Σελιδοδείκτες

Ace of Spades

Εναλλακτικές ονομασίες: Ace of Spades

Ace of Spades - κυβικά, multiplayer, η ομάδα του παιχνιδιού σε πρώτο πρόσωπο. Ace of Spades παιχνίδι αρκετά συγκεκριμένη, όλες τις λεπτομέρειες, στοιχεία και ακόμα και ήρωες έχουν τα στοιχεία σχεδιαστής φόρμας.

Όπως κάθε παιχνίδι στον υπολογιστή, Ace of Spades σε απευθείας σύνδεση έχει αξιώσεις για τις παραμέτρους του υπολογιστή σας. Ως εκ τούτου, είναι σκόπιμο να ελεγχθεί η συμμόρφωση των εν λόγω απαιτήσεις συστήματος, οι οποίες δεν είναι περίπλοκη:

 • Συχνότητα της CPU - 800 MHz?
 • RAM - 256 MB
 • Χώρος στο σκληρό δίσκο - 10 MB?
 • Κάρτα - 64 MB
 • Η σύνδεση με το Internet?
 • Keyboard?
 • Ποντίκι.

Αφού βεβαιωθείτε ότι όλα είναι σωστά, μπορείτε να προχωρήσετε στην καταχώρηση στο παιχνίδι. Αλλά δεν είναι όλα τόσο εύκολο, επειδή μπορείτε να κατεβάσετε Ace of Spades δωρεάν από το χείμαρρο. Ace of Spades ή εγγραφείτε χαρακτήρα σας, το οποίο θα είναι:

  1. Επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού Ace of Spades?
  2. Για να επιλέξετε τη λήψη του παιχνιδιού,
  3. Επιλέξτε - εγγραφή?
  4. Εισάγετε το όνομα του χαρακτήρα σας?
  5. Καθορίστε είτε μια έγκυρη διεύθυνση email. Παρακαλείται να ελέγχει την ακρίβεια των δεδομένων σας?
  6. Επιλέξτε - εγγραφείτε.

Στην αρχή του παιχνιδιού, όλα ξεκινούν με την επιλογή του αγώνα. Εδώ παρουσιάζονται οι τρόποι παιχνιδιού: τρόπος αποτυχίας, μερικά λόφους, ένα ορυχείο διαμαντιών, κατάσταση ζόμπι και η ομάδα μάχης. Κάθε τρόπος έχει τα αυθεντικά χαρακτηριστικά το πέρασμά του. Στη συνέχεια, επιλέξτε την ομάδα, πράσινο μπλε τσόχες τσόχες σας. Αλλά τώρα μπορείτε να επιλέξετε τον χαρακτήρα σας. Σας δίνεται η ευκαιρία να παίξει μία από τις προτεινόμενες τέσσερις κατηγορίες:

 • Foreman?
 • Sniper,
 • Rocketeer?
 • Miner.

Εργοδηγός - melee φτυάρι του. Ένα κύριο όπλο: ένα πολυβόλο και ένα πιστόλι, υπάρχουν χειροβομβίδες, δεξαμενή και τους τοίχους χοάνη που έχει στη διάθεσή του. Έχει ένα superweapon - ταχεία-φωτιά πολυβόλο και μπαζούκα.

Sniper - melee - αξίνα. Όπλο: τουφέκι, πιστόλι. Επίσης, τα ορυχεία, αποθήκη και ένα μικρό τοίχο. Πολύ γρήγορο, ευέλικτο και καλύτερα κυμαίνονταν.

Rocketeer - melee - φτυάρι. Εξοπλισμός: αυτόματο, σακίδιο πυραύλων. Επίσης, εκτοξευτή πυραύλων, χειροβομβίδες. Πετώντας με σακίδιο πυραύλων.

Miner - μια επιλογή ή φτυάρι στην μάχη σώμα με σώμα. Εξοπλισμός: πιστόλι και δυναμίτη. Επίσης οδόφραγμα και σκάλες. Ισχυρή σε μάχη σώμα με σώμα και αμέσως φυσάει πολλές ευκολίες.

Παίξτε online παιχνίδι Ace of Spades με τέτοιους χαρακτήρες δεν θα βαρεθείτε. Στην εμφάνιση που σίγουρα δεν διαφέρουν πολύ. Ο κύριος στόχος αυτού του παιχνιδιού - για να επιβιώσουν, να οικοδομήσουμε τίποτα, αλλά το ίδιο το πρώτο πράγμα άμυνα και η μάχη τους εχθρούς για τη ζωή. Μπορείτε να εκτελέσετε και αμέσως να σταθεί και να πυροβολήσει μία φορά, και καλά, ότι έχετε όλα αυτά που έχουν ήδη. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, γιατί σε κάθε λειτουργία παιχνιδιού που υπάρχουν εκτός από τα καθήκοντά τους. Σε γενικές γραμμές, δεν υπάρχει χρόνος για να ξεκουραστούν. Το οποίο είναι καλό, γιατί αυτό είναι το πραγματικό παιχνίδι.

Και αυτό είναι ό, τι όλα και αισθάνονται την ανάγκη να μάθουν να παίζουν το Ace of Spades, δεν υπήρχε άλλος τρόπος. Το κύριο πράγμα που πρέπει να θυμάστε - η δημιουργία της ορθής και ταχείας προστασίας - το κλειδί για την επιτυχία στη μάχη.

Ace of Spades παιχνίδι στην αγορά μόνο από το 2011, και δεν είναι σαν την συνηθισμένη μορφή, αλλά έχει ήδη οπαδούς του. Μπορείτε να γίνετε ένας από αυτούς. Καλό παιχνίδι!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more