Σελιδοδείκτες

Συγκρούσεις Air: Secret Wars

Εναλλακτικές ονομασίες: Συγκρούσεις Air: Secret Wars

Επεξεργαστής: Intel Pentium 4 @ 1. 6 GHz / AMD Athlon XP 1600 +

RAM: 1 GB

Βίντεο: 256 MB

Χώρος στο δίσκο: 4. 5 GB

Air Συγκρούσεις: Secret Wars - ένα από τα τμήματα του διάσημου αεροπορίας arcade παιχνίδι με μια μικρή κλίση στην περιοχή πέναλτι. Προς το παρόν, οι συγγραφείς αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν τα παιχνίδια μας για άγνωστους ιστορικές στιγμές της παγκόσμιας πολιτικής αεροπορίας, οι περισσότεροι εκ των οποίων θα λάβει χώρα στις μέτωπα του Β Παγκοσμίου Πολέμου, καθώς και οι ουρανοί Tobruk, το Αζερμπαϊτζάν και τη Γιουγκοσλαβία. Παιχνίδι Air Συγκρούσεις: Secret Wars και έκπληξη πρωταγωνιστής, ή μάλλον ηρωίδα. Εύθραυστο κορίτσι σε όλο το παιχνίδι θα διαχειριστεί την πιο θανατηφόρα αεροσκάφη τα μέσα του 20ου αιώνα. Και να αντισταθεί το γενναίο πιλότο με την κλήση DiDi θα σοβαρότερη άσους Lyuftvafe και την Σοβιετική Πολεμική Αεροπορία. Όλα στο παιχνίδι Air Συγκρούσεις: Secret Wars 2011 επτά μη συνδεδεμένους εκστρατείες του παιχνιδιού, καθένα από τα οποία έχει αρκετές αποστολές. Μετά τη διέλευση κάθε καμπάνια θα πρέπει να περιμένουμε μια περίεργη αναδρομή στο παρελθόν, όταν το παιχνίδι θα μας κτύπημα κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, και ο πρωταγωνιστής των περισσότερων από αυτά τα ταξίδια στο παρελθόν, θα γίνει ο πατέρας του πρωταγωνιστή και σταδιακά μαθαίνουμε την ιστορία της εξαφάνισης του γενναίου πιλότου, ταυτόχρονα mastering φέρουν σε αεροπλάνα κόντρα πλακέ. Αεροπορικά Εισιτήρια για βιβλιοθήκες μετά ταχύπλοα μαχητές κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, θα εξετάσουμε πολύ αντιθέσεις, αλλά φέρνουν μια ιδιαίτερη πινελιά και να παρέχει τη σύνδεση με το χρόνο.

Το single player εκστρατεία

Παιχνίδι Air Συγκρούσεις: Secret Wars, μάλλον εκστρατεία για έναν παίκτη του, καθώς και κάθε προσομοιωτής δεν είναι κορεσμένη με μια ευρεία ποικιλία των τοπίων. Ωστόσο, η παράλειψη αυτή, που υπάρχει σε όλα τα παιχνίδια αυτού του είδους, οι προγραμματιστές της Air Συγκρούσεις: Secret Wars αποφάσισαν χρησιμοποιώντας ένα ευρύ φάσμα καθηκόντων. Κάθε ένα από τα αεροσκάφη στην Air Συγκρούσεις: Secret Wars 2011 θα έχουν ένα τυποποιημένο σύνολο των όπλων, η οποία αποτελείται από πολυβόλα, βόμβες και πυραύλους. Κάθε ένα από αυτά έχει τα δικά του χαρακτηριστικά, τα όπλα τείνουν να υπερθερμανθεί, έτσι ώστε ένας άπειρος εκτόξευση μπορεί να οδηγήσει στην απόσυρση του οπλικού συστήματος και για την ταχύτερη ολοκλήρωση των πυρομαχικών, πύραυλοι είναι εξαιρετικά ακριβείς, και να μάθουν από βόμβες brasyvat με απόλυτη ακρίβεια πρέπει να είναι πολύ πετούν πάνω από ένα πιθανό στόχο.

Διοίκηση

Σε αντίθεση με πολλά από τα προηγούμενα μέρη της σειράς, η διοίκηση εδώ είναι περισσότερο σαν ένα προσομοιωτή και χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο στο ποντίκι, αν είναι δυνατόν, αλλά αφήνει στον παίκτη μια σειρά από σημαντικά πλεονεκτήματα. Ωστόσο, εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να μεταβείτε σε λειτουργία arcade παιχνίδι, όπου δεν είναι τόσο έντονα αισθητή υπερφόρτωση και διαχείριση μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μία μόνο μύγα. Χρήση προσομοίωσης στον τομέα της διαχείρισης θα κάνουν το παιχνίδι μερικές φορές πιο έντονη και πιο συναρπαστική, ωστόσο, να μελετήσει σύνθετες καμπύλες και η προσαρμογή των χαρακτηριστικών της πτήσης πρέπει να περάσουν λίγο περισσότερο χρόνο. Ένα από τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού ήταν η κλίμακα της αδρεναλίνης, η οποία είναι γεμάτη με ταχείς ρυθμούς κατά τη διάρκεια επικίνδυνες στροφές και κυνηγάει τον εχθρό ή πίσω. Όταν η κλίμακα θα πρέπει να πληρωθούν πριν από το τέλος του χρόνου σε αυτό το παιχνίδι είναι λίγο πιο αργή και η ακρίβεια θα είναι πολύ υψηλότερο.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more