Σελιδοδείκτες

Ace on-line

Εναλλακτικές ονομασίες: Ace on-line

Σε απευθείας σύνδεση παιχνίδι προσομοιωτή Ace σε απευθείας σύνδεση χώρο μάχης είναι με καλά γραφικά και εξαιρετική εντοπιστεί τοπία και την ύπαιθρο. Ace online παιχνίδι θα σας επιτρέψει να απολαύσετε μια ποικιλία από φιγούρες σε εξωτικά αεροσκάφη. Μια τεράστια ποικιλία από όλα τα είδη της «widgets» για το αεροσκάφος για να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς παίκτες. Για να παίξετε σε απευθείας σύνδεση Ace θα αρχίσετε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε Zapuskatre Fogeym. Στο Ace online εγγραφή γίνεται μόνο αν έχετε εγκαταστήσει Zapuskatre. Είσοδος Ace σε απευθείας σύνδεση με δύο τρόπους: κατ 'αποκοπή εγγραφή στο Ace online παιχνίδι το πρώτο βήμα που πρέπει να εισάγετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην οποία έχετε πρόσβαση, εισάγετε τις έξι αριθμούς από την εικόνα και κάντε κλικ στο κουμπί για να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό, ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό σας στο Facebook, για να εγγραφείτε σε Fogeyme. Στο δεύτερο στάδιο της εγγραφής θα πρέπει να εισάγετε στο Zapuskatre έστειλε έναν κωδικό που αποτελείται από τέσσερα ψηφία και πατήστε το πλήκτρο "enter". Στο τρίτο βήμα είναι να εισάγετε και επιβεβαιώστε τον κωδικό πρόσβασής σας. Στο τέταρτο στάδιο Ace online εγγραφή σας προσφέρει επανεξετάσει τις συμφωνίες χορήγησης αδειών και των χρηστών, και να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το παιχνίδι στον υπολογιστή σας.

Για να παίξετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση Ace θα πρέπει να ενταχθούν μία από τις δύο παρατάξεις που βρίσκονται σε μια βίαιη αντιπαράθεση και μόνο εσείς μπορείτε να αποφασίσετε ποια πλευρά προτιμάτε: την κυβέρνηση ή μισθοφόρους. Το επόμενο βήμα είναι η επιλογή του αεροσκάφους, οι οποίες χαρακτηρίζονται από γράμματα. Έτσι τύπο αεροσκάφους A μοιάζει με μια δεξαμενή και μπορεί να κινηθεί μέσω του εδάφους. Τύπος περιβλήματος Β έχουν σχεδιαστεί για την καταπολέμηση της σε μεγάλες αποστάσεις. Κατηγορία προστασίας και σας επιτρέπουν να αγωνιστεί χωρίς επαναφόρτωση ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Κατηγορία προστασίας Μ έχει σχεδιαστεί για να επισκευάσει το σύντροφο του πλοίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι είναι πολύ καλά ισορροπημένη για τις δυνάμεις, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε το αεροπλάνο από την αρχή που τους αρέσει.

Μόλις ορίσετε με την παράταξη και το αεροσκάφος μπορεί να πετάξει και. Τον έλεγχο του αεροσκάφους στο παιχνίδι είναι αρκετά απλή, και μπορείτε να το συνηθίσεις μετά από μερικές ώρες παιχνιδιού, όταν μπορείτε να καταστρέψουν τους εχθρούς σε αγέλες και έντεχνα παρακάμπτουμε πυραύλους του εχθρού. Παίξτε online Ace παιχνίδι ενδιαφέρον, διότι εκτός από τα τυπικά εργαλεία που χρειάζεστε για να αναπτύξουν το αεροσκάφος και ειδικές δεξιότητες στο αερόπλοιο σας. Ace on-line θα σας επιτρέψει να ενεργοποιήσετε το αεροπλάνο σας σε ένα αλεξίσφαιρο δεξαμενή ή να τον κάνει σούπερ ισχυρό σκάφος, βελτιώνοντας ως το ποσό της εμπειρίας. Κάθε νέο επίπεδο θα σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε νέους τύπους κτιρίων. Πέρα από όλα αυτά, Ace online παιχνίδι σας επιτρέπει να βελτιώσουν τα στάνταρ χαρακτηριστικά του διαστημικού οχήματος κατά την κρίση σας: επίθεση, άμυνα, καυσίμων, της ενέργειας, ασπίδα και το πνεύμα. Με λίγα λόγια, θα έχετε μια θέση για να γυρίσει.

Ace Παίζοντας σε απευθείας σύνδεση μπορούν να ομαδοποιηθούν με τους φίλους σας, συμμετέχετε σε μια συντεχνία ομοϊδεάτες, για να λάβουν μέρος στις μάχες στην αρένα, εκτελεί ατομικές και ομαδικές αποστολές. Ace Online προσφέρει στους παίκτες μια ποικιλία από αποστολές, θα πρέπει να προχωρήσουμε στο επόμενο επίπεδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των πτήσεων θα πρέπει να μερικές φορές πίσω στην πόλη για την ανασυγκρότηση των πυρομαχικών ή να βελτιώσει κάποιες λεπτομέρειες. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η πόλη λειτούργησε αρκετά αδύναμη άποψη των προγραμματιστών γραφικών, και όχι εξ ολοκλήρου σε αρμονία με τα φωτεινά και εντυπωσιακές εικόνες του στρατού, αλλά ακόμη και το γεγονός αυτό δεν χαλάει την συνολική εικόνα.

Ace σε απευθείας σύνδεση θα ευχαριστήσει τους οπαδούς του είδους, γιατί στην εποχή μας δεν είναι τόσο εύκολο να βρείτε ένα καλό σε απευθείας σύνδεση προσομοιωτή. Βρυχάται κινητήρα, το αεροπλάνο σας περιμένει στο διάδρομο. Προχωρήστε, είναι Ace online παιχνίδι!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more