Σελιδοδείκτες

Επηρεάζουν Tactics Ζώνη

Εναλλακτικές ονομασίες: Επηρεάζουν Tactics Ζώνη

Game επηρεάζουν Tactics Ζώνη είναι ένα εντελώς νέο υπολογιστή-πελάτη του παιχνιδιού. Εδώ, θα σας βυθίσει στον κόσμο των μαχών, όπου θα πρέπει να είναι μια πραγματική οργανωτής.

Game επηρεάζουν Tactics Ζώνη εγγραφή είναι διαθέσιμη μόνο σε ενήλικους χρήστες. Για να εγγραφείτε σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να καθορίσετε:

1. Το όνομα χρήστη σας.

2. Το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας.

Το παιχνίδι που επηρεάζουν Ζώνη Tactics Μπορείτε να παίξετε σε έναν από τους τρόπους που προβλέπονται, καθώς και με τα ακόλουθα προσόντα:

  1. Player vs Player. Αυτή η μοναδική λειτουργία, όπου μπορείτε αγώνα ενάντια σε αληθινούς αντιπάλους.
  2. Λειτουργία Βήμα. Σε αυτόν τον τρόπο θα είστε σε θέση να αποδείξει τις ικανότητες τακτικής τους.
  3. Μονάδα ελέγχου. Αυτή είναι η κατάσταση στην οποία, κάτω από την εντολή του μια ολόκληρη ομάδα των στρατιωτών θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε αριθμό των αντιπάλων.
  4. Χρησιμοποιώντας καταφύγια. Χρήση κάλυμμα σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε όλες τις ικανότητες τακτικής σου.
  5. Μάχες καπνιστές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις εγκαταστάσεις και προσόψεις για τα καταφύγια.
  6. Capture the Flag. Σε αυτή τη λειτουργία, θα πρέπει να συλλάβει τη βάση του εχθρού όσο το δυνατόν περισσότερο και να το διατηρήσει. Για την μάχη σας ήταν επιτυχής, η ομάδα σας πρέπει να λειτουργούν αρμονικά.

Παίξτε επηρεαζόμενα Tactics Zone Θα πρέπει να επιλέξετε την επιθυμητή κατηγορία για εσάς:

  1. Στρατιώτες Commandos κατηγορία είναι οι καλύτερες προσκόπους και ελεύθεροι σκοπευτές. Έχουν μια εξαιρετική εικόνα, καθώς και ότι έχουν ένα υψηλό επίπεδο μυστικότητας. Μαχητές μπορεί να διατηρήσει με επιτυχία χωριστές διαπραγματεύσεις, να επιδίδονται σε νοημοσύνη για τον έλεγχο των σημείων δέσμευσης. Έχουν αδύναμο πανοπλία, αλλά την ίδια στιγμή που εφαρμόζουν ισχυρά τουφέκια ελεύθερων σκοπευτών, καθώς και μια ποικιλία από χειροβομβίδες.
  2. Στράτος είναι μια ευέλικτη τάξη. Λειτουργούν με επιτυχία σε διάφορες καταστάσεις στο πεδίο της μάχης. Στράτος επιτίθενται με επιτυχία τις θέσεις μάχης του εχθρού, ενώ τα βασικά σημεία σύλληψη, ή την υπεράσπιση ενισχύσει όλη την ομάδα τους. Χαρακτηρίζονται από το μέσο όρο. Στις μάχες που χρησιμοποιούν κοινά αυτόματα όπλα, χειροβομβίδες και εκτοξευτές χειροβομβίδων.
  3. Βαριά χρήση του πεζικού ισχυρά όπλα και πανοπλίες είναι πολύ ισχυρή. Η κατηγορία αυτή αντιπροσωπεύει μια βασική δύναμη που οδηγεί τις άλλες τάξεις και την ικανότητα να σπάσει σχεδόν σε κάθε άμυνα. Μπορούν να προκαλέσουν σημαντική ζημιά όλους τους εχθρούς τους. Βαρύ πεζικό είναι η πιο αργή τάξη στο παιχνίδι, το οποίο έχει χαμηλή αξιολόγηση και την αφάνεια.
  4. Υποστήριξη φωτιά είναι η καλύτερη υποστήριξη στις μάχες, χωρίς την οποία οποιαδήποτε επίθεση είναι καταδικασμένη σε αποτυχία. Με συνεχή αλληλεπίδραση υποστήριξη πληροφοριών στρατιώτες φωτιά μπορεί να αλλάξει εντελώς την πορεία της μάχης. Τους τη δύναμη για να επιτεθεί στους εχθρούς με μια τεράστια απόσταση. Προστατευτική πυραύλων πανοπλία και το κονίαμα σε μια πολύ αδύναμη, γι 'αυτό χρειάζεται πάρα πολύ βοήθεια από άλλους κλάδους. Υποστήριξη φωτιά πρέπει να αλλάζουν συνεχώς τη θέση τους. Το κλειδί της επιτυχίας σε αυτή την κατηγορία - είναι σταθερή κυκλοφορία και κινητικότητα στο πεδίο της μάχης.

Επηρεάζουν Ζώνη Tactics σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι θα πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε ένα τεράστιο χτύπημα μεταξύ των gamers σε όλο τον κόσμο.

Βουτιά στον κόσμο επηρεάζουν Tactics Ζώνη σε απευθείας σύνδεση και να πάρετε μια πολλή διασκέδαση!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more