Σελιδοδείκτες

Alfa Empire

Εναλλακτικές ονομασίες: Άλφα Αυτοκρατορίας

Η Alpha Empire online - στρατηγικό πρόγραμμα περιήγησης παιχνίδι για την προσοχή των gamers συναρπαστικές διαστημικές μάχες μεγάλης κλίμακας για τον έλεγχο του γαλαξία Άλφα. Σε αυτό το πιο συναρπαστικό και το φανταστικό οικόπεδο με εκπληκτική γραφικά του κάθε στυλ οπαδούς φαντασία δεν είναι απλά σε θέση να αφήσει αδιάφορους!

Για να εκτιμήσουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, η οποία γίνεται με την Alpha αυτοκρατορία online παιχνίδι, ο υπολογιστής σας πρέπει να πληροί τις ακόλουθες ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος:

1. Επεξεργαστής: Pentium 133 MHz (ή κάτι παρόμοιο)?

2. Εσωτερική μνήμη 16 MB?

3. Ελεύθερος χώρος στο δίσκο - 60 MB.

Αν όλα πάνε καλά, μη διστάσετε να προχωρήσετε με την φόρμα εγγραφής στο παιχνίδι της Alpha Empire:

Εισάγετε σύνδεση - το όνομα που θα πρέπει να παίξει η Alpha Αυτοκρατορίας?

Έγκυρη διεύθυνση email για να λαμβάνετε νέα παιχνίδια ή ανάκτησης κωδικού πρόσβασης?

Χρησιμοποιήστε έναν κωδικό πρόσβασης?

Επιβεβαίωση κωδικού?

Εισάγετε αγγλικές λέξεις που εμφανίζονται στην εικόνα.

Πατώντας "Start Game" Άλφα στάδιο Empire ολοκληρώνει την ηλεκτρονική εγγραφή. Το επόμενο στάδιο - η επιλογή του στο παιχνίδι φυλές, σύντομες περιγραφές των οποίων μπορείτε να δείτε στο επίσημο site πριν πάτε στη σελίδα εγγραφής Αθανάτων:

1) Οι Terrans (αυτά - οι άνθρωποι) - οι περισσότεροι νέοι τοπική φυλή, αλλά έχει ήδη ανακοινώσει την πρόθεσή της να ελέγξουν τον χώρο έδαφος. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό - ένας συνδυασμός της πανοπλίας / power / speed - τους επιτρέπει να κατακτήσουν αχανείς εκτάσεις του διαστήματος.

2) Ksenoborgi (σκαθάρια) - προσαρμόζεται άριστα και πολλά κούρσα, στην οποία η Alpha Empire παίζουν αρκετά ενδιαφέρουσα, καθώς ανέκαμψε ταχύτερα από ό, τι από όλα υγεία και την ενέργεια, έχουν τη μεγαλύτερη εξάπλωση των ζημιών και τα πλοία τους - η φθηνότερη.

3) Drakkar - πολύ αρχαία, αλλά μη ανθρώπινο, τη φυλή. Θεωρούν τους εαυτούς τους ανώτερη από άλλες φυλές, οι οποίες, κατά τη γνώμη τους, σχεδόν δεν διαφέρει από τα ζώα. Πιο κατάλληλο για όσους σκοπεύουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, όχι περισσότερο από 1-2 φορές την ημέρα, καθώς τα πλοία Drakkar αποθηκεύουν ενέργεια πιο αργή, αλλά πολλοί. Επίσης, αν δεν φιλοδοξούν να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση η Alpha αυτοκρατορίας από τις συχνές επιθέσεις σε ξένες χώρες, αλλά απλά θέλουν να αναπτύξουν ειρηνικά στο σύστημά τους, μόνο να καταφεύγουν σε αναγκαστική άμυνα - ο αγώνας αυτός θα σας ταιριάζει καλύτερα.

Έτσι, έχετε αποφασίσει σχετικά με την "λαϊκή" και άρχισε να παίζει τελικά το παιχνίδι της Alpha σε απευθείας σύνδεση αυτοκρατορία. Τι θα δείτε στην πρώτη θέση:

-Star?

Planet?

Αρκετές αστεροειδείς.

Σε αυτό το σημείο θα είναι στον τομέα των νοικοκυριών ("Metropolis") - τον προσωπικό σας χώρο, αλλά μπορείτε να πάρετε όπου κανείς δεν μπορεί. Κύρια παιχνίδι ίδια ενέργεια της Alpha αυτοκρατορία on-line εκτυλίσσεται σε κοινή γαλαξία που αποτελείται από ένα πλήθος τομέων, που μπορούν να φιλοξενήσουν από τρία έως επτά πλανήτες καθένα. Για να φτάσετε στο γενικό γαλαξία, ανοικτή πύλη και να το στείλετε μέσω του οικιστή.

Το πιο σημαντικό, αυτό που αξίζει να θυμόμαστε:

Στη μητρόπολη δεν μπορεί να πάρει κανείς, αλλά εσείς,

Portal Αδύναμος-through μπορούν να περάσουν μόνο το οικιστή και αναγνώρισης?

Μπορείτε να καθίσετε όλη η ζωή στη μητρόπολη, αλλά κατά πάσα πιθανότητα, θα έχετε κουραστεί από αυτό. Καθιέρωση αποικίες! Ειδικά χωρίς αποικίες, το παιχνίδι θα είναι χωρίς νόημα?

Χάρτης δεν μπορείτε να βρείτε το σύστημά σας απλά επειδή δεν υπάρχει.

Η σειρά των πραγμάτων, η οποία υπαγορεύει το online παιχνίδι της Alpha Αυτοκρατορίας, συνοψίζεται στις ακόλουθες δράσεις: εξοικονόμηση πόρων, να μελετήσει τις τρισδιάστατες τεχνολογίες δέντρο της τεχνολογίας για τη βελτίωση του πλανήτη και να αποικίσουν νέο στόλο κατασκευής! Σίγουρα κάτι να κάνουν και πού να αυξηθεί, έτσι ώστε ... καλωσορίζουμε στο διάστημα πάνω!

Εκείνοι
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more