Σελιδοδείκτες

Ace Combat Assault Horizon

Εναλλακτικές ονομασίες: Ace Combat Assault Horizon

Απαιτήσεις συστήματος:

Επεξεργαστής: Intel Core 2 Duo @ 2. 2 GHz / AMD Athlon 64 X2 5000 +

OOZU: 2GB

Κάρτα γραφικών: 512 MB

Χώρος στο δίσκο: 16 GB

Ace Combat Assault Horizon - arcade προσομοιωτή αεροπορίας, η οποία συνεχίζει την παράδοση ενός από τα πιο μακροχρόνια είδος σειράς. Στο Ace Combat Assault Horizon θα παίξει όχι πολύ μακρινό μέλλον, ειδικά το 2015. Ο πρωταγωνιστής του παιχνιδιού, ο συνταγματάρχης Bishop, αρχηγός μιας μοίρας των στρατιωτικών δυνάμεων των Ηνωμένων Εθνών, εκτελεί μια άλλη εργασία για να καταστρέψει τη ρίζα συμμορία που ονομάζεται "κακοποιός" για τις οδηγίες τις συνδυασμένες δυνάμεις της Πολεμικής Αεροπορίας της Ρωσίας και του ΝΑΤΟ. Κατά τη διάρκεια της επόμενης πτήσης, το αεροπλάνο εμφανίστηκε από το πουθενά, με το στόμα του καρχαρία επί του σκάφους ζωγραφισμένο τον χτυπά και ο Επίσκοπος αναγκάστηκε να βγει, και εν τω μεταξύ το αεροπλάνο καρχαρία κάνει μια στροφή και παίρνει ένα ανυπεράσπιστο πιλοτικά να ζευγαρώσει. Αυτή η ιστορία θα μπορούσε να διασκεδάσει κανείς, αλλά το Horizon Ace παιχνίδι Combat Assault δεν είναι τόσο απλό, και αυτή η γραβάτα - απλά ένα όνειρο του πρωταγωνιστή, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι ένας γενναίος πιλότος αγωνίζονται με τους αντάρτες κάπου στη Βόρεια Αφρική, αλλά και πολλά από τα γεγονότα της έναρξης των ονείρων του να γίνει πραγματικότητα στην πραγματική πιλοτική ζωή.

Gameplay

Πολυετείς arcade σειρά παρελθόν δίνει την αξίωσή της στην περήφανη τίτλο του προσομοιωτή πτήσης, αλλά φαίνεται ότι το Ace Combat Assault Horizon και αυτό δεν ήταν απαραίτητο. Τον έλεγχο του παιχνιδιού πιο εύκολο να κατασκευαστεί και η κύρια έμφαση δίνεται στη δυναμική και όχι την αυθεντικότητα. Για παράδειγμα, το Ace Combat Assault Horizon αεροπλάνο ή να αγοράσετε μερικά φανταστικά κιτ σώμα ή τα όπλα δεν είναι μεγάλα προβλήματα, όλη η δράση λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια μια παράξενη σύγκρουση, όπου παράλληλα με την καταπολέμηση της Ρωσίας και του ΝΑΤΟ πιλότους, και ο κύριος εχθρός είναι η οργανωμένη εγκληματική ομάδα από τη Ρωσία με ευρύχωρο όνομα «κακοποιός». Ωστόσο, το Ace Combat Assault παιχνίδι Horizon είναι το πρώτο από όλα τα μέρη της σειράς, η οποία θα λάβει χώρα στον πλανήτη Γη, όχι σε ένα φανταστικό κόσμο με περίεργα ηπείρους, αλλά σε μια λιγότερο γνωστά αεροσκάφη. Στο Ace Combat Assault Horizon μπορείτε να παίξετε σε οποιοδήποτε αεροσκάφος, που δημιουργήθηκε από πραγματικά παραδείγματα, ακόμη και διατήρησε το πλήρες όνομα των μοντέλων, καθώς και των ΗΠΑ στρατιωτικά ελικόπτερα ή ρωσικής καταγωγής. A

Είναι ένα σοβαρό βήμα προς την κατεύθυνση της προσομοίωσης, η οποία θα μπορούσε να αναμένεται από τους δημιουργούς της μία από τις πιο ενδιαφέρουσες και τις πιο δημοφιλείς σειρές του υπολογιστή στο είδος του λίγες.

CRA

Να υποκινήσουν την επιθυμία των φιλάθλων του Ace Combat Assault Horizon αγοράσει μια άλλη εκδοχή, οι προγραμματιστές έχουν παράγει μια σειρά από ενδιαφέρουσες εκπλήξεις. Το πιο ενδιαφέρον από αυτά είναι ο τρόπος ελέγχου των ΟΑΠΙ. Η ουσία αυτού του καθεστώτος είναι να απλοποιηθεί το σύστημα μάχης. Έτσι, αν πιάσει την ουρά του αντιπάλου σας, το οποίο είναι ένα τρελό ρυθμό αρχίζει να κουνάει και να σηκωθεί τολμηρός στροφές, έτσι ώστε να λάβει στοχεύουν σε ένα στόχο σε όλα τα ταραγμένη, δεν είναι δυνατόν, τότε η ώθηση από τα δύο κουμπιά, το αεροπλάνο σας θα ριχτούν το αόρατο "διάδρομο" επαναλαμβάνοντας την τροχιά του στόχου. Μην συγχέετε αυτό με τη λειτουργία αυτόματου πιλότου, γιατί αν δεν το κάνουν από καιρό σε καιρό για να προσαρμόσουμε την τροχιά της πτήσης σας για στόχευση, μπορείτε να αφήσετε αυτό το "περιθώριο", ένας ΟΑΠΙ μπορεί να κλείσει αυτόματα. Καινοτομία έγινε δεκτή με ζητωκραυγές και πλήρως μετανάστευσε στην multiplayer μάχες, αλλά δεν είναι όλοι οι παίκτες ήταν στο δέος μιας τέτοιας επιχείρησης, και γι 'αυτούς στη δυνατότητα multiplayer προστέθηκε δημιουργία μάχες, όπου δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το CRA.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more