Σελιδοδείκτες

Aion Online

Εναλλακτικές ονομασίες: Aion Online

Σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι Aion: Ο πύργος της αιωνιότητας - multiplayer online παιχνίδι που μπορεί να αναπτυχθεί τόσο στο έδαφος όσο και στον αέρα. Οι δημιουργοί του Aion: Ο πύργος της αιωνιότητας σε απευθείας σύνδεση σε συνδυασμό Warcraft και το Lineage 2, δημιουργώντας έτσι μια νέα, απίστευτα όμορφο κόσμο. Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα σε Atreia - έναν κόσμο μια φορά ενωμένη, αλλά ως αποτέλεσμα των διάφορων αναταραχών, χωρίζεται σε δύο αγώνες: ο Elyos και Asmodians, που εναντιώνεται και Balaur. Συμμετοχή στο παιχνίδι Aion: Ο πύργος της αιωνιότητας είναι λίγο διαφορετική από το πρότυπο. Πρώτα θα πρέπει να κατεβάσετε την καρτέλα τα αρχεία του πελάτη του παιχνιδιού και να το εκτελέσετε τις ρυθμίσεις του υπολογιστή σας. Κατ 'αρχάς θα πρέπει να διαβάσετε την άδεια χρήσης, και στη συνέχεια να ολοκληρώσει μια απλή εγγραφή. Aion: Ο πύργος της αιωνιότητας ελέγχου προτύπου αιτήσεις δεδομένα: διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης. Αφού πατήσετε το Aion μητρώο: Ο πύργος της αιωνιότητας είναι έτοιμο για χρήση. Για να παίξετε το σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι Aion: Ο πύργος της αιωνιότητας έχετε να επιλέξετε ένα χαρακτήρα. Η δημιουργία ενός χαρακτήρα σε ένα παιχνίδι, ανεξάρτητα από τη φυλή, εκπροσωπούμενη από τέσσερα σχολεία (πολεμιστές, μάγοι, ιερείς και οι ανιχνευτές), και μέσα σε κάθε σχολείο υπάρχουν δύο κατηγορίες. Ως εκ τούτου, κατά τη δημιουργία του χαρακτήρα στο παιχνίδι Aion: Ο πύργος της αιωνιότητας σε απευθείας σύνδεση συναρπαστικό. Λεπτομερής ανάπτυξη των μικρών πραγμάτων που μπορεί να κάνει ένας χαρακτήρας πραγματικά μοναδική εμφάνιση στη σκηνή της επιλογής να μην αφήνουν αδιάφορο ακόμη και ένα θαμώνα του MMORPG, και την ευκαιρία να παίξουν με το μέγεθος του χαρακτήρα που θα θυμόμαστε για πολύ καιρό. Αρχικά στο παιχνίδι Aion: Ο πύργος της αιωνιότητας σε απευθείας σύνδεση μπορείτε να επιλέξετε μια κατηγορία χαρακτήρων, ανάλογα με την κατεύθυνση στην οποία σκοπεύετε να αναπτυχθεί. Τα κύρια χαρακτηριστικά του πολεμιστή είναι η δύναμη και την αντοχή. Πολεμιστής στην περαιτέρω ανάπτυξη μπορεί να γίνει ένας μονομάχος ή κηδεμόνα. Mage είναι αρκετά ευάλωτη, αλλά την ίδια στιγμή έχει ένα μεγάλο δυναμικό επιτιθέμενους. Mage μπορεί να γίνει ένας μάγος ή άχνη. Priest είναι ένας ενισχυτικός χαρακτήρας στο πεδίο της μάχης. Φτάνοντας στο αποκορύφωμά της, ο ιερέας μπορεί να γίνει ένας θεραπευτής ή μάγος. Πρόσκοπος είναι ένα έξυπνο και γρήγορο δολοφόνο με μια ισχυρή επίθεση και αδύναμη αμυντικές ικανότητες. Scout μπορεί να αναπτυχθεί σε κάθε δολοφόνο χέρι.

Ορίζεται το χαρακτήρα που πρέπει να επιλέξει ποιος να παίξετε: για το φως Elyos ή Asmodian στο σκοτάδι. Ο τρίτος αγώνας - ο Balaur δεν είναι ένα παιχνίδι. Από τις έξι προτεινόμενες ειδικότητες (κατασκευής όπλων και πανοπλίες, αλχημεία, το μαγείρεμα, ειδικά και τεχνίτης) χαρακτήρα μπορεί να αναπτύξει τις έξι, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι όσο το δυνατόν περισσότερο για να αναπτύξει περισσότερα από δύο επαγγελμάτων είναι απίθανο.

Aion: Ο πύργος της αιωνιότητας online παιχνίδι επιτρέπει ο χαρακτήρας αποκτά φτερά φθάνοντας το δωδέκατο επίπεδο. Αξίζει να θυμηθούμε ότι απλά δεν θα πετάξει για μεγάλο χρονικό διάστημα, και αυτή η ικανότητα θα πρέπει να αναπτύξει μια ιδιαίτερη ικανότητα και τα φτερά της αντλίας. Παίξτε το παιχνίδι Aion: Ο πύργος της αιωνιότητας σε απευθείας σύνδεση αναρωτιούνται πτήσεις σας προσφέρει την ευκαιρία να συλλέξει μια ποικιλία από αντικείμενα που είναι κρυμμένα πάνω από τα σύννεφα, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ή να πωληθεί, καθώς και να δώσει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει τα φτερά της μάχης στον αέρα, και εάν είναι απαραίτητο να ξεφύγουν από την Balaur Τα φτερά είναι ένα αναντικατάστατο κομμάτι. Μετά την επίτευξη επιπέδου 25 χαρακτήρων στο Aion: Ο πύργος της αιωνιότητας παιχνίδι γίνεται πολύ πιο ενδιαφέρουσα. Από αυτή τη στιγμή το χαρακτήρα του παιχνιδιού σας επιτρέπεται να συμμετέχουν σε PvP μάχες μεταξύ των πραγματικών ανθρώπων με την τοποθεσία άβυσσο, όπου για τη δολοφονία χαρακτήρων κερδίζετε Abyss Points, για την οποία θα είναι δυνατό στο μέλλον να αγοράσουν ενδιαφέροντα πράγματα.

Play Aion: Ο πύργος της αιωνιότητας θα έκκληση σε όλους τους οπαδούς των MMORPG. Το παιχνίδι αιχμαλωτίζει την ομορφιά του, και μετά την εμπειρία της μάχης στον αέρα, όταν μπορείτε να πετάξετε στο πρόσωπο του εχθρού στην καρδιά γίνεται θερμός και το φως, και θέλω να επαναλάβει το κατόρθωμα πολλές φορές.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more