Σελιδοδείκτες

Αναρχία σε απευθείας σύνδεση

Εναλλακτικές ονομασίες: Anarchy Online, Αναρχία

Αναρχία on-line παιχνίδι αναγνωρίζεται από όλα τα MMORPG, το οποίο βρίσκεται στο απώτερο μέλλον στον πλανήτη Rubi-ka.

Planet κάλυψε την αιματηρή διαμάχη μεταξύ της εταιρείας Omni-Tek και επαναστατημένες φυλές για τον έλεγχο του πλανήτη, καθώς και καταθέσεις notum (καύσιμα για νανορομπότ). Ξεκινήστε να παίζετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Αναρχία έχετε ως κάτοικος ενός από τους πλανήτες στο γαλαξία επαρχιακή διευθύνεται από μια ισχυρή εταιρεία.

Παιχνίδι Αναρχία σε απευθείας σύνδεση γίνεται πολύ ωραία γραφικά, αισθάνεται καλά ότι οι προγραμματιστές εργάστηκαν ιστορίας, και η μουσική έχει επιλεγεί σωστά.

Πριν ξεκινήσετε να παίζετε Αναρχία on-line, θα πρέπει να καταχωρηθεί. Συμμετοχή στο παιχνίδι Anarchy Online είναι το πρότυπο:

Απαιτεί ένα όνομα χρήστη

Email

Για να καταχωρίσετε και να επιβεβαιώσετε τον κωδικό πρόσβασής σας

Διαβάστε τις συμφωνίες παραχώρησης αδειών εκμετάλλευσης και των χρηστών

Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να εγγραφείτε σε ενημερώσεις ειδήσεων Funcom. Και αν είσαι ήδη εγγεγραμμένος σε Funcom, στη συνέχεια να καταχωρήσετε δεν χρειάζεται, απλά μεταβείτε απευθείας στο δεύτερο στάδιο. Στην Αναρχία on-line εγγραφής περιλαμβάνει το κατέβασμα του προγράμματος του παιχνιδιού. Κατεβάστε το αρχικό πελάτη για το παιχνίδι, και να το εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας, θα έχετε πρόσβαση όχι μόνο στο αρχικό παιχνίδι, αλλά και για τις προσθήκες του Notum Wars, Shadowlands, Alien Invasion, Lost Eden και την κληρονομιά του Xan.

Όταν Anarchy Online αίτηση είναι πλήρης, θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε τον χαρακτήρα σας: τον προσδιορισμό του κλάσματος (Neutral, Clan, Omni-Tek), η φυλή, το φύλο, τις μοναδικές ικανότητες και τα επαγγέλματα του μέλλοντος χαρακτήρα.

Στην Αναρχία on-line μπορείτε να παίξετε για έναν από τους τέσσερις αγώνες. Homo Solitos περισσότερο από κάθε άλλο ταυτίζεται με το σύγχρονο άνθρωπο, και των φυλετικών χαρακτηριστικών θα βοηθήσει τους παίκτες να επιτύχουν σε οποιοδήποτε επάγγελμα, αλλά δεν μπορούν να ειδικεύονται σε κάθε περιοχή. Atroksy - είναι ουδέτερος όντα με μεγάλη δύναμη, την αντοχή και την αφοσίωση, έτσι δύναμη και την αντοχή υψηλότερες από εκείνες των άλλων φυλών, επιτρέποντάς τους να είναι μεγάλη μαχητές.

Opifeksy - μια φυλή που δημιουργήθηκε για τη νοημοσύνη και τις μυστικές επιχειρήσεις χαρακτηρίζονται από υψηλά επίπεδα Ευελιξία και αποφεύγει, το οποίο επιτρέπει στα μέλη της να αποφύγουν τις περισσότερες επιθέσεις.

Nanomagi - ο νεότερος αγώνα, διανοητικά και ψυχικά αναπτύσσονται, αλλά με περιορισμένη δύναμη και την αντοχή των παραμέτρων, οι οποίες μπορεί να υπάρξει μόνο στον πλανήτη Rubi-Ka, λόγω της συγκεκριμένης δραστηριότητας των οργανισμών.

Αναρχία σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι θα σας οδηγήσει στα πολλά, πολλά χρόνια, στην πόλη του μέλλοντος όπου οι χαρακτήρες του παιχνιδιού κινούνται γύρω από την πόλη σε αυτοκίνητα και αεροσκάφη, όπου κάθε χαρακτήρας που μεταφέρουν μια ποικιλία από όπλα, συμπεριλαμβανομένων των πυροβόλων όπλων, ένα σύμπλεγμα από κάθε χρήσιμη και όχι μόνο τις προστατευτικές διατάξεις.

Ισοπέδωση στην Αναρχία σε απευθείας σύνδεση μπορεί να είναι σε κάποιο βαθμό συσχετίζονται μόνο με το μεσαιωνικό παιχνίδι, με την προϋπόθεση ότι θα πρέπει να κάνετε τις αγορές δεν είναι μάγοι και διάφορους προμηθευτές, καθώς και αυτοματοποιημένα καταστήματα και νανοτεχνολογίας, αντί να μελετούν τα μάγια θα χρησιμοποιήσει εμφυτεύματα εγκεφάλου .

Στο Anarchy Online, όπως στη μεσαιωνική παιχνίδια, σας περιμένουν για τη μάχη, εξορμήσεις ομάδα και έναν τεράστιο αριθμό των αναζητήσεων. Στο παιχνίδι Anarchy On-line θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει μόνο ένα πρόβλημα: πού να πάρετε μερικές επιπλέον ώρες στην ημέρα για να περάσετε στο παιχνίδι, καθώς βυθίζεστε στον κόσμο του Rubi-Ka μία φορά, θα είναι απίθανο να ξεφύγει από αυτήν σύντομα. Παίξτε online παιχνίδι όπως ανεμιστήρες Αναρχία, ως συνήθως, MMORPG, και τους οπαδούς του φουτουριστικό παιχνίδια.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more