Σελιδοδείκτες

9 Dragons

Εναλλακτικές ονομασίες: 9 δράκους 9 δράκους

Επανεξέταση του παιχνιδιού 9 Dragons

9 Dragons online - είναι ένα multiplayer παιχνίδι ρόλων με βάση τους μύθους της αρχαίας Κίνας.

Online παιχνίδι 9 Dragons κάνει τις ακόλουθες ελάχιστες απαιτήσεις για τον υπολογιστή player

· Επεξεργαστής: Pentium IV 1. 6GHz ή υψηλότερο

· RAM: 512 MB ή μεγαλύτερη

· Βίντεο: GeForce 2 MX ή υψηλότερη

· Ήχος: DirectX 9 . 0 συμβατή

· Χώρος στο σκληρό δίσκο: 800MB

· Σύνδεση στο Internet: βραδύτερη 56k

Εγγραφή σε 9 Dragons παιχνίδι σας ζητά να επιλέξετε μία από τις φωτεινές ή σκοτεινές φυλές. Θα πρέπει να εισάγετε:

· Ψευδώνυμο - το όνομά του στο φόρουμ

· Ηλεκτρονική διεύθυνση γραμματοκιβώτιο,

· Σύνδεση - το όνομα σύνδεσης του παιχνιδιού, [_1_ ]

· Κωδικός

· Για να επιλέξετε το φύλο του χαρακτήρα,

· Για να αποδεχτείτε τη συμφωνία χρήστη,

· Εισάγετε τον κωδικό από την εικόνα.

Επιπλέον, θα πρέπει ακόμα να κατεβάσετε τον client του παιχνιδιού - ένα ειδικό πρόγραμμα που είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας.

Όλα τα 9 Dragons Online αίτηση είναι πάνω και μπορεί να γίνει η μελλοντική δάσκαλος των πολεμικών τεχνών.

9 Dragons online παιχνίδι έχει πολλές φυλές, φως και σκοτάδι, και θα πρέπει να επιλέξετε ποια θα ανήκει από τον χαρακτήρα σας. Κάθε φυλή έχει τη θέση του - το έδαφος του παιχνιδιού, μοναδική ονόματα κατηγορίας, καθώς και δεξιότητα. Ωστόσο, για να πούμε ότι κάποια clan ισχυρότερη, κάποια ασθενέστερη, δεν μπορεί να είναι όλα σχετικά με ισορροπημένο τρόπο τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα.

Φως clans όπως

· Πρωτάθλημα vagrants δημιουργούνται από τους φτωχούς και ζητιάνους, [_1_ ]

· Wu-Tang Clan θεία σπαθί

· Shaolin μοναχών clan, με σαφή πειθαρχία.

Σκούρο clans ως εξής:

· Αδελφότητα κλέφτες, ληστές που αποτελούνται από διάφορες ρίγες, [_1_ ]

· Ιερή λουλούδι, η γενιά των γυναικών

· Heavenly δαίμονες ενώνει τους λάτρεις της γενναιοδωρίας κυνήγι.

Κάθε γενιά έχει ηγέτη, βιογραφία και τις συνήθειες που μπορούμε να συναντηθούμε όταν παίζετε το παιχνίδι 9 Dragons σε απευθείας σύνδεση του.

Επιπλέον, φθάνοντας τα ύψη με τη γνώση των συστημάτων μάχης, μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια από τις τρεις μεγάλες φυλές:

· Black Dragon

· Οι οπαδοί της από τη σιδερένια γροθιά,

· Ένωση Noble οικογένειες.

Όταν ξεκινάτε να παίξετε online παιχνίδι 9 Dragons, το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να βρείτε ένα δάσκαλο που θα σας διδάξει τα βασικά του συστήματος μάχης. Στη συνέχεια, όταν θα αποκτήσουν εμπειρία και να αναπτύξει ορισμένες από τις ικανότητές τους, θα είναι δυνατόν να απευθύνω έκκληση προς τους ηγέτες για μυστικά.

Όταν παίζετε 9 δράκους, θα πρέπει να επιλέξετε ποιο τρόπο να πολεμήσει με τον εχθρό - με το σπαθί ή γυμνά χέρια. Φυσικά, χρησιμοποιώντας ένα όπλο, θα προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά, ωστόσο, αγωνίζονται με γυμνά χέρια σας, μπορείτε να πάρετε περισσότερη εμπειρία, και ως εκ τούτου, θα προχωρήσει γρήγορα στο επόμενο επίπεδο.

Ο χαρακτήρας σας έχει μια σειρά από χαρακτηριστικά, τις αρχικές τιμές που έχετε ορίσει τον εαυτό σας, την κατανομή των σημείων δεδομένων στην κλίμακα. Στη συνέχεια, τα χαρακτηριστικά απόδοσης θα αυξηθεί ταυτόχρονα με μια σειρά από εμπειρίες.

Παιχνίδι 9 Dragons online παιχνίδι έχει δύο τρόπους:

· Ειρήνη

· Fighting.

Έχουν αλλάξει εύκολα. Σε κατάσταση μάχης σας αγώνα, αλλά στην ειρήνη - να αναζητήσει μια περιπλάνηση στέγη πάνω από το κεφάλι σας, διαβάστε τις ειλητάρια να διαλογίζεται, στο εμπόριο, για να επικοινωνούν με τους χαρακτήρες του υπολογιστή.

Για κάθε φυλή έχει το δικό του μοναδικό αποστολές του - ειδικά καθήκοντα. Για την εκπλήρωση των οποίων ο χαρακτήρας σας δέχεται μια ποικιλία από βραβεία και έχει την ευκαιρία να κερδίσετε ένα μοναδικό δημιούργημα. Αναζητά μια παρτίδα, που μπορούν να εκτελέσουν ως σόλο και τη συγκέντρωση της ομάδας.

Αρχίζοντας το 9 Dragons παιχνίδι, θα λάβετε αναλυτικές οδηγίες για να παίζετε το παιχνίδι σε απευθείας σύνδεση, καθώς και φιλική υποστήριξη σε κοινωνικά δίκτυα.

Σε αυτό το σημείο το παιχνίδι υπάρχουν 18 επίπεδα.

Εγγραφή 9 Dragons είναι μια ευκαιρία να μπει στον κόσμο της φαντασίας και της καταπολέμησης της αρχαίας Κίνας, και να γίνει ένας μεγάλος δάσκαλος του kung fu!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more