Σελιδοδείκτες

Aika σε απευθείας σύνδεση

Εναλλακτικές ονομασίες: Ike Ζωντανά

On-line παιχνίδι Aika - είναι μια ενδιαφέρουσα, μεγάλης κλίμακας παιχνίδι MMORPG που αναπτύχθηκε σύστημα PvP που θα σας επιτρέψει να λάβουν μέρος σε μάχες μεγάλης κλίμακας, στο οποίο θα μπορούν να συμμετέχουν χιλιάδες παίκτες σε κάθε πλευρά. Aika σε απευθείας σύνδεση παίκτες θεωρείται ιδιαίτερα για ένα απλό στη χρήση και ωραίο περιβάλλον, μια καλά ανεπτυγμένη ιστορία του κόσμου. Στο παιχνίδι θα βρείτε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα: η Επανάσταση, τα κάστρα του εχθρού πολιορκία, και να αγωνιστούμε για το θησαυρό κάποιου άλλου. Για να παίξετε Aika σε απευθείας σύνδεση μόνο που χρειάζεται είναι να εγγραφείτε και να κατεβάσετε τον client, το οποίο απέχει μόλις 32 megabytes.

Συμμετοχή στο παιχνίδι Aika σε απευθείας σύνδεση είναι απλή: πατήστε το κουμπί εγγραφής, η οποία βρίσκεται στα αριστερά της κύριας σελίδας και κάντε κλικ στην καρτέλα με το ίδιο όνομα. Στις Aika σε απευθείας σύνδεση εγγραφή σας, εισάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, τον κωδικό πρόσβασης εφεύρει, να διαβάσετε και να αποδεχτείτε τη συμφωνία χρήστη και πατήστε το κουμπί για να εγγραφείτε. Aika online εγγραφή μπορεί να γίνει με διαφορετικό τρόπο - μέσω ενός κοινωνικού δικτύου Vkontakte. Στην περίπτωση αυτή, η εφαρμογή θα ζητήσει GameNet πρόσβαση στις γενικές πληροφορίες στο προφίλ σας οποιαδήποτε στιγμή. Μετά την επιτυχή εγγραφή, θα μεταβείτε στην καρτέλα, όπου θα σας ζητηθεί να κατεβάσετε τον client του παιχνιδιού. Στη συνέχεια θα πρέπει να περάσουν από μια απλή διαδικασία εγκατάστασης του πελάτη Aika σε απευθείας σύνδεση, η οποία διαρκεί μερικά λεπτά.

Παίξτε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Aika είναι δυνατή μόνο στο διακομιστή του κόσμου. Στη συνέχεια, επιλέξτε μία από τις πέντε έθνους παιχνίδι, καθένα από τα οποία βρίσκεται σε ξεχωριστό χώρο. Έτσι Imber - είναι πολεμιστές, Keront - ένα έθνος των εμπόρων, Therion αναφέρεται στους Δημοκρατικούς, για τους πολίτες της Akris τυπικό ανυπότακτο πνεύμα και η επιθυμία για ανεξαρτησία, ο πληθυσμός Flamma να επιτευχθεί ο στόχος, χρησιμοποιώντας διάφορα τεχνάσματα. Απέναντι του έθνους πιο δημοφιλή μπορείτε να δείτε ένα μικρό στέμμα. Πρέπει, επίσης, να επιλέξετε μια λειτουργία PVP ή PVE παιχνίδι. Επιλογή λειτουργίας PVP επιτρέπει επίθεση άλλους χαρακτήρες του παιχνιδιού. Έχοντας ορίσει τη λειτουργία του έθνους και το παιχνίδι, επιλέξτε ένα από τα έξι προτείνεται επί του παρόντος χαρακτήρα του παιχνιδιού, καθορίζοντας έτσι το μέλλον τους στο παιχνίδι. Πολεμιστής ειδικεύεται στην τέχνη της στενής μάχης, Paladin χρησιμοποιεί λευκή μαγεία, ο μάγος μπορεί να πάρει μια κρίσιμη απεργία ο εχθρός, η ιέρεια μπορεί να θεραπεύσει άλλους bafnut ή, όταν είναι απαραίτητο, χρησιμοποιήστε τα βέλη στη μάχη βαρέων πυροβόλων όπλων κυμάνθηκε και pistoler απολαμβάνει όπλα σε μικρότερες αποστάσεις.

Aika σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι είναι παραδοσιακό για αυτό το είδος της διαδικασίας παιχνίδια - ισοπέδωση όλα τα είδη των τρόπων, καθώς και την προμήθεια όπλων και πανοπλίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι αυξήθηκε μόνο δεξιότητες από μέντορες στην πόλη σας και όχι αυτόματα. Θα πρέπει να λάβει διάφορες αποστολές, να σκοτώσει τέρατα, συλλέγουν πέσει από αυτά και να τα πουλήσουν τα πράγματα. Σε Aika σε απευθείας σύνδεση μπορεί να συγκεντρώσει μια ομάδα από ομοϊδεάτες και να κάνουν επιδρομές στο μπουντρούμι, και το χαρακτήρα σας, μετά την επίτευξη επιπέδου 45, μπορείτε να πάτε με τους φίλους του έθνους του στην επιδρομή σε ένα άλλο έθνος. Αν κερδίσετε, μπορείτε να γίνετε ο ιδιοκτήτης του διάφορα αντικείμενα που μπορούν να εξαγοραστούν για τα οφέλη.

Για να παίξετε το παιχνίδι online Aika που δεν είχαν βαρεθεί, οι προγραμματιστές προτείνω να πάρετε ένα φτερωτό βοηθός - η συζήτηση. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να εκτελέσετε μια ειδική αποστολή. Στη συνέχεια, επιλέξτε το στοιχείο για τις συζητήσεις της υπάρχουσας αντλίας να πάει παράλληλα με το χαρακτήρα του. Μετά το επίπεδο 40, θα είστε σε θέση να αγοράσει ένα βουνό. Όλα lakatsiyah παιχνίδι Aika σε απευθείας σύνδεση, υπάρχουν χαρακτήρες που μπορεί να σας κρατήσει έξω από το παιχνίδι πριν πάει σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία. Σε Aika σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι αρέσει να παίζουν για όσους εκτιμούν την αστεία, χιούμορ και μάχη. Παιχνίδι ήταν πολύ απασχολημένος και δεν θα αφήσει εσάς και τους φίλους σας να βαρεθείτε.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more