Σελιδοδείκτες

Alien vs Predator

Εναλλακτικές ονομασίες: Alien vs Predator

Alien vs Predator παιχνίδι - αυτό είναι ένα παιχνίδι δράσης ταινία στυλ φανταστική δράση στην οποία η δράση λαμβάνει χώρα σε πρώτο πρόσωπο. Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι βολών, τα οποία είναι διαθέσιμα ως single-player και multiplayer modes. Υπάρχουν τρεις ενδιαφέρουσες συν αξέχαστη καμπάνια παίζουν μαζί. Πολλά εξαρτώνται από την επιλογή του ενός ή του χαρακτήρα. Η πλοκή του παιχνιδιού σε κάποιο βαθμό βασίζονται σε γνωστές ταινίες "Alien" και "Predator". Υπεύθυνος ανάπτυξης του έργου - η εταιρεία Rebellion Developments, και ο πρώτος εκδότης - Sierra Entertainment. Εκείνοι που θα παίζει Alien εναντίον Predator, θα λάβει μέρος στο θρυλικό πόλεμο μεταξύ δύο γνωστών επιστημονικών και δημοφιλείς χαρακτήρες. Μπορείτε αξέχαστες στιγμές κυνήγι στη ζούγκλα. Επιπλέον, μπορείτε να κερδίσει περιβάλλεται από βάλτους αποικία. Μην αρνηθείς στον εαυτό σου την ευχαρίστηση! Κάποιος πρέπει απλά να κατεβάσετε το παιχνίδι Alien εναντίον Predator, επιλέξτε τον επιθυμητό χαρακτήρα και την περιπέτεια δεν σας κρατούν σε αναμονή!

Τι ακριβώς είναι ένα παιχνίδι Aliens vs Predator; Εδώ είναι μερικά σημαντικά χαρακτηριστικά που επηρεάζουν το παιχνίδι:

- Χρησιμοποιήστε τη δική του μηχανή του παιχνιδιού σας?

- Δυναμική χάρτες φωτισμού που είναι συχνά χρήσιμο παίκτη?

- Εξαιρετική, και το σημαντικότερο σχετικό, ήχο, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα φόβου?

- Υψηλής ποιότητας βίντεο Alien vs Predator παιχνίδι με ζωντανή ειδικά εφέ?

- Δυνατότητα να αποθηκεύσετε οποιαδήποτε στιγμή.

Έτσι, τη στιγμή που έχετε αποφασίσει να δοκιμάσετε ό, τι είναι να επιβιώσει σε ένα τέτοιο επικίνδυνο κόσμο, να λάβει τα χέρια του Alien εναντίον Predator όπλα, το θάρρος και το απόθεμα επάνω μπροστά. Μπορείτε να παίξετε για έναν από τους ακόλουθους χαρακτήρες, η οποία από μόνη της είναι αντανακλάται στο στυλ των παιχνιδιών και γεγονότα που συμβαίνουν γύρω. Λοιπόν, να εξοικειωθούν: Man (Private), Διευθύνων Colonial Marine. Για μια πορεία του ανθρώπου ξεκινάει από το σταθμό, όπου του ξέχασε, όταν τους ξένους επίθεση. Όλα ανθρώπινης ζωής - είναι μια ατελείωτη κούρσα και τον αγώνα για την επιβίωση. Θα βγούμε από το σταθμό και να ξεφύγουν από τα γύρω πλάσματα. Αυτός - είναι το αντικείμενο της οποίας είναι συνεχώς κυνηγηθεί, γι 'αυτό δεν μπορούν να χαλαρώσουν για ένα λεπτό. Οι παρακάτω χαρακτήρες - Alien, του οποίου κύριος στόχος είναι η προστασία της κυψέλης από τους πεζοναύτες, και στη συνέχεια να προσπαθήσουμε και να πάρει τις σταθμού πεζοναύτες. Στην περίπτωση αυτή, ο παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο ενός συνηθισμένου Alien. Και ένας άλλος χαρακτήρας - Predator. Αυτός οδηγεί το κυνήγι για τους πεζοναύτες να επιστρέψει κλεμμένα πλοίο τους. Αλλά συχνά πέφτει θύμα σε αγνώστους, έτσι πρέπει να παλέψουμε μαζί τους. Συμβαίνει ότι οι αλλοδαποί, Predator μύριζε και να πάει στα ίχνη του. Πρέπει να αναζητήσουν καταφύγιο και τελικά προσπαθούν να κάνουν το χαμένο δύναμη να μην γίνει θύμα τελικά. Κάθε ένας από αυτούς τους χαρακτήρες τους δικούς τους τρόπους αντιμετώπισης των εχθρών και ειδικά όπλα, το οποίο βοηθά να επιβιώσουν σε ατελείωτες μάχες. Μπορείτε να περάσετε μια ενιαία εταιρεία για μία από αυτές, και στη συνέχεια να λάβει τις λειτουργίες για πολλούς παίκτες. Θα είναι φοβερό! Θα δείτε, μπορείτε απλά δεν μπορεί να ξεκολλήσω από το παιχνίδι! Καλή τύχη!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more