Σελιδοδείκτες

Πληγείσα ζώνη

Εναλλακτικές ονομασίες: Πληγείσα ζώνη

Επηρεάζουν Ζώνη online - φανταστικό παιχνίδι για πολλούς παίκτες με μια ελεύθερη πελάτη που μεταφέρει τους χρήστες στο μέλλον. Εκτός αυτού, θα βρείτε τον εαυτό σας όχι μόνο το 2025, η οποία έγινε κρίσιμη για την ανθρωπότητα, λόγω της οξείας έλλειψης ενέργειας, αλλά επίσης μπορεί να γίνει ένας ερευνητής παράλληλα γήινο κόσμο. Μπορείτε θα κερδίσουν μια δύναμη μισθοφόρων και θα προσπαθήσει να κατακτήσει αυτό το πολύ κόσμο. Ονομάζεται κόσμο Ζώνη έχει μια μεγάλη αξία - μπλε κρύσταλλα. Κατέχοντας εξαιρετικές ιδιότητες των κρυστάλλων είναι σημαντικές για την επίλυση του ενεργειακού προβλήματος που πολλές γενναίες ψυχές τόλμησε να προσπαθήσει να μπει στη ζώνη, μέσω της διαδικτυακής πύλης του Νίκολα Τέσλα. Αλλά αν το όλο θέμα ήταν να βρούμε έναν τρόπο για να μπει σε έναν παράλληλο κόσμο, έτσι πρέπει επίσης να εξαλείψει τους αντιπάλους, που εμφανίζεται στο δρόμο και πεινασμένοι σαν να είναι η πρώτη σε αυτή την περίπτωση. Συν ένα μεταλλαγμένο τέρατα και, στη συνέχεια, την επίτευξη της επιθυμητής παρεμβαίνει. Θα πρέπει να συμμετάσχουν επανειλημμένα σε μάχες και να κάνει το δικό του τρόπο. Από το παιχνίδι που επηρεάζονται Zone, μπορείτε να πάρετε στον κόσμο, όπου σκληρότητα - αυτό είναι φυσιολογικό και δεν υπάρχει περιθώριο για συμβιβασμό. Συγκεντρώστε όλα το θάρρος σας και να κατακτήσουν παράλληλο κόσμο!

Να σημειωθεί ότι για το gameplay χρειάζεται κάποιες παράμετροι που πρέπει να πληρούνται από τον υπολογιστή σας. Ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος για το παιχνίδι: Επεξεργαστής Intel Core i3 τρίτης γενιάς (1. 33Ggts) ή ισοδύναμο AMD, γραφικών Intel HD γραφικών ή 4000 NVidia GeForce GT ή 440 AMD Radeon HD 4000 και 3 GB μνήμης RAM. Μπορεί να εγκαταστήσετε τον πελάτη μόλις περάσει το check-επηρεάζουν Ζώνη. Θα πρέπει να κάνει μια αίτηση συμμετοχής στο παιχνίδι, ενημερώνοντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Έχοντας το δικό σας λογαριασμό, προχωρήστε στο ευοίωνο στιγμή που η δημιουργία του χαρακτήρα. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο του διοικητή, και θα παίζετε επηρεασμένη ζώνη. Φύλο, το σωματικό, το χρώμα, την ηλικία και τα χαρακτηριστικά του προσώπου - όλες οι προσαρμοσμένες προδιαγραφές. Υπάρχει μια επιλογή και η αυτόματη επιλογή, αλλά κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι στην ευχάριστη θέση να δημιουργήσουν το δικό τους ήρωα. Εκτός από τις παραπάνω παραμέτρους, μπορείτε να καθορίσετε ένα όνομα και επιλέξτε μια βιογραφία. Με την ευκαιρία, δεν πρέπει αμέσως να πω ότι έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε ένα από τα τέσσερα υφιστάμενα εταιρείες. Ας δούμε πιο προσεκτικά.

Commandos (εξειδίκευση - Sniper ναρκαλιευτικό και Scout) - εξαιρετική προσκόπους, διαφορετικά γρήγορη απόκριση και την κινητικότητα. Αγωνιστούμε για αυτούς σε απόσταση που δεν είναι ένα πρόβλημα - είναι απαράμιλλη σε τέτοιες μάχες. Τα κύρια όπλο καταδρομέων επίθεση ελεύθερων σκοπευτών και τουφέκια, χειροβομβίδες και νάρκες. Επιπλέον, επιδέξια χρησιμοποιούν τον αγώνα drones και ξέρουν πώς να εκπαιδεύσει τα σκυλιά για εξερεύνηση.

Υποστήριξη πυρκαγιάς (εξειδίκευση - τοποθετηθεί εκτοξευτές χειροβομβίδων, πυραυλικά συστήματα, πολυβόλο) όπως και οι προηγούμενες εταιρείες ευδοκιμούν στις μάχες στην απόσταση. Τα πλεονεκτήματα τους - τη δύναμη και την ικανότητα να κάνει τη μεγαλύτερη ζημιά. Ενισχυτική μαθήματα είναι καλοί σύμμαχοι, δεδομένου ότι δεν μπορεί να κρατήσει τόσο ισχυρή τους εαυτούς τους ως σύντροφοι. Χρήση όπλων υποστήριξης πυρκαγιάς - τοποθετηθεί εκτοξευτές χειροβομβίδων, πολυβόλα και πυραυλικά συστήματα.

Βαρύ πεζικό (εξειδίκευση - Βαριά πολυβόλα, φλογοβόλα και εκτοξευτές χειροβομβίδων Drum) είναι αποτελεσματική κατά τη διάρκεια της επίθεσης στις θέσεις του εχθρού. Είναι λίγο αργή, αλλά ισχυρή θωράκιση και βαρύ οπλισμό αντισταθμίσει τις δευτερεύουσες ρωγμές. Ως μια προσπάθεια να σπάσει και για την υπεράσπιση των βασικών τομέων βαρέως πεζικού - μεγάλη. Τα όπλα τους - τουφέκια, πολυβόλα, φλογοβόλα και εκτοξευτήρες χειροβομβίδων τύμπανο.

Επίθεση Πεζικού (εξειδίκευση - τουφέκια, τουφέκια, χειροβομβίδες χεριών) - ευέλικτο μαχητές. Είναι μια μεγάλη υποστήριξη για το υπόλοιπο της επιθετική δύναμη, ως ενεργοί και στην άμυνα, και κατά τη διάρκεια των επιθέσεων. Οπλισμός συμμορφώνεται με τις ειδικότητες.

Μπορείτε να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε μία από τις κατηγορίες ή να δημιουργήσετε τη δική σας δύναμη. Επηρεάζουν το παιχνίδι Ζώνη και επιτρέπει για ένα τέτοιο όνειρο ακόμα περισσότερο πάθος για να αγωνιστεί για τους βασικούς τομείς για τη στρατηγική χάρτη του κόσμου. Όσον αφορά τα όπλα που θα χρησιμοποιηθούν, θα πρέπει να τονιστεί ότι όλα αυτά υπόκεινται σε αναθεώρηση. Δηλαδή, χρησιμοποιώντας τις διάφορες ενότητες που κάνει το ντύσιμό σας ακόμα πιο αποτελεσματικά.

Το να είσαι μέρος ενός τεράστιου στρατού που δεν πρέπει να ξεχνάμε να φροντίζουμε όχι μόνο του γενικού συμφέροντος, αλλά κυρίως για την ανάπτυξη της. Θα αντλεί το χαρακτήρα σας, αυξάνοντας τις παραμέτρους, όπως η δύναμη, την υγεία, την ακρίβεια, την ποικιλία, την αντοχή, την ευφυΐα, και άλλα. Με τον τρόπο, όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για ένα χαρακτήρα που εμφανίζεται στον ατομικό φάκελο. Εκτός από τα μέτρα απόδοσης εδώ έχει στατιστικά μάχη, βραβεύσεις, το πλήρες βιογραφικό.

Σε απευθείας σύνδεση επηρεάζεται Ζώνη θα βρείτε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα, ο καθένας πέρασε η μάχη θα θυμόμαστε για πολύ καιρό. Γρήγορα να γίνετε μέλος της κοινότητας τυχερών παιχνιδιών και να δοκιμάσετε τη ζωή σε postapokalipsticheskom κόσμο!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more