Σελιδοδείκτες

Συγκρούσεις Air: Βιετνάμ

Εναλλακτικές ονομασίες: Συγκρούσεις Air: Βιετνάμ

Επεξεργαστής: Intel Core 2 Duo @ 2. 0 Ghz / AMD Athlon 64 X2 4200 +

RAM: 1 GB

Κάρτα γραφικών: 256 MB

Χώρος στο δίσκο: 2 GB

Air Συγκρούσεις: Βιετνάμ - arcade παιχνίδι βίντεο, όπου πρέπει να πάμε για το πιο διάσημο αεροπλάνα μέσα του 20ου αιώνα, μέσα από το χωνευτήρι του πολέμου του Βιετνάμ. Αλλά το παιχνίδι Air συγκρούσεων δεν είναι ένα απλό παιχνίδι arcade, η παρουσία των πολυάριθμων στοιχείων της προσομοίωσης κάνει τον έλεγχο του αεροπλάνου πιο κοντά στην πραγματικότητα, και θα είναι δύσκολο να πραγματοποιήσει φανταστική στροφές χωρίς καταστροφικές συνέπειες για το πλήρωμα, οι οποίοι θα βιώσουν εξωφρενική υπερφόρτωση. Hangar Air Συγκρούσεις περιέχει περίπου 20 διαφορετικά μοντέλα των αεροσκαφών, συμπεριλαμβανομένων των ελαφρών μαχητές, βομβαρδιστικά και επίθεση Αμερικανών και Σοβιετικών παραγωγής. Επιπλέον, ο παίκτης θα είναι διαθέσιμο την ευκαιρία να νιώσετε σαν πιλότος ενός ελικοπτέρου που πολεμικό εποχή. Όλα τα μοντέλα αεροσκαφών που δημιουργήθηκε με εκπληκτική ακρίβεια, και είχαν αντιγραφεί από πραγματικά δείγματα.

Και ο θεριστής, και τη Σουηδία ...

Κατά τη διάρκεια της αποστολής Air Συγκρούσεις: Βιετνάμ παίκτης δεν θα κληθούν και πάλι να αλλάξει θέσεις τους σε ελεγχόμενο αεροσκάφος, να αισθάνονται σαν πιλότος ή αερομεταφερόμενα shooter. Στην πρώτη περίπτωση θα είναι σε θέση να ελέγξει την πορεία πτήσης του αεροσκάφους, και από την άλλη, το έργο σας θα πρέπει να προστατεύουν το αεροσκάφος σας από τις επιθέσεις του εχθρού. Στο παιχνίδι πολλές αποστολές, όπου θα πρέπει να είναι σε στόχους χαμηλού επιπέδου επίθεση πτήσης εδάφους από αερομεταφερόμενα όπλα ή ρίχνουν βόμβες και να ενισχύσει τα αεροδρόμια του εχθρού. Παιχνίδι Air Συγκρούσεις: Το Βιετνάμ έχει μια βάση τακτικό στοιχείο, όταν θα είναι διαθέσιμα για τον έλεγχο ενός από το επίπεδο των αεροσκαφών, αλλά και θα είναι σε θέση να δώσει εντολές οδηγείται από το συντονισμό των τακτική επίθεση του εχθρού με τη βοήθεια απλών εντολών.

Αποστολή

Όλες οι αποστολές single παιχνίδια εκστρατεία για έναν παίκτη θα πραγματοποιηθεί στους ουρανούς και ο πόλεμος του Βιετνάμ σπάνια θα είναι σε θέση να ανταποκρίνονται σε δύο από την ίδια δουλειά, γιατί η αλλαγή δεν θα είναι μόνο περιβαλλοντικά είδη, αλλά η δύναμη του εχθρού, καθώς και μια λίστα με τις εργασίες για ένα συγκεκριμένο επίπεδο. Ένα άλλο εκπληκτικό χαρακτηριστικό Air συγκρούσεις, αυτό το παιχνίδι που σχετίζονται με την ιστορία single-player campaign, όπου όλες οι αποστολές θα πρέπει να διασυνδέονται σε σειρά. Μεταξύ εξορμήσεις μπορείτε να ακούσετε μια συνέντευξη με τους στόχους της την επόμενη εργασία, και μερικές φορές τα σημεία καμπής, θα πρέπει να συνοδεύεται από βίντεο, που εκφράστηκαν από επαγγελματίες ηθοποιούς. Μετά την ολοκλήρωση όλων των εργασιών single-player campaign, ο παίκτης θα είναι στη διάθεση όλων των παιχνιδιών καρτών για τα ενιαία αποστολές, όπου μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας τρέχουσα εργασία και το αεροπλάνο. Εδώ μπορείτε να πυροβολήσει πάνω από τις θέσεις του εχθρού σε ένα βομβαρδιστικό ή να συμμετάσχουν σε ένα πραγματικό σφαγείο αέρα στο τιμόνι ενός μαχητή υψηλής ταχύτητας.

Όπλα

Όλα τα διαθέσιμα αεροσκάφη στο παιχνίδι θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ένα όπλο, όπου θα είστε σε θέση να επιλέξετε το καλύτερο οπλοστάσιο για τη συγκεκριμένη αποστολή. Κατά τη διάρκεια του single-player campaign, μια λίστα με όπλα για να διαλέξετε θα ανοίξει σταδιακά και θα είναι ένα βήμα προς βήμα για τη βελτίωση της δύναμη μάχης του αεροσκάφους σας από δουλειά σε δουλειά. Για τη μεγαλύτερη μεταβλητότητα κατά την άσκηση των καθηκόντων, μπορείτε να κάνετε μια λίστα με τα όπλα για όλα τα αεροσκάφη και την καταπολέμηση της μονάδας σας στη μάχη για να επιλέξετε την οποία τα αεροσκάφη θα είναι πιο εύκολο να εκτελεί τα καθήκοντά αγώνα, ξεκινώντας από τα πυρομαχικά του. Αυτή η επιλογή είναι διαθέσιμη μόνο για αμερικανικής κατασκευής αεροσκάφη, αλλά και για τους σοβιετικούς «γεράκια» και θα είστε σε θέση να αποφασίσει σχετικά με το ποια πλευρά θα λάβει μέρος στις μάχες του αέρα πάνω από το Βιετνάμ.

 

Παιχνιδιών ηλεκτρονικών υπολογιστών Air Συγκρούσεις: Βιετνάμ