εγγραφή παίρνει πολύ λίγο χρόνο και έκανε άνετα. Για αυτό το online παιχνίδι θα πρέπει να επιλέξετε το "Download", τότε κατεβάζει το αρχείο "Zapuskatre." Μόλις το αρχείο έχει εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας, απλά τρέξτε το και ακολουθήστε τις οδηγίες. Σε αυτό το p egistratsiya APB Reloaded άκρα και μπορεί να προχωρήσει άμεσα στο gameplay.

ΚΑΙ gras APB Reloaded σε απευθείας σύνδεση επιτρέπει σε ένα χρήστη να παίξει για μία από τις δύο παρατάξεις: CRIMINALS ή ΑΡΧΩΝ .

CRIMINALS - αυτή η φατρία των ληστών, που είναι οι εμπνευστές των εγκλημάτων στο Σαν Πάρο. Ληστές - αυτά είναι παιδιά που ειρηνικά καλά, δεν ζει, και οργανώνουν συνεχώς διάφορες διαταραχές από το να προκαλέσει μια βίαιη αστυνομική αντίδραση. Στέκεται στο πλευρό των ληστών, ο χρήστης θα πρέπει να εκτελέσει δύο κύρια καθήκοντα των εγκληματικών συμμοριών της πόλης. Πρώτη εργασία δεν θα είναι πολύ υπεύθυνη, ουσιαστικά τα πάντα θα πρέπει να μειωθεί σε κλοπή αυτοκινήτου και στη συνέχεια παραδίδονται στο σωστό μέρος, αντλώντας γκράφιτι, κλοπή φαρμάκων, και τα παρόμοια. Όπως όλα αυτά τα καθήκοντα, η αρχή του παίκτη θα αυξηθεί, και αυτό θα πρέπει να δοθεί πιο πολύπλοκη, υπεύθυνη και επικίνδυνη δουλειά. Φυσικά, εκεί θα αυξηθεί και θα ανταμείψει για το έργο που επιτέλεσε. Και grata σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι APB Reloaded ληστές, επίσης, ενδιαφέρον, λόγω της ποικιλομορφίας και την πρωτοτυπία των θέσεων εργασίας που λαμβάνονται. Για παράδειγμα, αν κατά την έναρξη της αποστολής τέθηκε δουλειά απλά να κλέψουν και να πάρετε το αυτοκίνητο στο σωστό μέρος, η εργασία μπορεί στη συνέχεια να συμπληρωθεί σημαντικά, ανάλογα με την κατάσταση στην οποία υπήρχε ένας παίκτης. Και φυσικά, αυτή η κατάσταση θα πρέπει να ανακαλύψετε τι δεν είναι πάντα εύκολο, αλλά πάντα συναρπαστικό.

ΑΡΧΩΝ. Και grata σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι APB Reloaded αστυνομία - αυτό σημαίνει να προστατεύσει και να υπερασπιστεί την πόλη από το απαγορεύει. Τα καθήκοντα των εγκληματιών της αστυνομίας αλιευμάτων περιλαμβάνεται, αυτό δεν είναι τόσο εύκολο. Όχι ο καθένας πηγαίνει να πιάσει αποτελεσματικά εγκληματίες. Παίζοντας για την αστυνομία, ο παίκτης θα λάβει από τα καθήκοντα πράκτορα Πρέντις Τίγρεις και Praetorians. Η αστυνομία είναι πολύ απλή και δεν είναι επικίνδυνη. Για παράδειγμα, το καθήκον να παραδώσει το χρυσό ή μεγάλο χρηματικό ποσό από το σημείο Α στο σημείο Β είναι δύσκολη και επικίνδυνη. Παρά το θωρακισμένο αυτοκίνητο και άλλα ενισχυμένα μέτρα ασφαλείας, είναι πιθανό ότι το πολύτιμο φορτίο θα υποκλαπούν. Σίγουρα ληστές γνωρίζουν ήδη για τη διαδρομή και θα είναι έτοιμοι να επιτεθούν ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε, φυσικά, ολοταχώς βιασύνη κατ 'ευθείαν στο επιθυμητό σημείο, και ότι naedyatsya ληστές δεν έχουν χρόνο να αντιδράσουν σωστά, αλλά μπορείτε να καταλήξουμε σε μια διαφορετική διαδρομή, στη συνέχεια, οι εισβολείς θα τον κυνηγήσει πολύ πιο δύσκολο.

Γραφικά σε αυτό το παιχνίδι το υψηλότερο επίπεδο, πώς ακριβώς και ώριμο σύστημα διαχείρισης.

Ποιος APB Reloaded παιχνίδι να αποφασίσει χρήστες. Το μόνο πράγμα που ξέρουμε ακριβώς τι παίξει APB Reloaded θα είναι ενδιαφέρον δεν έχει σημασία ποιος παίζετε.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more