Σελιδοδείκτες

Adventure Quest Worlds

Εναλλακτικές ονομασίες: Adventure Quest Worlds

Game Adventure Quest Worlds είναι ένα δωρεάν παιχνίδι φυλλομετρητή. Αυτό το παιχνίδι είναι ένα multiplayer online παιχνίδι ρόλων στο στυλ της φαντασίας. AdventureQuest Worlds αναπτύχθηκε το 2008 από Artix.

English εκπροσωπείται στο παιχνίδι Adventure Quest Worlds εγγραφής. Για να δημιουργήσετε το λογαριασμό σας, πρέπει να καθορίσετε τα ακόλουθα:

1. Class και το φύλο του χαρακτήρα σας και να επιλέξετε την εμφάνισή του.

2. Καθορίστε το όνομα του χαρακτήρα, τον κωδικό πρόσβασης και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Παίξε το παιχνίδι Adventure Quest Worlds Θα πρέπει να αγωνίζονται με άλλους παίκτες. Θα πολεμήσουμε τον πραγματικό χρόνο και ταυτόχρονα με άλλους παίκτες και τέρατα.

Επί του παρόντος, Artix Entertainment έχει περιορισμένη πρόσβαση στο καθεστώς του "παίκτη εναντίον παίκτη", αλλά είπε ότι θα μπορούσαν να το δοκιμάσετε, ώστε αυτό το παιχνίδι είναι για πολλούς παίκτες.

Οι παίκτες μπορούν να αγωνιστούν μόνο μαζί με άλλους παίκτες εναντίον τέρατα. Μετά το τέρας έχει ηττηθεί, οι παίκτες που συμμετέχουν σε αυτή τη συγκεκριμένη μάχη, και να λάβετε πόντους εμπειρίας και χρυσό.

Οι παίκτες μπορούν τώρα να χρησιμοποιηθούν ως melee και να χρησιμοποιήσετε τα τέρατα επίθεση ζημία ξόρκι.

Παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι είναι δωρεάν, η κύρια μορφή των δόσεων πληρωμής είναι: μηνιαία, τρίμηνη, εξάμηνη ή ετήσια συνδρομή απαιτείται για την πρόσβαση σε επιπλέον περιεχόμενο του παιχνιδιού.

Παρ 'όλα αυτά, AQ Worlds μπορεί να διαδραματίσει για την ελεύθερη, χωρίς αυτό το επιπλέον περιεχόμενο του παιχνιδιού.

To Adventure Quest Worlds στο παιχνίδι που θα χρησιμοποιήσετε κέρματα που απαιτούνται για να αγοράσει κάποια μοναδικά στοιχεία στο παιχνίδι από την άποψη της καλλιτεχνικής ποιότητας. Για παράδειγμα, Marine Commander πανοπλία.

Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αγοράσουν νομίσματα. Αυτές περιλαμβάνουν τις πιστωτικές κάρτες και τις κάρτες που μπορείτε να το εμπόριο σε απευθείας σύνδεση (που αγοράζονται σε ένα κατάστημα).

Στο παιχνίδι Adventure Quest Worlds online μαθήματα είναι τα ακόλουθα:

1. Πολεμιστής - είναι ισχυρή και γενναία τάξη. Τέρατα φοβούνται τη δύναμή τους.

2. Tramp - είναι το δύσκολο τάξη στο παιχνίδι. Η επαγρύπνησή τους είναι δύσκολο να τεθεί κάτω.

3. Mage - μαγική δύναμη φθόνο τους το καθένα.

4. Ιατρός - που βοηθά τους φίλους του στη μάχη, γιατρεύει όλες τις πληγές που προκλήθηκαν αντιπάλους.

Όταν δημιουργήσετε τον χαρακτήρα σας, μπορείτε να κάνετε:

1) Επιλέξτε τα μαλλιά του.

2) Χρώμα μαλλιών.

3) χρώμα του δέρματος.

4) χρώμα των ματιών.

Στο παιχνίδι Adventure Quest Worlds παίζει πάνω από 35 εκατομμύρια άνθρωποι. Νέος χρήστης προστίθεται εβδομαδιαία. Και, το πιο σημαντικό, για τα λίγα που μπορείτε να παίξετε με δέκα χρόνια.

Για να αρχίσετε να παίζετε, δεν θα χρειαστεί να κατεβάσετε πρόσθετους πελάτες παιχνίδι, και είναι πολύ βολικό.

Μπορείτε στο παιχνίδι Adventure Quest Worlds αναμένει περισσότερα από χίλια τέρατα, το οποίο θα πρέπει να πολεμήσουμε.

Δημιουργήστε το λογαριασμό σας online παιχνίδι Adventure Quest Worlds δωρεάν, να καλέσει τους καλύτερους φίλους σας και την καταπολέμηση των εχθρών!

Βυθιστείτε σε αυτό το απίστευτο κόσμο και δείχνουν το κακό και αδίστακτο τέρατα που θα παίξει μαζί μας.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more