Σελιδοδείκτες

Alideriya

Εναλλακτικές ονομασίες: Alideria

Alideriya online - αυτό είναι ένα φανταστικό παιχνίδι στο οποίο ο κύριος χαρακτήρας είναι μόνο εσείς! Alideriya online παιχνίδι σας δίνει την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε ένα απίστευτο ταξίδι, μεγάλα επιτεύγματα και grand μάχες. Σε μεγαλύτερο ή μικρότερο βαθμό σε κάθε άτομο ζει το παιδί, το ίδιο αφελής, πιστεύοντας στα θαύματα και παραμύθια. Γιατί λοιπόν να μην αφήσετε τη φαντασία σας να τρέξει άγρια ​​και δεν θα επιτραπεί σε απίστευτη περιπέτεια υπέροχο; Είτε πρόκειται για ένα ενήλικο ή ένα μικρό παιδί - να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Alideriya θα είναι ενδιαφέρον για όλους, και αφήστε το μερικά λεπτά, είναι απίθανο να πετύχει - το παιχνίδι θα καθυστερήσει για μήνες. Alideriya απευθείας σύνδεση κόσμο παιχνίδι στο οποίο απαράμιλλης ομορφιάς, που ήταν πολύ καιρό πριν, δημιούργησε τις μεγάλες θεούς και μάγους. On-line παιχνίδι Alideriya είναι έξω από το συνηθισμένο παιχνίδι - αυτό είναι κάτι περισσότερο από το συνηθισμένο RPG! Το παιχνίδι έχει μια ασυνήθιστη, μοναδική σε αυτό το είδος των παιχνιδιών μάχης του συστήματος, καθώς και πολλά συναρπαστικά quests, διάφοροι τρόποι για την ανάπτυξη του πρωταγωνιστή, και πολλά άλλα χαρακτηριστικά. Δεδομένου ότι ένας παίκτης είναι όλα όσα θα μπορούσε να επιθυμήσει - από τις εντυπωσιακές τοποθεσίες και τελειώνει grand μάχες με τους εχθρούς. Τα πλεονεκτήματα του παιχνιδιού μπορεί επίσης να περιλαμβάνει όμορφα δημιουργημένα interface, το οποίο είναι απλά έξυπνο. Μια σημαντική πτυχή του παιχνιδιού είναι, επίσης, τη συμβατότητά του με απολύτως όλους τους browsers, οπότε το πρόβλημα δεν είναι δυνατόν να υποστηρίζουν το παιχνίδι στο πρόγραμμα περιήγησής σας, απλά εξαφανίζεται.

Εγγραφή Alideriya δεν είναι διαφορετική από τη διαδικασία στα περισσότερα online παιχνίδια. Για να περάσει είναι απαραίτητο ότι έγινε αρχικά άμεση Alideriya online εγγραφή σε απευθείας σύνδεση παιχνίδια, το οποίο περιλαμβάνει ένα όνομα χρήστη, κωδικό πρόσβασης και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Όπως μπορείτε να δείτε, η καταχώριση στο παιχνίδι Alideriya πάρει λίγο χρόνο καθόλου, αφήνοντας τον σε ένα συναρπαστικό ταξίδι.

Μόλις περάσει το στάδιο της εγγραφής, μπορείτε να μεταβείτε απευθείας στο παιχνίδι. Δεν έχει σημασία τι διάθεση θα καθίσετε για να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Alideriya, αλλά τι είναι αυτό που πρέπει να αυξηθεί από τα πρώτα λεπτά της συναρπαστικό παιχνίδι - εγγυημένα! Στην αρχή, σας ενθαρρύνουμε να είναι πολύ διασκεδαστικό και συναρπαστικό περιπέτεια, η οποία θα καθορίσει τον παίκτη στα δεξιά κύμα. Επίσης, κατά την έναρξη της δοθεί όλα ένα ορισμένο ποσό των χρημάτων. Ένα από τα κύρια εργαλεία του παιχνιδιού είναι η μάννα, η συσσώρευση της οποίας κατέχει κατά τη διάρκεια του αγώνα, και το μέγιστο δυνατό ποσό εξαρτάται από το επίπεδο της γνώσης του ενός ή του εν λόγω στοιχείου. Κατά την έναρξη του παιχνιδιού στον παίκτη μόνο τρία ξόρκια. Είναι κυρίως δεν ξεχωρίζουν, αλλά το πλεονέκτημα τους είναι ότι δεν απαιτούν μάνα. Ελκυστικό παιχνίδι ως θέσεις τους, η οποία, άλλωστε, ένας πολύ μεγάλος αριθμός.

Για να αυξήσετε το βαθμό σας και το σκορ για την συντεχνία για να κερδίσουν εμπειρία. Μπορείτε να το κάνετε αυτό με τους αδελφούς σας remeslinikov στην κυβέρνηση της πόλης. Με τη βοήθεια της συντεχνίας, μπορείτε επίσης να κερδίσετε χρήματα.

Κατά τη διάρκεια της μάχης, όλος ο εξοπλισμός ήρωας φορούν πολύ λόγω του ό, τι απαιτεί σωστή και συνεπής φροντίδα. Σε μια μάχη, ο παίκτης μπορεί να χάσει κατά μέσο όρο μια μονάδα της δύναμης. Για να είναι πάντα πολύ καλή κατάσταση, είναι απαραίτητο από καιρό σε καιρό να ζητήσει τη βοήθεια ενός σιδερά, χρυσοχόος, και ειδικά. Αν θέλετε να αγοράσετε κάτι καινούργιο, μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε με το Trading House και τον Πύργο του μυστικά σημάδια. Φυσικά, παίζει Alideriya πολύ πιο εύκολο με ξόρκια που μπορούν να αγοραστούν μόνο στον Πύργο της μυστικής γνώσης.

Αν είστε έτοιμοι να παίξετε με πραγματικά χρήματα ενσωμάτωση - παρακαλώ! Alideriya παρέχει τη δυνατότητα αγοράς ταλέντο - το τοπικό νόμισμα στο παιχνίδι. Αν έχετε το ταλέντο εκεί, θα ανοίξει νέες δυνατότητες που δεν έχουν "κανονικό" χρήστες. Μεταξύ αυτών είναι, για παράδειγμα, τη δυνατότητα να αγοράσουν το άρτιο, τη δυνατότητα να αλλάξετε το avatar σας ή το όνομα του φόρουμ, μπορείτε να χρησιμοποιείτε μοναδικές emoticons και περισσότερο.

Έτσι, βλέπουμε ότι αυτό είναι ένα μοναδικό παιχνίδι! Σε γενικές γραμμές, σε Alideriya παιχνίδι θα είναι ενδιαφέρον για όλους - και τα δύο παιδιά και ενήλικες, και τον κόσμο παραμύθι που δελεάσει ένα ότι και άλλες εξίσου. Αυτό είναι ίσως το πρώτο παιχνίδι στο οποίο οι προγραμματιστές ήταν σε θέση να συνδεθεί τόσο καλά το μωρό όνειρα και τις επιθυμίες με τον ώριμο επίπεδο του παιχνιδιού.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more