Σελιδοδείκτες

Allods σε απευθείας σύνδεση

Εναλλακτικές ονομασίες: Allods σε απευθείας σύνδεση

Allods online - αυτό είναι το πρώτο πραγματικά αξίζει να παίζει ρωσική προγραμματιστές του παγκοσμίου φήμης. Δυστυχώς, ρωσικά παιχνίδια MMORPG δεν είναι πολύ χρήστες απόλαυση, αλλά σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι Rage - αυτό είναι σαφώς μια εξαίρεση στον κανόνα. Μέσα από εκτεταμένες δοκιμές για την εξάλειψη όλων των ειδών τα μειονεκτήματα, οι προγραμματιστές έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά, η οποία έχει αποδώσει καρπούς - το παιχνίδι Allods on-line έχει προκαλέσει σάλο γύρω σας!

Συμμετοχή στο παιχνίδι τρέχει Rage σε ένα πρότυπο σύστημα για αυτό το είδος των παιχνιδιών. Για να ξεκινήσετε, θα πρέπει να κατεβάσετε τον client, ή είναι μια ευκαιρία να το αγοράσει εκεί, και μόλις ολοκληρωθεί με ένα συγκεκριμένο αποθεματικό «τοπικό νόμισμα». Allods Ηλεκτρονική εγγραφή περιλαμβάνει επίσης τη δημιουργία του προφίλ τους στην ιστοσελίδα. Έτσι, μετά Rage εγγραφή ολοκληρωθεί, μπορείτε να μεταβείτε άμεσα στο παιχνίδι.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να προσδιοριστεί ο χαρακτήρας της, που θα πρέπει πρώτα να κάνει αρκετά δύσκολο. Εδώ θα πρέπει να επιλέξετε ποια τάξη, τη φυλή, και το κόμμα της σύγκρουσης θα αντιμετωπίσει υποδεέστερη σας. Παίξτε online παιχνίδι Rage είναι δυνατόν για τις δύο παρατάξεις - η αυτοκρατορία και ο Σύνδεσμος. Φυσικά όλα χαρακτηρίζεται από τη δική του μοναδικότητα και, ως εκ τούτου, κάθε χαρακτήρας έχει τις ανταμοιβές του. Επίσης, κατά την έναρξη του παιχνιδιού, θα πρέπει να επιλέξετε την εμφάνιση του ήρωα, τι θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη, δεδομένου ότι το παιχνίδι θα αλλάξει την εμφάνιση αδύνατη. Το παιχνίδι έχει έξι παραμέτρους της επιλογής χαρακτήρα. Και αν παίζετε για τα έθνη, και θα πρέπει να δώσει το κατοικίδιο ζώο το ψευδώνυμό σας.

Περαιτέρω δυνατή η φυλή και την τάξη. Allods Online είναι ένα παιχνίδι όπου στην αυτοκρατορία, οι ακόλουθοι αγώνες: Orcs, Hadagantsi και ανταρτών. Παίζοντας για το Πρωτάθλημα, μπορείτε να επιλέξετε: Elves gibberlingom, Kaniytsev. Φυσικά, η επιλογή ενός χαρακτήρα, θα πρέπει να κατανοήσουν ότι το καθένα από αυτά έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του. Με την ανάγκη να επιλέξετε το χαρακτήρα που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ του παιχνιδιού σας.

Παίξτε το παιχνίδι Allods Online, μπορείτε για τις ακόλουθες κατηγορίες: Wizard, Scout, πολεμιστής, Mystic, Templar, Priest, Pagan και Νεκρομάντης.

Αρκετά καλή βοηθά να παίξει Rage δωρεάς κατάστημα, το οποίο είναι επίσης ονομάζεται το κατάστημα της περιέργειες. Είναι δυνατόν να αγοράσει όλα ότι οι επιθυμίες της ψυχής, από διάφορα φίλτρα και τις ικανότητες, και τελειώνει με διάφορα αξεσουάρ για το αστρικό όχημα σας. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε διάφορα είδη βοήθειας σε βιοτεχνία ή το μοναδικό στυλ του χαρακτήρα του.

Ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του παιχνιδιού είναι να έχουν γάμους. Αν θέλετε τον χαρακτήρα σας να γίνει στενότερη και πιο φιλικά προς το χαρακτήρα του φίλο ή τη φίλη σας, μπορείτε να συνομιλήσετε στο παιχνίδι για να ολοκληρώσω αυτή την ιερή ένωση.

Game αφθονία διαφορετικά πράγματα που μπορείτε να πάρετε για την εκτέλεση των καθηκόντων επιλεγμένα mobs και πολλά άλλα, όπου. Ελλείψει των αναγκαίων πραγμάτων, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε τη δημοπρασία, όπου υπάρχει σχεδόν τα πάντα.

Είναι αρκετά δύσκολο το παιχνίδι ισοπέδωση. Εάν τα αρχικά επίπεδα, εξακολουθεί να είναι υποφερτή, ο ανώτερος - απλά δολοφόνος! Ως εκ τούτου, χωρίς τη βοήθεια του καταστήματος Donata δεν το κάνουν.

Αυξάνει τη δυνατότητα χρησιμοποίησης του ήρωα λατρεία διαφορετικούς θεούς. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να αγοράσετε ειδικά αντικείμενα από το κατάστημα Donato και την ουσία μύρο, για την οποία θα χρεωθεί το νόμισμα του παιχνιδιού. Αλλά το αποτέλεσμα αξίζει τον κόπο! Κέρδος, όπως οι ζημιές από το 50% είναι αρκετά εντυπωσιακό.

Στο παιχνίδι υπάρχουν επτά επαγγέλματα. Μπορούν να διαιρεθούν σε εκείνους που κατασκευάζονται αντικείμενα, και οι πόροι που συλλέγονται.

Μια σημαντική πτυχή του παιχνιδιού είναι η φήμη σας. Μπορείτε να το παραλάβετε διακοπή τέρατα ή την ολοκλήρωση διάφορες αναζητήσεις. Θέλετε να έχουν τη μεγαλύτερη φήμη σε αυτό ή ότι η φατρία, καθώς επηρεάζει το μέγεθος των μπόνους που θα λάβετε από αυτό.

Ένα χαρακτηριστικό του παιχνιδιού αποκαλύπτεται επίσης «ρωσικό» θέμα, το οποίο δεν είναι κακό έφερε στη ζωή. Δεν είναι αρκετά συνηθισμένοι να δείτε Orc κάνετε μια βόλτα στους δρόμους της δεκαετίας του '50, αλλά συμφωνούν ότι κάθε παιχνίδι θα πρέπει να «υπογραμμίζουν» και σε αυτό το παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Allods σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι είναι εντελώς δωρεάν, αλλά για να επιταχυνθεί η διαδικασία ανάπτυξης του χαρακτήρα και «σιγουριά σταθούν στα πόδια τους" στο κατάστημα διατίθεται Donato. Φυσικά, για όλα αυτά που κάνει τη ζωή ευκολότερη πρέπει να καταβληθεί, και χωρίς εξαίρεση είναι κατάστημα Donato.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more