Σελιδοδείκτες

Εννέα Κόσοι

Εναλλακτικές ονομασίες: Asgard

Παιχνίδια Εννέα Κόσμοι: Είναι δύσκολο να είσαι Θεός.

Οι στρατηγικές που βασίζονται σε περιστροφές απαιτούν ένα σαφές σχέδιο δράσης για την επίτευξη του στόχου. Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του, αλλά αν είστε οπαδός της φαντασίας, έχετε μια αδυναμία για τους σκανδιναβικούς μύθους, λατρεύετε το MMORPG και δεν φοβάστε την ευθύνη, το παιχνίδι Nine Worlds δημιουργήθηκε για εσάς. Ο Άσγκαρντ είναι διάσπαρτος από τους αρχαίους θεούς και ενώ κάποιοι κηρύττουν καλό, άλλοι κλίνουν τους ανθρώπους στη θέση του κακού. Μια μακρά διαφορά οδήγησε σε πόλεμο και παρόλο που υποχωρούσε, μερικές καυτά σημεία συχνά φλεγμονώνονται και κάποιος πρέπει να είναι ένοπλος για να αποκρούσει την επίθεση του εχθρού. Ποιο μονοπάτι σας προσελκύει - ειρηνική γειτονιά με παίκτες ή λεηλασίες, λαθρεμπόριο, λεηλασίες και αιχμαλωσία; Ξεκινήστε από τους Εννέα Κόσμους για να παίξετε και να αναλάβετε τον έλεγχο της πόλης για να την φέρετε στη δόξα και την ευημερία επιλέγοντας τη δική σας στρατηγική. Θα λάβετε προνόμια και εξουσίες, η ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες στο δρόμο προς τη νίκη είναι η επιλογή σας.

Για να παίξετε το παιχνίδι Nine Worlds ως έμπειρο παίκτη, θυμηθείτε προσεκτικά το εισαγωγικό μάθημα για αρχάριους. Θα εμφανιστούν πιθανές ενέργειες, μέθοδοι ελέγχου και ρυθμίσεις. Μετά από μια τέτοια εμπεριστατωμένη εκπαίδευση, όλες οι αμφιβολίες, οι ερωτήσεις θα εξαφανιστούν και θα καταλάβετε μερικά κόλπα:

 • Novichkam καλύτερα κρύβονται στην πόλη του, μέχρι να αποκτήσουν δύναμη. Να ασχολείται με την οικοδόμηση της οικονομίας και την ανάπτυξη του στρατού, και έχοντας ενισχυθεί, επιτίθεται στους γείτονες.
 • Προσωπικά, μπορείτε να αντλούν μόνο στρατιώτες, και αυτομάτως θα πολεμήσουν.

Η οικονομία για την πόλη είναι πολύ σημαντική και είναι απαραίτητο να συγκεντρωθούν πόροι και να παραχθούν αγαθά σε αφθονία, ώστε ο στρατός να ικανοποιηθεί σε όλα τα σημεία. Περιμένετε περιστασιακά για την επίσκεψη των ληστών που επιτίθενται, ληστεύουν, σπάζουν και αφήνουν την πόλη σας με λεηλασία. Βιαστείτε να επιστρέψετε την επιχείρηση και το ορυχείο σε κατάσταση λειτουργίας για να αποκαταστήσετε τη ροή των στοιχείων που εισέρχονται στο δημόσιο ταμείο. Εάν εσείς ο ίδιος επιθυμείτε να κάνετε μια επιστροφή με ένοπλη επίσκεψη στους γείτονές σας, μπορείτε να το κάνετε αυτό δίνοντας εντολή στον στρατό σας, αλλά το κάνετε μόνο εάν είστε σίγουροι για την υπεροχή σας.

Βρείτε τον ήρωά σας.

Ας ξεκινήσουμε από το γεγονός ότι δεν ελέγχετε ένα συγκεκριμένο χαρακτήρα, αλλά μια ολόκληρη πόλη με όλες τις υποδομές, συμπεριλαμβανομένου του στρατού. Αλλά μπορείτε να προσλάβετε στρατιώτες από τους πέντε αγώνες που αντιπροσωπεύονται:

 • Magi
 • Immortals
 • Γίγαντες
 • Elves
 • Dwarfs

Μειονεκτήματα με αρετές που είναι εγγενείς σε κάθε είδος. Για παράδειγμα, οι γίγαντες τρομάζουν τα γνόμουν, αλλά κατώτερα από τα ξωτικά, και αυτά θα πέσουν κάτω από την επίθεση των gnomes. Μελετήστε τις ιδιότητες κάθε χαρακτήρα, συνθέστε μια ένοπλη μονάδα τους και μην ξεχάσετε να συμμετέχετε συνεχώς στη βελτίωσή του. Αυτό θα αντιμετωπιστεί από κάθε παίκτη στην επικράτειά του, όταν η εγγραφή βρίσκεται πίσω από τους Εννέα Κόσμους. Οι ήρωες έχουν επίσης κατηγορίες βάσει του ορισμού χρώματος:

 • Orange
 • Purple
 • Red
 • Blue

Κόκκινα είναι τα πιο δυνατά και σπάνια δείγματα και αντίθετα οι μπλε χαρακτήρες ανήκουν σε αδύναμους, αλλά μπορούν να αποσυναρμολογηθούν ως βάση για τη συναρμολόγηση ψυχών ήρωων και θα χρειαστούν τη στιγμή που θα επιλέξουν ήρωες με υψηλές ενδείξεις. Οι ψυχές μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως ένας τρόπος για να αυξήσετε τη δύναμη των ηρώων και αν αυξήσετε όλες τις ιδιότητες στα υψηλότερα επίπεδα, θα γίνει ο πιο πολύτιμος πολεμιστής ικανός να διασκορπιστεί ολόκληρο τον εχθρικό στρατό.

Το Nine Worlds

iPlayer είναι μια μεγάλη στρατηγική βασισμένη στον browser, όπου μπορείτε να εκπληρώσετε τα σχέδια του Ναπολέοντα, να δημιουργήσετε μια συμμαχία, να καταστρέψετε τρομακτικά αφεντικά, να πάρετε το υψηλότερο επίπεδο βαθμολογίας, να κερδίσετε χρήσιμα μπόνους, να επεκτείνετε τα όρια της πόλης σας. Αλλά το πιο σημαντικό είναι η κατάκτηση του ουράνιου πύργου, όπου μόνο οι πιο αξιόλογοι μπορούν να αναρριχηθούν, σπάζοντας και τους 100 ορόφους.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more